Přejít na obsah

Chut na novu limitku

60 hlasů

1. 1. Mas zaujem o limitku hodiniek do 40mm?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 386
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Já do toho nejdu, je to hrozná nuda. Ale respektuju zadání a autory. Uvidime, kolik se sejde lidi a treba kdyz toto nevyjde, tak bychom mohli zkusit protlacit alternativu s termoquartzem a se skutecne unikatnim cifrem na kaucuku nebo tahu, proste volnocasovky a univerzaly. A vic by to sedelo k Sinnu.

Suhlas.

Odesláno

Já do toho nejdu, je to hrozná nuda. Ale respektuju zadání a autory. Uvidime, kolik se sejde lidi a treba kdyz toto nevyjde, tak bychom mohli zkusit protlacit alternativu s termoquartzem a se skutecne unikatnim cifrem na kaucuku nebo tahu, proste volnocasovky a univerzaly. A vic by to sedelo k Sinnu.

Mam to stejne.. Navic mi prijde ze trosku vic tool Sinny pritahnou pozornost vice lidi = je vetsi sance na to, ze to dopadne. Limitka od Sinnu je super napad, ktery se mi libi, ale mela by mit nejakej vyznam a od standardni produkce se odlisovat.

Odesláno

Mam to stejne.. Navic mi prijde ze trosku vic tool Sinny pritahnou pozornost vice lidi = je vetsi sance na to, ze to dopadne. Limitka od Sinnu je super napad, ktery se mi libi, ale mela by mit nejakej vyznam a od standardni produkce se odlisovat.

Naopak. Ve standardni produkci trituckovych modelu (pripadne GMT) od Sinnu jsou pouze moderne strizene cistokrevne tool-watches a chybi tam protejsek vintage-look serie 103/35x s vypouklym sklem (akrylat/safir).

Odesláno

Až to budeš dělat (s pouzdrem 40-41mm), tak na mě mysli!

Odesláno

Sice jsem taky za modernější verzi ale chápu a respektuju Janka, necháme tomu čas a uvidíme kolik se dá dohromady lidí....a Franto jaká by byla tvoje představa- myslím konkrétní jednoduchá vizualizace (nebo alespoň z čeho by jsi čerpal), uvažujeme totiž asi podobným směrem (i když já bych byl klidně i za automat)

Odesláno

je mi luto ze to takto dopadlo, ale musim zial zrusit spoluucast na tejto limitke. hlavne dovody su trochu osobne :sad01_anim: ale aj tak mam pocit, ze moj navrh nepritahuje az tolko ludi, aby bola limitka realna.

navrhujem aby sa toho ujal niekto, kto dokaze nalakat viac ludi a dokopat to dokonaca..

Odesláno

Tak je to na Tobe :thumbsup_anim:

Pokud to bude nejaka barevna divocina, jdu do toho taky. Cernych hodinek mam dost.

Odesláno

Škoda, docela jsem jim věřil. Ale aspoň jsem trochu oprášil Photoshop skills:) Jsem zvědavý na nové návrhy, nějakýmu toolu na léto bych se asi taky nebranil...

Odesláno

Co treba pouzdro z modelu 144, bez chrona, rucky stejne indexy stejne, tachym. stupnice, tegiment, bez kapsle, oranzova vterinovka, AR oboustrany, kaucuk. Tool jak Brno.

edit. a samozrejme termoquartz

No to je ono smile_anim.gifsmile_anim.gif Neco takoveho by bylo super. Trochu divocina. Mozna bych zvazil tah misto kaucuku. A urcite si pohral s ruckami a indexy a vic barvicek na ciselniku.

Odesláno

Co treba pouzdro z modelu 144, bez chrona, rucky stejne indexy stejne, tachym. stupnice, tegiment, bez kapsle, oranzova vterinovka, AR oboustrany, kaucuk. Tool jak Brno.

Tohle by mě i zajímalo :-)

Odesláno

Prosím, bez oboustranného AR, jedny Sinny s trochu poničeným vnějším AR už mám...

Odesláno

Jedna hvězda nápad, Alino. To by zaujalo i mě. Starého konzervu.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...