Monito Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 E-mail, přes který jsem s nimi (s Anou) komunikoval je tenhle: info@crepaswatches.com tuším, že zálohu jsem platil někdy v lednu, doplatek na konci února a začátkem dubna (a někteří třeba na WUS už od konce března) byly domaNa řemeny se raději poptej přímo Any, já jsem objednal (doplácel) i to Ltd. Ed. tele, nylonovej a tah byly součástí už v ceně hodinek. Ale od někoho jsem tady zachytil info, že tah musel za děsný love doobjednat, protože součástí nebyl.Když jsem na ně narazil, taky jsem psal e-mail a pár dnů se nic nedělo a protože jsem netrpělivej, myslím, že hned druhej den jsem tam volal. Po telefonu se informoval, jaký čísla jsou volný jedno si vybral a tentýž večer přes paypal zaplatil zálohu a pak už to bylo všechno přes mail.Nedávno jsem Aně psal a odpověděla po týdnu. Osobně bych volal, kdybych to chtěl uspíšit. Osobně si myslím, že když chvilku vytrváš, že nějaký chytneš v prodejním, jsou ve všech ohledech jedinečný a pro mnohé je jejich "jedinečná" výška důvodem k prodeji, takže se tady v prodejním, ještě nedávno, točili v podstatě furt.Suprozka, diky moc za info! Dnes mi prisel email s dalsim emailem primo pro zaplaceni pres paypal, takze jsem hned slozil 290eur zalohu a budou pry do cervence na moji adrese, tak uvidime.) Jinak teda ten zeleznej tah (rejze) neni soucasti? To je naky divny ne, kdyz to maj vsude na fotkach a myslim si ze sem to videl i u nekoho v baleni. Snad by mi Ana rekla kdyby to bylo za priplatek, ale radsi se zeptam. Hodinky to sou jinak masivni ale me to nevadi, pry se nosi dobre a vyska vubec neni na obtiz. Treba Rolex Deepsea jsou na tom myslim skoro stejne s velikosti. Co jsem videl videa a fotky tak me to neprislo na potapky uplnej extrem. Jen skuda ty dlouhy doby dodani, 5 mesicu je fakt moc, ale zase je mam za 819euro coz je za takovyhle hodiny Bomba! Chtel sem jit nejdriv do Omega Sea Master Planet Ocean Big Size, ale proste na Chronu jety furt kolem 60K coz je na me trochu moc. Jak dlouho ti vydrzej v chodu, kdyz je nenosis? Diky moc za odpoved!
Monito Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Jakou firmu na reminky by jste mi doporucili? Nejaky do vody z canvasu asi nebo nylon, ten tah je na me asi moc.) Diky
Sedlin Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Suprozka, diky moc za info! Dnes mi prisel email s dalsim emailem primo pro zaplaceni pres paypal, takze jsem hned slozil 290eur zalohu a budou pry do cervence na moji adrese, tak uvidime.) Jinak teda ten zeleznej tah (rejze) neni soucasti? To je naky divny ne, kdyz to maj vsude na fotkach a myslim si ze sem to videl i u nekoho v baleni. Snad by mi Ana rekla kdyby to bylo za priplatek, ale radsi se zeptam. Hodinky to sou jinak masivni ale me to nevadi, pry se nosi dobre a vyska vubec neni na obtiz. Treba Rolex Deepsea jsou na tom myslim skoro stejne s velikosti. Co jsem videl videa a fotky tak me to neprislo na potapky uplnej extrem. Jen skuda ty dlouhy doby dodani, 5 mesicu je fakt moc, ale zase je mam za 819euro coz je za takovyhle hodiny Bomba! Chtel sem jit nejdriv do Omega Sea Master Planet Ocean Big Size, ale proste na Chronu jety furt kolem 60K coz je na me trochu moc. Jak dlouho ti vydrzej v chodu, kdyz je nenosis? Diky moc za odpoved! No uvidíš, ta velikost kvantum lidí odradila a pokud neodradila, tak je přiměla je krátce po koupi zase střelit. Já je mám necelej rok a nosím je vlastně na střídačku s jinejma furt. pro mě sou fajn.rezervu sem neměřil Jakou firmu na reminky by jste mi doporucili? Nejaky do vody z canvasu asi nebo nylon, ten tah je na me asi moc.) Dikyjestli do vody, tak isofrane, nebo nějakou jinou gumu nebo něco do vody (zkus strapshop), jestli canvas, tak napiš zrnovi, nebo strejda gůgl něco poradí. např. druhej link na "canvas strap" v gůgluhttp://www.ebay.com/bhp/22mm-canvas-watch-band
Monito Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 No uvidíš, ta velikost kvantum lidí odradila a pokud neodradila, tak je přiměla je krátce po koupi zase střelit. Já je mám necelej rok a nosím je vlastně na střídačku s jinejma furt. pro mě sou fajn.rezervu sem neměřil jestli do vody, tak isofrane, nebo nějakou jinou gumu nebo něco do vody (zkus strapshop), jestli canvas, tak napiš zrnovi, nebo strejda gůgl něco poradí. např. druhej link na "canvas strap" v gůgluhttp://www.ebay.com/bhp/22mm-canvas-watch-bandKvantum lidi? Pokud vim tak tady bylo jen par lidi co je prodali ne? Chci je nosit skoro porad, jsou opravdu tak velke a vysoke (tezke) ze jsou na normalni noseni nepouzitelne? Diky
sibirnaya Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 tady je sice jan par kajmanu na foru - rek bych, ze ctvery - ale uz je vyzkousela rada lidi jacobzmizikkamilbOndrej71patpromsibirnayasedlinRomanIIzTaPaFrantikbelkovsnakestandoArdennius. . . :)
Sedlin Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 (upraveno) tady je sice jan par kajmanu na foru - rek bych, ze ctvery - ale uz je vyzkousela rada lidi jacobzmizikkamilbOndrej71patpromsibirnayasedlin (koupil, zkusil, oblíbil, stále v držení měl a o prodeji nepřemýšlel...)RomanIIzTaPaFrantikbelkovsnakestandoArdenniusKarlosek. . . :) Kolik jich tady teda je? 1. sedlin2. sibiř3. karlosek????4.??? Upraveno 20. února 2014 uživatelem Sedlin
patprom Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Kolik jich tady teda je? 1. sedlin2. sibiř3. karlosek????4. patprom
patprom Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Kvantum lidi? Pokud vim tak tady bylo jen par lidi co je prodali ne? Chci je nosit skoro porad, jsou opravdu tak velke a vysoke (tezke) ze jsou na normalni noseni nepouzitelne? DikyRozhodně nejsou tak nenositelné, jak jsem se párkrát dočetl. Osobně nemám nějak velkou tlapu (18,5) a mám je úplně akorát. Znám těžší a větší hodinky a taky jsem je unosil :-)
Monito Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Jako ja chci o neco vetsi hodinky, myslim si ze spravny potapky by meli bejt o neco vetsi. Zas bych nechtel nakej hybrid co se tvari jako potapky a pritom jsou proste maly, je to neco mezi a to nechci. Prikladem toho muzou bejt napr. TH Aquaracer, ktery maj jen 41mm, to proste nejsou potapky. Kdybych nevedel co s prachama tak si koupim Rolex DeepSea a ty sou snad jeste vetsi a vyssi nez Caymany.)
Monito Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Rozhodně nejsou tak nenositelné, jak jsem se párkrát dočetl. Osobně nemám nějak velkou tlapu (18,5) a mám je úplně akorát. Znám těžší a větší hodinky a taky jsem je unosil :-)Ruku mam podobne velkou jako ty tak snad to nebude takovej pruser.) Jak sem psal, nechci uplne maly hodinky, ale zase aby se dali vubec nosit.) Diky
Karlosek Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Ruku mám 22 a něco. Museli mi poslat ještě dva dílky náramku (poslali to zadara). Hodinky mám rád a nosím je často.
Monito Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Ja si taky myslim ze to nebude nic extremniho, jako sou to potapky mno, proste ten design musi bejt robustnejsi.)
Návštěvník YPO Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 hodinky to sou hezký - vo tom žádná, ale sou prostě krapet vysoký na to jak sou široký --- prostě skoro 17mm na vejšku je dost Zdroj fotografie je zde: http://forums.watchuseek.com/f74/crepas-watches-launched-new-dive-watch-cayman-3000-meters-769501-6.html ..... osmý post zvrchu (aby mě nikdo nem.dal)
Monito Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Me se to libi jak sou vysoky.) Uz se tesim. Zbytek serky vyprodali do 48h uz nic neni. Chtel jsem vyrobni cislo 299 (ty posledni), ale nekdo me ho vyfouk tak sem si vzal 298, ale jsou to jen cisla.) Docela me bavej i na tom tahu ale asi dam nakej cannvas. Co vy, nechali by ste tah nebo neco jinyho?
kamilb Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 (upraveno) hodinky to sou hezký.... Já měl jiný tah - leštěný střed,matný po krajích,ten na fotce vypadá celý mat a taky jiné koncovky - kratší a bez šroubů, zajimavé. Upraveno 21. února 2014 uživatelem kamilb
Návštěvník YPO Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Já měl jiný tah - leštěný střed,matný po krajích,ten na fotce vypadá celý mat a taky jiné koncovky - kratší a bez šroubů, zajimavé.to nevím ... třeba je to fejk .... měl sem ty hodinky na ruce asi 10 minut a uš si to nepamatuju (buď je to blbej foto úhel nebo ten buzna tah přejel brusným hadříkem)
kamilb Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 ... ten buzna tah přejel brusným hadříkem)asi jo ale koncovky sou jiný
bradda Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Ta fotka z WUS je myslim prototyp. Potom se specifikace tahu jeste menili
Monito Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 je to jen optickej klam si myslim, podle me je stejnej. Nosite na tahu, nylonu, cannvasu nebo gume?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se