Monito Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Jinak jeste k ty tlousce hodinek... Neni to prave designove odlisujici prvek od ostatnich hodinek, ktery dela vyrobek jeste vice originalnejsim?Pokud hodinky budou dobre drzet na ruce tak je tlouska jen o nejakem pocitu.
Monito Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 ja mam ruku 17,5 a pohoda Mohl by si mi prosim poslat fotku hodinek na tvy ruce prosim? Klidne i vic fotek.) Diky moc
sibirnaya Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 vis, co je na kokot? ze maj vyssi dynko nez nozicky. proto nikdy poradne na ruku neprilnou, jako treba MM300. ale jinak se nosej dobre
patprom Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Každá ruka je jiná, na mou teda přilnou úplně v pohodě :-)
vrcan Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 jina nejina, ozaj neprilnu, geometria nepusti (teda pokial nemas na zapasti krater kde by dynko zapadlo.... pripadne znacnu tukovu vrstvu). Ale co si pamatam, aj rolex sub ma dost vystupene dynko a tiez tusim moc neprilnul... navyse jeho dynko je mensieho priemeru/plochy a dost to tlacilo. Keby som bol na mieste crepasu, urobil by som ako samostatne dokupitelny option dalsie dynko v polovicnej hrubke, sice degradujuce WR, ale pohodlnejsie... ALe vyrobcovia, ktori udavaju serial na dynko neradi robia taketo cachre...
Frantik Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Seděly mi víc než Breitlingy. Na tom strapu a hlavne ma kaučuku! To odstavani jim dodává určitý kouzlo, ne všechny hodinky musí byt nalepene na ruce. Strašná skoda toho nepovedeneho tahu, to je tzv. Buznatah jako vysitej.
W&W Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Keby som bol na mieste crepasu, urobil by som ako samostatne dokupitelny option dalsie dynko v polovicnej hrubke, sice degradujuce WR, ale pohodlnejsie... ALe vyrobcovia, ktori udavaju serial na dynko neradi robia taketo cachre... Vysoke dynko byl presne duvod, proc jsem je poustel dal... Ana rikala, ze zadne alternativni dynko neplanuji. Navic, ted vyprodali - behem nekolika dni - druhou serii crepas, takze poptavka stale je...
patprom Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Nejak vam nerozumim, chlapi. Na to, jak jsou ty hodinky masivni, o nejakem extremu nemuze byt rec. Jedine ze byste meli rucky jako slecinka :-) Kouknete na fotky Sibire. Ma utlejsi ruku nez ja a podle mne mu sedi perfektne.
patprom Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Vysoke dynko byl presne duvod, proc jsem je poustel dal... Ana rikala, ze zadne alternativni dynko neplanuji.Navic, ted vyprodali - behem nekolika dni - druhou serii crepas, takze poptavka stale je...Samozrejme. Za ty penize neco tak mimoradneho nenajdete...
Frantik Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Přesně tak, nechápu moc to překvapeni, ze poradny potapky maj poradny dynko nebo vypoukly sklo.
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Tak voni prilnou nejlip na ruku nejakyho tlustocha, takovou tu tucnou.
vrcan Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 hodinky su to perfektne a klady vysoko prevysuju zapor - a to je prave to dynko (ze toto poviem niekedy zrovna ja, by som nepovedal). Jednoducho samoucelna onania, podobne ako pri armida a9 1200 (ktore mam prave na ruke a tam som jednoducho kus z dynka zbrusil ako barbar... ale pri tej cene ich pustat dalej neplanujem, takze nevadi mi "znicenie").Rovnako to je napr. pri helberg - nepochopil som hrubanske dynko a vdaka nemu 2x vacsia WR ako pri transparentnom. Alebo enzo mechana - ten chlap sa asi ukajal na hrubych dynkach a pod 5mm nechcel vyrobit... dalej tiez aquadive 300 - tam mi hrube dynko tiez vadilo.Na druhej strane druhy extrem tiez nie je ono, ked poklepem po dynku, nemoze mat plechovy zvuk - vynimocne sa to stava pri niektorych 300m, ale skor 200 a 100m hodinkach.Mam rad hrubku, ale ziskanu vdaka sklu a lunete, nie dynku! Kadopadne pri caymanoch by som to asi prekusol.
Monito Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Super fotky! Hodiny vypadaj super i kdyz nemas nejak mohutne zapesti jak si psal. Prosim te, co to je za ten vintage cannvas strap? Diky
sibirnaya Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 na zakazku sil muj dvorni svec - mistni clen zrno - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/11264-ko%C5%BEen%C3%A9-%C5%99emeny-ru%C4%8Dn%C3%AD-pr%C3%A1ce/page-51
kamilb Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Já je nosil na kůži.. do vody na nylonu..
Monito Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Jeste jedna otazecka, psal si ze sis bral i originalni kozenej remen s Crepas sponou (ten s krokodyli texturou). V jaky velikosti ho prosim mas? Mam zapesti cca 18cm. Asi L ne? Diky moc!
Monito Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 Já je nosil na kůži.. cc1.jpg do vody na nylonu.. cc2.jpgTen remen vypada super! Kde si kupoval? Znacka? Nebo je delanej na zakazku?
Monito Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Odesláno 23. února 2014 na zakazku sil muj dvorni svec - mistni clen zrno - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/11264-kožené-řemeny-ruční-práce/page-51Jeste jedna otazecka, psal si ze sis bral i originalni kozenej remen s Crepas sponou (ten s krokodyli texturou). V jaky velikosti ho prosim mas? Mam zapesti cca 18cm. Asi L ne? Diky moc!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se