Priboo Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Zdravím, rád bych si zde nechal od zkušenějších poradit s výběrem. Představa je zhruba tato: švýcary, automaty, datum (den je +), čistý, jednoduchý ale moderní desing, cena okolo 15 000Kč. Zatím zvažuji níže uvedené: Mondaine Retro Automatic - A135.30345.14SBB (ETA 2878)Glycine Combat 6 automatic - 3890.19 (ETA 2824-2)Doxa California Automatic - 203.10.113.10 (ETA 2824-2)
quest987 Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 (upraveno) vem ty Glyciny a mas po starostech Upraveno 2. ledna 2013 uživatelem quest987
villain83 Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Ahoj,chceš nový,nebo by si mohl mít i použitý?Průměr pouzdra by taky bylo lepší přiblížit,pokud už si nějaký hodinky nosil,jako že asi jo,zhruba víš,jestli raději menší/větší..Jak psal Peťa,u Tissotu by sis určitě vybral,ale těch možností by se našlo vícero...
Liqid Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Tah nebo řemen? Tissot ? T-Sport ? TISSOT PRS 200 TTissot T-Lord Automatic
habadej Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 (upraveno) Z těch co zvažuješ, jednoznačně Glycine. Parádní hodinky za super cenu. Na kovu necelých 16 tisíc a máš na dost dlouho vystaráno. Ještě bych zvážil variantu s modrým cifrem. Upraveno 2. ledna 2013 uživatelem habadej
USER47 Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Za mě taky Glycine, vypadaj skvěle. Akorát bych je vzal asi na kůži.
Priboo Odesláno 2. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Díky za názory. Použité pouze ve velmi dorém stavu s papírama a krabicí. Tissot jsem si projížděl a žádné mi vyloženě do oka nepadly. V relaci okolo 15tis mi jde spíše o zajímavý design než o značku, každopádně mimo švýcary vlak nejde. Do budoucna mám v plánu i nějakou, řekněme střední investici do hodinek okolo 50tis a tam už ta značka pro mne bude více rozhodující. Hledám něco výrazného a zajímavého, ale právě spíše svou jednoduchostí. Klidně i retro. Něco co padne do oka, člověk vlastně ani neví proč a furd na to zírá. Proto jsem si tam šupnul ty Mondaine, čisté, jednoduché a jediné co to boří je ta placka na vteřinovce, bez které by to ale nebylo vlastně ono. Doxy škrtám, zůstávají mi tam Mondaine a Glycine. Pro představu, pak do budoucna uvažuji o Oris Atelier Skeleton nebo třeba Epos Emotion Skleton. Čistý a dokonalý, ovsem skeletony za 15tis samozřejmě nechci. Trochu jsem si to tady už pročítal .
Priboo Odesláno 3. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Že by nový favorit? Akorát ta velikost mě trochu děsí. Průměr 44. Zeno Watch BaselPilot - Xl pilot - P554-a1
Návštěvník Snow Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 (upraveno) Zeno ? No nevím. Posílám Ti tipy, když pominu IWC, od mé nejoblíbenější značky. Edit - eventuálně mám ještě nějaké další. Nevím, jestli Tě zajímá MIDO. Upraveno 3. ledna 2013 uživatelem Snow
Daemonultimate Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 (upraveno) Hamilton http://www.chrono24....earch/index.htm víc foto http://www.relojistas.com/threads/5433-HAMILTON-AUTOMATIC-SEAVIEW-DAY-DATE-Ref-H37565131 Upraveno 3. ledna 2013 uživatelem Daemonultimate
Priboo Odesláno 3. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Hamiltony jsem si projížděl, je to tu celkem oblíbená značka, ale nějak moc mě neoslovily. Snow:Zeno špatný? Posledních pár dní si to tady všemožně pročítám a musím uznat, že vkus máš dobrý a rady dáváš výborné. Ovšem čím více si to tu čtu a čím více značek a hodinek porovnávám, tím více jsem v koncích .
Davros Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Prave to je chronomagorstvo cim viac vies tym tazsie sa vybera a ked si vyberies tak nikdy to nie je navzdy
horal Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 (upraveno) Já ještě přidám Victorinox Officer's Day Date Mechanical. Recenze a zdroj fotek.Na chrono24 vychází tedy na 535 ?. klik edit:cena Upraveno 3. ledna 2013 uživatelem horal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se