lukis Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 SZ+peníze OK; děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Příkaz zadán, SZ odeslána. Díky předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riotstarterr Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Když mají všichni potřebu to sem psát, tak si taky nahoním jeden příspěvek; Zaplaceno v neděli, SZ odeslána. ._. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 Zdar pánové, TADY jsem založil vlákno s instrukcemi pro platbu a zaslání - pro zájemce v seznamu 50 po 150. V případě jakýchkoliv nejasností mi klidně piště SZ.Prosím ty, kteří ještě neposlali peníze a adresu ať to zkusí co nejdříve. Příští týden bych to chtěl mít celé hotové a vy jste na to taky celkem spěchali. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Penize + SZ odeslano. Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Ahoj....tak jak to vypadá...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Snad to bude zacatkem pristiho tydne hotove, vyrobce nestiha, zadali jsme to ve spatny cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Neva, díky za info.....nevěděl jsem, jestli není problém spíše v mých menšinových sousedech.....mají totiž jako zálibu schránky spolubydlících.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Snad to bude zacatkem pristiho tydne hotove, vyrobce nestiha, zadali jsme to ve spatny cas.to neva ja treba nespěchám auto ještě nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Loga jsou odeslana, pokud by byl nejaky problem, piste SZ. Je par kusu navic, pokud ma nekdo zajem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Super, díky, vyšlo to pěkně....dnes si jedu do servisu pro auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Hlásím, že manželka hlásila, že samolepky dnes dorazily Díky za organizaci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow177 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Hlásím, že obálka se samolepkou dorazila :-) Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riotstarterr Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Mně dorazilo taktéž, loga vypadají pěkně, za to díky.Méně mě potěšila přiložená a nevyžádaná reklama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angelous82 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Logo je doma, díky moc za organizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 A je to doma.....děkuji mnohokráte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Právě mě pošťačka vytáhla od čtení CronoMagu. Logo dorazilo a je nádherné. Děkuji všem odpovědným za organizaci a námahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Vše v pořádku před chvílí dorazilo. Díky za realizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Taky diky. Uz je doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 A je to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se