Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Co takhle něco méně vznešeného, jako např. : www.cws.org.nz/images/Wold-Watch-logo.gif

Dal by se z toho udělat smajlík jako vypouklá gumová samolepka.

Odesláno

No měla by tam být třeba vlajka, nebo něco jako "CZ", jestli je to právně čisté. Pro jízdy po Evropě to není špatná vizitka..

CZ bych tam nedával, zapomínáš na kolegy ze Slovenska. Když tak CS, ale to už by se mi zase nelíbilo.

Co takhle ciferník, místo firmy Chronomag a pod tím na místě kde se píše automat, 17 jevels atd, zkřížené čeké a slovenské vlajky. Nebo bez těch vlajek.

Odesláno

já bych byl pro jednoduchý piktogram, třeba ciferník s 10.10 hod, místo "automatic" písmeno CH a když tak zvenčí číselníku již malým písmem onolatinské (podle mě moc pěkné) heslo. A asi jednobarevnou verzi (stříbrná? zlatá?)

Návštěvník tolja
Odesláno
Logo má být jednoduché. Dal bych tam krokové kolo nebo setrvačku a dokola CHRONOMAG. Něco jsem narychlo nakreslil, ale nejde vložit obrázek. Stává se mi to pravidelně nepravidelně, po odeslání přílohy to hodí chybu Dokument neobsahuje žádná data a ten den už žádný obrázek do internetu nepošlu. Druhý den to zase jde normálně. Netuší někdo, čím to je?

Je to rozbitý =)

Odesláno

To logo by mělo být přiměřeně jednoduché, aby to bylo poznat (potápěče, větroně, kolo atd. taky poznají všichni) v "dobrém" provedení, aby vyjadřovalo kvalitu materiálů pro výrobu hodinek užívaných. Textu zcela minimálně..... v jednoduchosti a kvalitě provedení je síla..... si myslím......

Tak už někdo něco navrhněte, sebekriticky říkám, že nemám umělecké sklony, tak je to na zdejších profesionálech.

Odesláno

Taky bych byl pro jednoduchý ciferník: dvě ručičky, nápis CHRONOMAG.CZ(informuje o webu a zároveň i o české příslušnosti) na střed nebo do spodní části ciferníku. Barva stříbrná(univerzální) nebo zeleno-šedivá(zeleno-stříbrná). Každý kdo prvně zabloudí na forum vidí zeleno-šedou kombinaci a hodně členů si jí ani nezmění - jako třeba já. To celé by možná bylo pěkné vsadit do kruhového latinského nápisu na téma čas. Hm?

Teď už nebudem "úchylně" pokukovat jen po zápěstí ostatních a jejich pisadlech - teď už navíc i po autech. Co nás ještě čeká :) ....

Odesláno

Mimo hlavní téma- Tak mě napadlo při tištění propisek pro reklamku, natisknout nějaký s nápisem a adresou www. a kdo přijde do kontaktu s klientem............. a máme další dušičku :D:D:D

Návštěvník tolja
Odesláno

To Skyraider:Pěkný,jen bych vynechal CZ.Pro identifikaci by mohlo být pod velkým nápisem s logem,malými písmeny www.chronomag.cz

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...