jankoxxx Odesláno 14. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 tak samozřejmě že ten návrh je dobrej,jen nevidím význam stupnice na lunetě a ještě ručku,nějak se mi to hádáa na rolex gmt master je to tak tiez
IzTaPa Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 a na rolex gmt master je to tak tiez na roladach gmt master tou gmt ruckou ale nepohnes (samostnatne) :-)
People Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Já do toho nejdu, je to hrozná nuda. Ale respektuju zadání a autory. Uvidime, kolik se sejde lidi a treba kdyz toto nevyjde, tak bychom mohli zkusit protlacit alternativu s termoquartzem a se skutecne unikatnim cifrem na kaucuku nebo tahu, proste volnocasovky a univerzaly. A vic by to sedelo k Sinnu. Suhlas.
spiderer Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Já do toho nejdu, je to hrozná nuda. Ale respektuju zadání a autory. Uvidime, kolik se sejde lidi a treba kdyz toto nevyjde, tak bychom mohli zkusit protlacit alternativu s termoquartzem a se skutecne unikatnim cifrem na kaucuku nebo tahu, proste volnocasovky a univerzaly. A vic by to sedelo k Sinnu.Mam to stejne.. Navic mi prijde ze trosku vic tool Sinny pritahnou pozornost vice lidi = je vetsi sance na to, ze to dopadne. Limitka od Sinnu je super napad, ktery se mi libi, ale mela by mit nejakej vyznam a od standardni produkce se odlisovat.
VS Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Tak nevím. Tolik hezkých hodinek je a vy zase vymyslíte Prim Sport1 přemalovaný na 150. způsob.
skalis Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Mam to stejne.. Navic mi prijde ze trosku vic tool Sinny pritahnou pozornost vice lidi = je vetsi sance na to, ze to dopadne. Limitka od Sinnu je super napad, ktery se mi libi, ale mela by mit nejakej vyznam a od standardni produkce se odlisovat.Naopak. Ve standardni produkci trituckovych modelu (pripadne GMT) od Sinnu jsou pouze moderne strizene cistokrevne tool-watches a chybi tam protejsek vintage-look serie 103/35x s vypouklym sklem (akrylat/safir).
lolohh Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Já do toho nejdu, je to hrozná nuda. Ale respektuju zadání a autory. Uvidime, kolik se sejde lidi a treba kdyz toto nevyjde, tak bychom mohli zkusit protlacit alternativu s termoquartzem a se skutecne unikatnim cifrem na kaucuku nebo tahu, proste volnocasovky a univerzaly. A vic by to sedelo k Sinnu.Až to budeš dělat (s pouzdrem 40-41mm), tak na mě mysli!
sashator Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Sice jsem taky za modernější verzi ale chápu a respektuju Janka, necháme tomu čas a uvidíme kolik se dá dohromady lidí....a Franto jaká by byla tvoje představa- myslím konkrétní jednoduchá vizualizace (nebo alespoň z čeho by jsi čerpal), uvažujeme totiž asi podobným směrem (i když já bych byl klidně i za automat)
jankoxxx Odesláno 14. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 je mi luto ze to takto dopadlo, ale musim zial zrusit spoluucast na tejto limitke. hlavne dovody su trochu osobne ale aj tak mam pocit, ze moj navrh nepritahuje az tolko ludi, aby bola limitka realna. navrhujem aby sa toho ujal niekto, kto dokaze nalakat viac ludi a dokopat to dokonaca..
People Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 som zvedavy, ze ci sa taky niekto najde. Cize zacinate od nuly s cistym stitom?
Bob Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 hmm a tak hezky rozjety to bylo :-) tak zkuste nekdo nahodit modernejsi variantu at je o cem diskutovat
zekon7302 Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Tak brzo házet flintu do žita?Já si tedy počkám,kam až to dojde,i když si myslím že tomu něco chybí.
sect Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Já do toho nejdu, je to hrozná nuda. Ale respektuju zadání a autory. Uvidime, kolik se sejde lidi a treba kdyz toto nevyjde, tak bychom mohli zkusit protlacit alternativu s termoquartzem a se skutecne unikatnim cifrem na kaucuku nebo tahu, proste volnocasovky a univerzaly. A vic by to sedelo k Sinnu.Tak je to na Tobe Pokud to bude nejaka barevna divocina, jdu do toho taky. Cernych hodinek mam dost.
DaLo Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Škoda, docela jsem jim věřil. Ale aspoň jsem trochu oprášil Photoshop skills:) Jsem zvědavý na nové návrhy, nějakýmu toolu na léto bych se asi taky nebranil...
Frantik Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Co treba pouzdro z modelu 144, bez chrona, rucky stejne indexy stejne, tachym. stupnice, tegiment, bez kapsle, oranzova vterinovka, AR oboustrany, kaucuk. Tool jak Brno. edit. a samozrejme termoquartzNo to je ono Neco takoveho by bylo super. Trochu divocina. Mozna bych zvazil tah misto kaucuku. A urcite si pohral s ruckami a indexy a vic barvicek na ciselniku.
MarcelG Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Co treba pouzdro z modelu 144, bez chrona, rucky stejne indexy stejne, tachym. stupnice, tegiment, bez kapsle, oranzova vterinovka, AR oboustrany, kaucuk. Tool jak Brno. edit. a samozrejme termoquartz Tohle by mě i zajímalo :-)
lolohh Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Co treba pouzdro z modelu 144, bez chrona, rucky stejne indexy stejne, tachym. stupnice, tegiment, bez kapsle, oranzova vterinovka, AR oboustrany, kaucuk. Tool jak Brno. edit. a samozrejme termoquartzProsím, bez oboustranného AR, jedny Sinny s trochu poničeným vnějším AR už mám...
marosh Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Co treba pouzdro z modelu 144, bez chrona, rucky stejne indexy stejne, tachym. stupnice, tegiment, bez kapsle, oranzova vterinovka, AR oboustrany, kaucuk. Tool jak Brno. edit. a samozrejme termoquartz Jedna hvězda nápad, Alino. To by zaujalo i mě. Starého konzervu.
sect Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 lunetu zas nechci ja a s lynetou by pak nebylo puzdro 144Tak aspon bez tachymetricke stupnice.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.