xmenm05 Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 No a asi bychom mohli ještě chvíli ladit ... pro výtvarně nadané kolegy - mělo by to být takové, aby se to dalo umístit na hrnek od kafe i zlatý prsten, ovykle jednodušší bývá lepší ... až to naladíme, budeme hlasovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerrys Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Jestli do toho můžu zasáhnout, ať je z loga patrný, že se logo nadšenců chronomagu týká jen a jedině mechanických hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Jestli do toho můžu zasáhnout, ať je z loga patrný, že se logo nadšenců chronomagu týká jen a jedině mechanických hodinek. No, máme tu samostatnou sekci digi a kvarc bych z principu nezavrhoval, nemám quartzky ani jedny, ale nedělal bych z toho takhle vyhraněnou záležitost ... vy, jež se zovete tykvité ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Jestli do toho můžu zasáhnout, ať je z loga patrný, že se logo nadšenců chronomagu týká jen a jedině mechanických hodinek. Proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerrys Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 No myslel jsem, že logo by mělo prezentovat fandy hodinářskýho řemesla. A žádnej hodinář nepovažuje hodinky na baterku za hodinářský řemeslo. Jak jsem slyšel, tak dávám dál. Ale to byla jen taková úvaha, kdyby v logu byla nějaká výstižná symbolika mechanik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 No myslel jsem, že logo by mělo prezentovat fandy hodinářskýho řemesla. A žádnej hodinář nepovažuje hodinky na baterku za hodinářský řemeslo. Jak jsem slyšel, tak dávám dál. Ale to byla jen taková úvaha, kdyby v logu byla nějaká výstižná symbolika mechanik. Myslím,že Chronomag je fórum pro milovníky hodinek.A hodinky jsou i quartzky a digitálky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 líbí se mi navrhy ve tvaru hodinek s řemínkem...jednoduché a jasné o jakou partičku jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Ano, i když pominu žertovný ráz mého předchozího příspěvku jsme nepochybně velmi vyhraněný klub. A měli bychom se k sobě hlásit i formou společného znamení. Všechna, i historická společenství tak fungovala. A jestli tohle prohlášení zní nabubřele, tak nabubřele není myšleno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Mě se líbí ta na modrém podkladě. V jednoduchosti je síla. To že se jedná o logo ve tvaru náramkových hodinek nemusí přece bít do očí...zasvědcenci budou vedět. To velké co je pod ním bych si naproti tomu nedal asi nikam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilot Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 jsem pro doladění ve tvaru hodinek s páskem - červené, s lehce tučnějším písmem(dirky na řemínku bych dal kulaté,,,), tvar hodinek bude i pro ostatní = myslím, že je dobře, bude-li vědět i lak o co jde...; a považuji to i za jednoduché k umístění kamkoliv...; Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza49 Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Jakékoliv hodinky s páskem. Jelikož mám bílé auto, tak je barva víceméně jedno, ale nejraději červené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2007 Příští týden dostanu předpokládané náklady na výrobu loga. Nevyplývají z toho žádné závazky vůči majiteli firmy, která to dělá. Je to zcela nezávazné. Dělá samolepky, tiskne na látku, na plast, na propisky, zapalovače a na co si vzpomenete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michali Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 Bral bych samolepku, odznáček a možná také hrnek do práce. Stejně mi už mají za blázna. Co udělat taky dres na kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 Hele, zkusme se nejdřív dohodnout na logu, až to vymyslíme, pak by možná nebylo marné to zaregistrovat a kam to plácnem bude jen a jen na nás ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2007 zlatý prsten, ovykle jednodušší bývá lepší ... až to naladíme, budeme hlasovat Mně se pořád nejvíce líbí to, které nebylo vůbec zmiňované, myslím tím i na xmenm05 a jeho zlatý prsten , na vyrytí to bude asi nejjednodušší a pak se povýšíme z obyčejných Vontů na Bratrstvo zednářů, a to už bude něco . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilot Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 jsem pro doladění ve tvaru hodinek s páskem - červené, s lehce tučnějším písmem(dirky na řemínku bych dal kulaté,,,), tvar hodinek bude i pro ostatní = myslím, že je dobře, bude-li vědět i lak o co jde...; a považuji to i za jednoduché k umístění kamkoliv...; ještě mne napadlo, že na hodinky se dívám vlastně shora dolu, t.j. otočených o 90°, ale pak by byl problém s prvním písmenem; nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 úplně jsem se zasnil nad představou hodinek s řemínkem od Simona, kde je na straně k tělu vyraženo logo Chronomad opravuju, Chronomag. Ovšem i "chronomad" má svoje kouzlo, ne? PS samolepky jsou dobré řešení, jest možno ozdobiti jak autocmoto, tak i hrnek na kafe... Co takhle samolepka, kde mimo loga je okolí průhledné, či tak něco? T.j. že je tam vlastně jen to písmo&logo a podklad má každý podle toho, kam to přilepí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 úplně jsem se zasnil nad představou hodinek s řemínkem od Simona, kde je na straně k tělu vyraženo logo Chronomad opravuju, Chronomag. Ovšem i "chronomad" má svoje kouzlo, ne? PS samolepky jsou dobré řešení, jest možno ozdobiti jak autocmoto, tak i hrnek na kafe... Co takhle samolepka, kde mimo loga je okolí průhledné, či tak něco? T.j. že je tam vlastně jen to písmo&logo a podklad má každý podle toho, kam to přilepí Neboj,už domlouvám se simonem,že bych se pokusil o raznici chronomag.Sny jsou od toho aby se realizovaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 úplně jsem se zasnil nad představou hodinek s řemínkem od Simona, kde je na straně k tělu vyraženo logo Chronomad opravuju, Chronomag. Ovšem i "chronomad" má svoje kouzlo, ne? PS samolepky jsou dobré řešení, jest možno ozdobiti jak autocmoto, tak i hrnek na kafe... Co takhle samolepka, kde mimo loga je okolí průhledné, či tak něco? T.j. že je tam vlastně jen to písmo&logo a podklad má každý podle toho, kam to přilepí Neboj,už domlouvám se simonem,že bych se pokusil o raznici chronomag.Sny jsou od toho aby se realizovaly A vůbec - proč máš před sebou monitor a ne tachometr při tom počasí ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 31. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2007 eee, no tachometr bude zítra! Vlastně - nápodobně, jak to, že ty jsi u monitoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se