Baker Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 happy? tak objednávej :-) Zkusim po novem roce nadhodit neco lepsiho (luxusnejsiho) nez byly ty posledni, pak to sem hodim a uvidime jaky bude zajem. Prvni zajemci se hlasili pred pul rokem, takze ten seznam bude nutno aktualizovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Zkusim po novem roce nadhodit neco lepsiho (luxusnejsiho) nez byly ty posledni, pak to sem hodim a uvidime jaky bude zajem. Prvni zajemci se hlasili pred pul rokem, takze ten seznam bude nutno aktualizovat. Tak to bude zase zdžovačka...než si všichni dokážou potvrdit objednávku, tak máme další Vánoce. Na kolik ten jeden kousek posledně cca vyšel Bakere? Já bych se toho nebál, to se rozebere jako nic....spíš bude chybět. Sotva jsem to vlákno oživil, tak padaly objednávky jak na běžícím pásu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Pri prvni akci jsem je prodaval jeste pul roku za ty, kteri si je objednali a pak neodebrali. Nespechej, nejak to dame dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 OK, sesumíroval jsem to, další osud nechám v rukou povolanějších. Tu cenu mi můžeš ještě naznačit? Jen pro představu...díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Tu cenu mi můžeš ještě naznačit? Jen pro představu...díky. Najdes ji v tomto dlouhem vlakne. Nepamatuju si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 Nazdar, chcem sa opýtať aký je momentálny stav s nálepkami? Kedy by asi mohli byť hotové? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2010 Teď jsem to tady objevil a určitě mám zájem , jsou k dispozici? Nebo budou? Aspoň 1....... Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badcompany78 Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 nazdar, jsou jeste volne nejake samolepky a cepice? urcite bych vzal 2 samolepo a 1 cepici. diky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 nazdar, jsou jeste volne nejake samolepky a cepice? urcite bych vzal 2 samolepo a 1 cepici. diky.... Na čepice je řada tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry408684 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
badcompany78 Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Na čepice je řada tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry408684 ..... diky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Co se týče těch samolepek, mohl bych si stoupnout do fronty, či nějakou získat? Obávám se, že jdu jaksi pozdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2012 Při procházení fórem jsem narazil na tohle historické vlákno. Po konzultaci s Bakerem můžeme opět něco spáchat.2Baker: Viktore, zkus nám dát nějaký nástřel technologických a cenových možností.O samolepku mám zájem, kdo se přidá? 1. financ 4ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2012 (upraveno) 1. financ 4ks 2. Horhe 2ks Upraveno 25. března 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2012 (upraveno) 1. financ 4ks 2. Horhe 2ks 3. saida 3ks Upraveno 25. března 2012 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2012 Tak muze byt klasicka samolepka jako posledne, pripadne nejaky ryty hlinikovy stitek a nebo, pokud by se naslo dost zajemcu a ti byli ochotni trochu pritlacit na cenu, muzeme udelat neco takoveho. Vse zalezi na poctu zajemcu a akceptovatelne cene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2012 1. financ 4ks2. Horhe 2ks3. saida 3ks 4. ricous 4ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2012 Tak muze byt klasicka samolepka jako posledne, pripadne nejaky ryty hlinikovy stitek a nebo, pokud by se naslo dost zajemcu a ti byli ochotni trochu pritlacit na cenu, muzeme udelat neco takoveho. Vse zalezi na poctu zajemcu a akceptovatelne cene. Kolik to je přitlačit na cenu? Zkus kalkulaci na cca 80-100 ks pro obě provedení, můžeme dát hlasovat. Mě se to hliníkový líbí, zas 2 auta mám stříbrný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2012 Mne se libi puvodni cerna nalepka. Tyhle reliefy mi pripominaji ty radobycool napisy, co maji na autech tuneri. Ale uvidime, co z toho vyleze, ale ja se pridam. 1. financ 4 ks2. Horhe 2 ks3. saida 3 ks 4. ricous 4 ks5. skalis 2 ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2012 Prosím dopište mě někdo 2ks píšu z mobilu. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2012 Zkus kalkulaci na cca 80-100 ks pro obě provedení, můžeme dát hlasovat. To je male mnozstvi prakticky na cokoliv, myslel jsem tak 300 - 500 ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se