Přejít na obsah

Televizory LED, Plasma...

RomanP

Doporučené příspěvky

V lednovém vydání magazínu Čilichili (měsíčník, který zdarma rozšiřuje Vodafone Czech) je na tohle téma jedna vtipná vychytávka, které mě velmi pobavila. Na konkrétním případě potvrzuje mé (chápu, že scestné a nepřijatelné) názory. Když se totiž v genetické laboratoři spojí velká NICKA naší domácí tzv. showbyznysové scény Kateřina Brožová a nafukovací matrace, vznikne Kateřina Pryžová. A cituji:

- Herečka a přítelkyně vlivných mužů.

A navíc:

- V každém ze tří tělních otvorů najdete praktickou čtečku kreditních karet!

informace z blogu Milana lajdara...něco jako Wikipedie :-)

foto v lednovém magazínu Čilichili - bohužel jsem nikde nenašel fotku na webu....ale stojí to za to

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil
Jo, to je vona. Kamile jsi encyklopedie nezbytných dat, díky. C

Možná spíš zbytných dat. Kdybych dělal něco jiného a nečučel střídavě na pohádky a Chronomag. Omlouvá mě snad jen probíhající nemoc.:)

Nebýt tebe (co tady vlastně děláš tak brzo, ještě není po půlnoci) a Miliuse, ani bych se nezasmál.

Odkaz ke komentáři

Možná spíš zbytných dat. Kdybych dělal něco jiného a nečučel střídavě na pohádky a Chronomag. Omlouvá mě snad jen probíhající nemoc.:)

Nebýt tebe (co tady vlastně děláš tak brzo, ještě není po půlnoci) a Miliuse, ani bych se nezasmál.

Když jsou Velikonoce, tak mám půlnoc už odpoledne :-)

Odkaz ke komentáři

Už chápu Milise, kdyby na mě mrkla, taky bych z toho žil asi měsíc, jen je škoda, že na té fotce nejsou detailněji vidět všechny ty otvory na vysávání kreditek.....

Podle mě si to Cyber s těma kreditkama vymyslel - má zlost, že na mě mrkla a na něj ne.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Panasonic TH-42PX80 - máte někdo zkušenosti? Doporučujete? Odradíte? Poradíte něco jiného ve stejné cenové hladině?

...koupil jsem si teď ještě starší model 42PX70 a za ty peníze to celkem jde.Za stejné peníze asi nic lepšího neni.Jinak samozřejmě Pioneer,pokud jsi smířen s cenou...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...