vrcan Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 myslim ze za 1500 EUR tazko, ale kto vie.... inak je to "len" ETA, neviem ako moc upravena (ci napr. az tak ako od Breitling). Cena ma dost prekvapila, ale aj samotne hodinky ma prekvapili, su ozaj krasne... a nepoznal som ich.
soigia Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2013 V 15. 1. 2013 v 21:15, octaviakk007 napsal: Tomi, tak toto je pecka. Hned si to idem bližšie pozriet. Dufam, že ma cena nezabijeZabije, ale stoji to za to. Osobne mam na ty Eterny take spadeno, ale dneska jsem koukal na Precisty, daji se sehnat tak za 600USD, nebo - nad cim ted slintam - Perrelet Seacraft - 1500USD, ale myslim ze to stoji za to.
instant Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 V 18. 1. 2013 v 16:57, vrcan napsal: myslim ze za 1500 EUR tazko, ale kto vie.... inak je to "len" ETA, neviem ako moc upravena (ci napr. az tak ako od Breitling). Cena ma dost prekvapila, ale aj samotne hodinky ma prekvapili, su ozaj krasne... a nepoznal som ich. ... butikovy barbar bez klasickeho vzdelania. Ts ts ts Btw, mozno prave u eterny by ta ETA ani tak vadit nemusela, nie?
vrcan Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 Heh, sice ano, niekto tu z fora ked predstavoval svoje vyklapacie eterny a zaroven predsavzatie ist len do inhouse kalibrov, to pri nich aj obhajil ale ten butikovy barbar bez klasickeho vzdelania, to si trafil jedno aj druhe LOL
vrcan Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 Nemat toho vela tak by som isiel do H2O Orca. Kupil by som jedno telo s ultra domed safirom (bez toho skla by som asi odolal ist do tychto hodiniek), klasicke ciarkove indexy, rucicky asi tiez... a telo vintage.... a mozno mono alebo dress pripadne dive (ozaj tazka volba!!).A neviem ktora luneta.... a je aj limitka full polished, to je tiez pecka... ETERNA je sice pekna, ale preco sa trochu neutrhnut od klasiky? Ved je to ako s autami, kua, ved neexistuje iba bmw, mercedes a audi... tak preco silou mocou sa drzat len znamych znaciek? Tez crepas cayman, limitka 300ks a ostava ani nie 30 volnych.... super cena, top ETA... na co cakat kto zhana diversky? obrazky som cerpal od:http://forums.watchuseek.com/f74/official-h2o-orca-picture-thread-790240-27.html a obrazky lestenej verzie:http://oceanictime.blogspot.sk/2013/01/h2o-orca-dive-polished.html
octaviakk007 Odesláno 20. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 V 20. 1. 2013 v 8:19, vrcan napsal: Heh, sice ano, niekto tu z fora ked predstavoval svoje vyklapacie eterny a zaroven predsavzatie ist len do inhouse kalibrov, to pri nich aj obhajil ale ten butikovy barbar bez klasickeho vzdelania, to si trafil jedno aj druhe LOL pozeral som ešte Aquadive. Čo si o nich myslíš ? Ceny sú tiež dosť vysoko
vrcan Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 ceny aquadive co vidis tak prirataj este DPH.... bs300 je moc tazke, ale pohodlne.... bs100 je idealnejsia velkost.... a bs100 bronze je uz rozpredane a tiez super.... kvalita je u aquadive vysoko...Nepochopil som ale seriu 100N a 300N co su cifre bez kovovych vystupenych indexov a za par usetrenych stoviek to nestoji.... h2o orca ta lestena je pardna, je to sice len tyzden vonku ale z 33 kusov uz je mozno aj vsetko prec.... nevahal by som...
cali Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 Hydroconquestami sa neda nic pokazit, mam troje, za ten peniaz za ktory sa daju zohnat je to jeden z najlepsich pomerov cena/vykon, su to snad jedine z mojich hodiniek u ktorych som este nemal cukanie ich predavat.... nic proti Seiku a Sumam, ale s Longinami narobis v nasich koncinach proste viacej parady.
CEGY Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 Ty ten model musíš mít fakt rád, když máš troje.
cali Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 nemam 3x rovnake samozrejme, mam chrono, chrono quartz a klasiku automat.
Návštěvník Snow Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Doxa SUB Searambler - DOXA synonum diveru, ostatní je leštěný brak.
vrcan Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 DOXA.... dobry napad, su take svojske a sem tam po nejakych zatuzim, ale nemal som este ziadne. Najviac sa mi paci 5000, pretoze ma kovove indexy. ale ako som uz pisal... vahal by som medzi crepas cayman, halios laguna a h2o orca....
octaviakk007 Odesláno 21. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 V 21. 1. 2013 v 14:23, vrcan napsal: DOXA.... dobry napad, su take svojske a sem tam po nejakych zatuzim, ale nemal som este ziadne. Najviac sa mi paci 5000, pretoze ma kovove indexy. ale ako som uz pisal... vahal by som medzi crepas cayman, halios laguna a h2o orca.... Chlapci, poriadne ste mi skomplikovali rozhodovanie ..... Samé pekné kúsky. Ale v jednom už som si istý. Musia to byť hodinky aj na každodenné nosenie, nie iba tool watch. Čiže civilnejší dizajn a menšie rozmery. Našiel som taký výraz "dress diver" Ináč najviac sa mi páči Crepas Cayman. No má jednu chybu - výška je 16,9 mm bez sklíčka. To je hrozne veľa na normálne nosenie. Ani moje zápästie nepatrí k najväčším. Ináč ale nemajú chybu. Existuje ešte niečo s podobným dizajnom ?
Lukas Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Já teď docela šetřím na SAS SeaViděl jsem na WUS spousty fotek těchhle hodinek na různých kůžích, látkách a kovech, a vždycky vypadaly super!
Sedlin Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 V 21. 1. 2013 v 15:00, octaviakk007 napsal: Chlapci, poriadne ste mi skomplikovali rozhodovanie ..... To mi povídej... jen se sem kouknu a řeknu co se líbí mě. A jak to dopadlo? Náboje, který jsem chtěl vystřílet do něčeho naprosto jinýho hodlám poslat do Caymanů.Jen ti holomci z Crepasu nějak nereagují na můj mail :-(
instant Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 tykoxo, toto musi mat vo vetre vztlak jak male rogalo:
octaviakk007 Odesláno 21. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 V 21. 1. 2013 v 17:45, Sedlinarkrage napsal: To mi povídej... jen se sem kouknu a řeknu co se líbí mě. A jak to dopadlo? Náboje, který jsem chtěl vystřílet do něčeho naprosto jinýho hodlám poslat do Caymanů.Jen ti holomci z Crepasu nějak nereagují na můj mail :-( Nebojíš sa tej výšky púzdra ? Aký máš obvod zápästia ?
flivver Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Mňa práve tá veľkosť a tvar puzdra od podobných potápiek odradili. Na veľa fotkách na ruke tie hodinky škaredo odstávajú, ako už bol býval upozornil instant.
octaviakk007 Odesláno 21. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 V 21. 1. 2013 v 21:03, flivver napsal: Mňa práve tá veľkosť a tvar puzdra od podobných potápiek odradili. Na veľa fotkách na ruke tie hodinky škaredo odstávajú, ako už bol býval upozornil instant. Chápem, že potápky už svojou podstatou musia byť "kus železa ". Ale stále musia byť nositeľné aj v bežnom živote. V prípade Crepasu Cayman si nositeĺnosťou nie som istý. Treba počkať, kým budú nejaké foto na ruke u tých čo si ich objednali. Ale to čo som našiel na zahraničných fórach vyzerá dosť zle (myslím výšku hodiniek). Je to škoda, obetovali kôli nepotrebne vysokej vodotesnosti (300 atm) rozumný rozmer púzdra. Fakt ma to štve, lebo by som ich asi kúpil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se