Přejít na obsah

Televizory LED, Plasma...

RomanP

Doporučené příspěvky

Nikdo ze zdejších nemá zkušenost ?uvítám každou díky Conrad

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plazma vs. LCD? Tak trošku aktuálněji, vítězem se stává (prozatím) LED. :thumbsup_anim:

jo. může být. ale je to moc čerstvý a tak bych chvíli počkal, až to rozpracují do ještě vyšší úrovně.

pokud nemusí nutně(pro klid v duši) člověk mít to nejvíc "in" , je rozumější koupit něco zaběhlého, co ten proces vylepšování už absolvovalo.

Odkaz ke komentáři

Tak pokud už jsi přesvědčen tak totok ? Nebo totok? Tu tvoji tam mají taky, akorát neznám porovnání tvé ceny.

Kolega si kupovat od Pixmanie fotoaparát poměrně drahou zrcadlovku a když mi líčil potíže s reklamací znělo to jako scénář k Alfred Hitchockovu filmu

Odkaz ke komentáři

Kolega si kupovat od Pixmanie fotoaparát poměrně drahou zrcadlovku a když mi líčil potíže s reklamací znělo to jako scénář k Alfred Hitchockovu filmu

Kdysi jsem měl v úmyslu z Pixmanie něco koupit, ale když jsem zjistil, že to je francouzská firma, tak jsem své rozhodnutí změnil. A samozřejmě jsem taky četl pár zkušeností na netu - žádnou kladnou, tuším.

Odkaz ke komentáři

na pixmanii rychle zapomenout. taky jsem reklamoval. svoji francouzstinou jsem okouzlil slecnu na reklamacnim co sedi v Parizi a vyklubala se z ni ceska, kterych tam pracuji na help desku par. takze sem to vyridil, ale radsi bych to koupil nekde u nas pred csc, alzu atd. pripadne si dojet do nemec

Odkaz ke komentáři

Kdysi jsem měl v úmyslu z Pixmanie něco koupit, ale když jsem zjistil, že to je francouzská firma, tak jsem své rozhodnutí změnil. A samozřejmě jsem taky četl pár zkušeností na netu - žádnou kladnou, tuším.

Na pixmanii mam za sebou tri nakupy a jednu reklamaci, absolutni spokojenost. Jediny problem s reklamaci je u vetsich veci kvuli postovnemu. Ja reklamoval iPod a do 14 dnu od odeslani jsem mel doma novy kus.

Odkaz ke komentáři

Na pixmanii mam za sebou tri nakupy a jednu reklamaci, absolutni spokojenost. Jediny problem s reklamaci je u vetsich veci kvuli postovnemu. Ja reklamoval iPod a do 14 dnu od odeslani jsem mel doma novy kus.

Já mám s frantíky takovou zkušenost, že prostě odmítají komunikovat. Co já vím, možná zrovna za něco stávkovali, ale prostě se se mnou nikdo nebavil. Psal jsem anglicky.

Odkaz ke komentáři

2:babaq

Jak to dopadlo s tím Panasonicem?

Tak, dobře :)

Telka je na místě, na novém světlém stolku (javor) - ten jsem skládal, když už dva chlapíci z Datartu montovali televizi :)

O víkendu budu mít trošku času nazbyt, tak si pohraju s nastaveními, teď to mám na eko režim.

Taky se chci podívat na nějaký prima film, protože zatím jsem neměl čas a jela na tom jenom televize.

Pozemní digitální vysílání je na tom skvělé.

Zkrátka všeobecná spokojenost. Nutno ale poznamenat, že porovnávám se 7 let starou CRT TV s úhlopříčkou 54cm, teď mám 94cm a mnohem lepší obraz.

Zajímá Tě něco konkrétního?

Odkaz ke komentáři

Ani ne, jen by mě překvapilo, kdybys např. napsal, že to stojí úplně na ho... :)

A jsem zvědavý, jak pak budeš časem vnímat obraz u některých LCD.

Jasně :) za ho*** to nestojí, to ne, obraz je fajn, ale hlavně to vyzkouším na filmu z DVD, pak teprve budu vědět, zda jsem opravdu koupil dobře.

Ale je jasné, že časem se budou LCD zlepšovat (momentálně je špička LED podsvícení, ale ta cena...), přijdou OLED displeje, pochopitelně rok od roku lepší a lepší. To je holt život, a až budu kupovat TV za pár let, určitě bude jiná situace, než je teď. Ale tím se nehodlám stresovat :)

Odkaz ke komentáři

Zvláštní věc - podle návodu by se při stisknutí tlačítka GUIDE měl objevit EPG. Mně se ale EPG neobjeví, místo toho vidím jenom seznam kanálů. To se má stát tehdy, pokud není EPG k dispozici. U nás se ale EPG vysílá. Může to být problém u mně, v přijímači nebo ještě někde jinde? (Připomínám, jedná se o Panasonic TH-37PX80EA.)

Program, který používám pro sledování DVB-T na svém PC (Me TV na Ubuntu) mi EPG ukazuje a je celkem v pohodě.

Pokud jde o anténu, ta je natočena ve směru jednoho z obou vysílačů v Ostravě, druhý je mimo směr o cca 15 stupňů (hrubý odhad).

Odkaz ke komentáři

EPG tam mám. Někde jsem tento problém už četl, řešení prý bylo nastavit výchozí zemi Švédsko. Proč zrovna tu, nevím.

Wow... i po mnoha letech v IT bývám překvapen.

BTW, té televizi jde udělat i update firmware... furt nevím, mám-li začít tímto směrem bádat.

Předpokládám, žes to Ty, Ondraji, ani nikdo jiný nezkoušel?

Upraveno uživatelem babaq
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...