Moty Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Od dnešního dne mi nejde jak v práci tak doma skočit zpátky v rámci fóra, takže když procházím třeba prodej a vlezu do nějakýho inzerátu tak se prostě nevrátím zpět a musím dát znovu forum pak prodej a další inzerát Mám IE Díky
Radimk Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Taktéž mám IE, nicméně stačí 2x klepnout na zpětnou šipku, ne hned po sobě, (nebo-li dvojklik), ale s lehkou prodlevou a funguje to.
Moty Odesláno 2. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 V 2. 1. 2013 v 18:18, Radimk napsal: Taktéž mám IE, nicméně stačí 2x klepnout na zpětnou šipku, ne hned po sobě, (nebo-li dvojklik), ale s lehkou prodlevou a funguje to. Tohle vypadá, že pomáhá, spíš mi jde o to, proč to je , když to ještě včera makalo normálně
PNS Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Já se vracím naprosto hladce klávesou backspace. Mozilla.
Moty Odesláno 3. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Ale tady je to problém s IE a tam backspace nefunguje, jinak pomalé zmáčknutí 2x ZPĚT už nepomáhá
KFL Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 V 3. 1. 2013 v 7:22, Moty123 napsal: Ale tady je to problém s IE a tam backspace nefungujeV IE backspace funguje normalne jako button zpet.
Moty Odesláno 3. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 V 3. 1. 2013 v 9:19, KFL napsal: V IE backspace funguje normalne jako button zpet. Tak to jsem nevěděl, člověk se pořád učí nicméně problém je stejný i při stisknutí backspace, taky nereaguje
cody Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Jestli trvate na IE, co zkusit preinstalovat nebo spis aktualizovat na novou verzi? Lepsi nez se s tim trapit. Osobne bych ale z mnoha duvodu presel na Operu. Pouzivam Firexox, ale uz take neni co byval. Od nevim jake verze ma "vylepseni" ktere se projevuje zatuhnutim na par vterin kdyz mam otevrenych vic jak 15-20 oken. Pomaha jen ve spravci uloh natvrdo ukoncit proses pluginkontejner.exe nebo tak nejak. Proto az nebudu linej preinstaluju vsude na Operu.
Moty Odesláno 3. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 A předpokládám, že v Opeře funguje všechno, konkrétně myslím banka a tak
cody Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Nejsem odbornik, ale myslim, ze Opera umi vse.
SCIFI Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 V 3. 1. 2013 v 22:59, cody napsal: Nejsem odbornik, ale myslim, ze Opera umi vse. taky nejsem ale firefox taky :-) IE když občas omylem zapnu tak jen kroutím hlavou že to někdo používá. přijde mi strašně pomalej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se