Cyber Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 Kde mám asi tak sehnat pletací jehlici??? Ledaže by se trochu zaimprovisovalo, Kačka Brožovic na mě jednou mrkla na plesu, žil jsem tím celý měsíc. Tak to Ti závidím...na mě nemrkla...já jsem loser, a na ty nemrká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 Kde mám asi tak sehnat pletací jehlici??? strč tam stěžejku ze samuraiů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 Tak to Ti závidím...na mě nemrkla...já jsem loser, a na ty nemrká... Mám pocit, že na mě mrkla shovívavě. Možná na mě ale vůbec nemrkla. Kurva vlastně nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 (upraveno) Mám pocit, že na mě mrkla shovívavě. Možná na mě ale vůbec nemrkla. Kurva vlastně nevím. Třeba na Tebe vůbec nemrkla, ale mrkla na někoho za Tebou. Upraveno 24. března 2008 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 Třeba na Tebe vůbec nemrkla, ale mrkla na někoho za Tebou. To by ovšem vše vysvětlovalo. Tak proto neodpovídala na moje dopisy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 Vo čem se tady furt bavíte? Gdo je to ta Kačka? Jednou sem ji vyděl v televizi, jesli je to vona. Taková intelygentně vipadající bruneta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 Vo čem se tady furt bavíte? Gdo je to ta Kačka? Jednou sem ji vyděl v televizi, jesli je to vona. Taková intelygentně vipadající bruneta? To je vona! A jde výhradně po chudej chlapcích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 (upraveno) :-) Upraveno 24. března 2008 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 V lednovém vydání magazínu Čilichili (měsíčník, který zdarma rozšiřuje Vodafone Czech) je na tohle téma jedna vtipná vychytávka, které mě velmi pobavila. Na konkrétním případě potvrzuje mé (chápu, že scestné a nepřijatelné) názory. Když se totiž v genetické laboratoři spojí velká NICKA naší domácí tzv. showbyznysové scény Kateřina Brožová a nafukovací matrace, vznikne Kateřina Pryžová. A cituji: - Herečka a přítelkyně vlivných mužů. A navíc: - V každém ze tří tělních otvorů najdete praktickou čtečku kreditních karet! informace z blogu Milana lajdara...něco jako Wikipedie :-) foto v lednovém magazínu Čilichili - bohužel jsem nikde nenašel fotku na webu....ale stojí to za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 - bohužel jsem nikde nenašel fotku na webu....ale stojí to za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 Jo, to je vona. Kamile jsi encyklopedie nezbytných dat, díky. C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 Jo, to je vona. Kamile jsi encyklopedie nezbytných dat, díky. C Možná spíš zbytných dat. Kdybych dělal něco jiného a nečučel střídavě na pohádky a Chronomag. Omlouvá mě snad jen probíhající nemoc. Nebýt tebe (co tady vlastně děláš tak brzo, ještě není po půlnoci) a Miliuse, ani bych se nezasmál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 Možná spíš zbytných dat. Kdybych dělal něco jiného a nečučel střídavě na pohádky a Chronomag. Omlouvá mě snad jen probíhající nemoc. Nebýt tebe (co tady vlastně děláš tak brzo, ještě není po půlnoci) a Miliuse, ani bych se nezasmál. Když jsou Velikonoce, tak mám půlnoc už odpoledne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 Už chápu Milise, kdyby na mě mrkla, taky bych z toho žil asi měsíc, jen je škoda, že na té fotce nejsou detailněji vidět všechny ty otvory na vysávání kreditek..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 Už chápu Milise, kdyby na mě mrkla, taky bych z toho žil asi měsíc, jen je škoda, že na té fotce nejsou detailněji vidět všechny ty otvory na vysávání kreditek..... To nejlepší si Kamil schoval pro sebe....mizera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 Už chápu Milise, kdyby na mě mrkla, taky bych z toho žil asi měsíc, jen je škoda, že na té fotce nejsou detailněji vidět všechny ty otvory na vysávání kreditek..... Podle mě si to Cyber s těma kreditkama vymyslel - má zlost, že na mě mrkla a na něj ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 To nejlepší si Kamil schoval pro sebe....mizera! No pokud má např. ten zadní otvor tvar stejný jako bankomat, tak mu to ani nezávidím... I když Kamil je teda pořádné zvíře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2008 Podle mě si to Cyber s těma kreditkama vymyslel - má zlost, že na mě mrkla a na něj ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2008 Panasonic TH-42PX80 - máte někdo zkušenosti? Doporučujete? Odradíte? Poradíte něco jiného ve stejné cenové hladině? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 13. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2008 Panasonic TH-42PX80 - máte někdo zkušenosti? Doporučujete? Odradíte? Poradíte něco jiného ve stejné cenové hladině? ...koupil jsem si teď ještě starší model 42PX70 a za ty peníze to celkem jde.Za stejné peníze asi nic lepšího neni.Jinak samozřejmě Pioneer,pokud jsi smířen s cenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se