Přejít na obsah

Logo CHRONOMAGu / samolepka na auto

rmx

Doporučené příspěvky

Jestli do toho můžu zasáhnout, ať je z loga patrný, že se logo nadšenců chronomagu týká jen a jedině mechanických hodinek.

No, máme tu samostatnou sekci digi a kvarc bych z principu nezavrhoval, nemám quartzky ani jedny, ale nedělal bych z toho takhle vyhraněnou záležitost ... vy, jež se zovete tykvité ... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník tolja
No myslel jsem, že logo by mělo prezentovat fandy hodinářskýho řemesla. A žádnej hodinář nepovažuje hodinky na baterku za hodinářský řemeslo. Jak jsem slyšel, tak dávám dál. Ale to byla jen taková úvaha, kdyby v logu byla nějaká výstižná symbolika mechanik.

Myslím,že Chronomag je fórum pro milovníky hodinek.A hodinky jsou i quartzky a digitálky.

Odkaz ke komentáři

Ano, i když pominu žertovný ráz mého předchozího příspěvku jsme nepochybně velmi vyhraněný klub. A měli bychom se k sobě hlásit i formou společného znamení. Všechna, i historická společenství tak fungovala. A jestli tohle prohlášení zní nabubřele, tak nabubřele není myšleno.

Odkaz ke komentáři

jsem pro doladění ve tvaru hodinek s páskem - červené, s lehce tučnějším písmem(dirky na řemínku bych dal kulaté,,,), tvar hodinek bude i pro ostatní = myslím, že je dobře, bude-li vědět i lak o co jde...; a považuji to i za jednoduché k umístění kamkoliv...;

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
zlatý prsten, ovykle jednodušší bývá lepší ... až to naladíme, budeme hlasovat :)

Mně se pořád nejvíce líbí to, které nebylo vůbec zmiňované, myslím tím i na xmenm05 a jeho zlatý prsten :) , na vyrytí to bude asi nejjednodušší a pak se povýšíme z obyčejných Vontů na Bratrstvo zednářů, a to už bude něco :) .

Odkaz ke komentáři

jsem pro doladění ve tvaru hodinek s páskem - červené, s lehce tučnějším písmem(dirky na řemínku bych dal kulaté,,,), tvar hodinek bude i pro ostatní = myslím, že je dobře, bude-li vědět i lak o co jde...; a považuji to i za jednoduché k umístění kamkoliv...;

ještě mne napadlo, že na hodinky se dívám vlastně shora dolu, t.j. otočených o 90°, ale pak by byl problém s prvním písmenem; nebo ne?

Odkaz ke komentáři

úplně jsem se zasnil nad představou hodinek s řemínkem od Simona, kde je na straně k tělu vyraženo logo Chronomad :D

opravuju, Chronomag. Ovšem i "chronomad" má svoje kouzlo, ne? :)

PS samolepky jsou dobré řešení, jest možno ozdobiti jak autocmoto, tak i hrnek na kafe... Co takhle samolepka, kde mimo loga je okolí průhledné, či tak něco? T.j. že je tam vlastně jen to písmo&logo a podklad má každý podle toho, kam to přilepí

Odkaz ke komentáři

úplně jsem se zasnil nad představou hodinek s řemínkem od Simona, kde je na straně k tělu vyraženo logo Chronomad :D

PS samolepky jsou dobré řešení, jest možno ozdobiti jak autocmoto, tak i hrnek na kafe... Co takhle samolepka, kde mimo loga je okolí průhledné, či tak něco? T.j. že je tam vlastně jen to písmo&logo a podklad má každý podle toho, kam to přilepí

Neboj,už domlouvám se simonem,že bych se pokusil o raznici chronomag.Sny jsou od toho aby se realizovaly :)

Odkaz ke komentáři

Neboj,už domlouvám se simonem,že bych se pokusil o raznici chronomag.Sny jsou od toho aby se realizovaly :)

A vůbec - proč máš před sebou monitor a ne tachometr při tom počasí ???

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...