Cyril Odesláno 28. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 (upraveno) Díky nezájmu o termín 1.2.2013, jsem rezervaci v Kolibě nepotvrdil.8.2. je potom sraz v Ostravě a následně v Brně, takže bych to viděl předběžně na 8. březen, kdy můžeme zároveň oslavit nástup prezidenta. .Hlásím to dostatečně dlouho dopředu, tedy by to mohlo klapnout. Cyril. Upraveno 28. ledna 2013 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Až teď jsem si všimnul,že je plánovaná nějaká slezina v PV. No já bych se určo zúčastnil. termín je mi celkem jedno,pokud se nyvyskytne nějaká mimořádka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Až teď jsem si všimnul,že je plánovaná nějaká slezina v PV. No já bych se určo zúčastnil. termín je mi celkem jedno,pokud se nyvyskytne nějaká mimořádka. Tak se prosím tě dopiš do seznamu na 1. 2., 7 lidí už bude třeba pro Cyrila dostatečná účast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Náčelníku... Hlasím, že 8.3. je OK termín! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 8.3. Prostějov- Cyril- jartop- kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Díky nezájmu o termín 1.2.2013, jsem rezervaci v Kolibě nepotvrdil.8.2. je potom sraz v Ostravě a následně v Brně, takže bych to viděl předběžně na 8. březen, kdy můžeme zároveň oslavit nástup prezidenta. .Hlásím to dostatečně dlouho dopředu, tedy by to mohlo klapnout. Cyril.Proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 28. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Proč? Páč se nikdo nepřihlásil a v hospodě chtěli závaznej počet kusů na pitku. Ten jsem nebyl schopen sdělit, tak jsem to típnul.Příště se hlaste! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 8.3. Prostějov- Cyril- jartop- kubson-čumil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 8.3. Prostějov Cyril jartop kubson čumil Eman2208 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 (upraveno) Díky nezájmu o termín 1.2.2013, jsem rezervaci v Kolibě nepotvrdil.8.2. je potom sraz v Ostravě a následně v Brně, takže bych to viděl předběžně na 8. březen, kdy můžeme zároveň oslavit nástup prezidenta. .Hlásím to dostatečně dlouho dopředu, tedy by to mohlo klapnout. Cyril. Hele tak já jsem zaktualizoval seznam: 1.2.2013CyrilVladimír P.sect - 99% (bo říkal, že jsetli pojedem tak jede ... , takže ho píši do delegace Ostravské buňky)sibirnayaOldBlackm.n.Ppprochy23hejdikLukin_ova (delegace Ostravské buňky)Alda (delegace Ostravské buňky)Zekon7302 (delegace Ostravské buňky)Gas (od 20 hodin) Co říkáš Cyrile ? Jak s tou rezervací ? Edit: Dopsal jsem Gase Upraveno 28. ledna 2013 uživatelem lukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Po 20 hodine bych taky dovalil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 28. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 (upraveno) Hele tak já jsem zaktualizoval seznam: 1.2.2013CyrilVladimír P.sect - 99% (bo říkal, že jsetli pojedem tak jede ... , takže ho píši do delegace Ostravské buňky)sibirnayaOldBlackm.n.Ppprochy23hejdikLukin_ova (delegace Ostravské buňky)Alda (delegace Ostravské buňky)Zekon7302 (delegace Ostravské buňky)Gas (od 20 hodin) Co říkáš Cyrile ? Jak s tou rezervací ? Edit: Dopsal jsem GaseZkusim tedy proverit moznosti...zitra se tam stavim. Edit...vlastne uz dnes... Upraveno 28. ledna 2013 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 29. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Zítra dám vědět, jestli se něco uvolnilo a klapne nám tento pátek ta 12ti místná rezervace. Zatím mi to kamarádka co tam dělá nemůže na 100% slíbit.V každém případě další sraz (ať již tento pátek klapne nebo ne) bude 8.3.2013 tamtéž. Zapijeme společně smutek z inaugurace páně Zemana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Hele tak já jsem zaktualizoval seznam: 1.2.2013CyrilVladimír P.sect - 0% (bo když to Cyril odpískal, tak jsem si domluvil druhou akci)sibirnayaOldBlackm.n.Ppprochy23hejdikLukin_ova (delegace Ostravské buňky)Alda (delegace Ostravské buňky)Zekon7302 (delegace Ostravské buňky)Gas (od 20 hodin) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 tez se skrtam, Cyril to pekne domotal.. 1.2.2013CyrilVladimír P.sect - 0% (bo když to Cyril odpískal, tak jsem si domluvil druhou akci)OldBlackm.n.Ppprochy23hejdikLukin_ova (delegace Ostravské buňky)Alda (delegace Ostravské buňky)Zekon7302 (delegace Ostravské buňky)Gas (od 20 hodin) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 29. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 tez se skrtam, Cyril to pekne domotal.. 1.2.2013CyrilVladimír P.sect - 0% (bo když to Cyril odpískal, tak jsem si domluvil druhou akci)OldBlackm.n.Ppprochy23hejdikLukin_ova (delegace Ostravské buňky)Alda (delegace Ostravské buňky)Zekon7302 (delegace Ostravské buňky)Gas (od 20 hodin)Je to sktez se skrtam, Cyril to pekne domotal.. 1.2.2013CyrilVladimír P.sect - 0% (bo když to Cyril odpískal, tak jsem si domluvil druhou akci)OldBlackm.n.Ppprochy23hejdikLukin_ova (delegace Ostravské buňky)Alda (delegace Ostravské buňky)Zekon7302 (delegace Ostravské buňky)Gas (od 20 hodin)Je to skoda,ale mrkni na prispevek c.17. Bylo nahlaseno 6 lidi. A to nepovazuju za pocet ke srazu. Akci rusim, pokud to chcete organizovat nekdo jinej, muzete. Ja se vracim k terminu 8.3. a na tento patek prdim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Šest ne, ale deset už je ok, ne? I bez secta a sibiře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Tak teď nějak nemůžu pochopit,které datum teda platí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 30. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 (upraveno) Tak teď nějak nemůžu pochopit,které datum teda platí ? Jak jsem psal. Za mě platí 8.3.2013. Pokud se však Laďóš, nebo někdo kdo má zájem na termínu v tento pátek akce ujme, rád se na chvilku zastavím. Znám totiž známý problém v tom, že když teda nejede tamten, já asi nepojedu taky. A když se nedostaví henten, dalšího ho to rovněž tolik neláká. Omlouvám se. Bylo to dost narychlo a nechal jsem si do toho kecat. Příště už to neudělám. Tedy 8.3.2013CyrilJartopKubsonČumilEman2208 Upraveno 30. ledna 2013 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Cyrile, Cyrile, 1. 2. 2013 byl tebou navrhnutý termín, tak nechápu, tvé řeči typu, příště si do toho nenechám kecat. No, ale když jsi mne tedy určil, tak jsem tam zavolal a zařídil to, takže: 1. 2. 2013 od 18:00 hodin Vás všechny srdečně zvu na první sraz v Prostějově. Místo konání Koliba U Tří králů, v nekuřácké části ( kuřáci nemusí chodit ven, stačí jít vedle do kuřárny ) Je to super hospoda, vynikající jídlo, domácí pivo, krásné prostředí. Na stole bude cedulka Chronomag. Pokud bude někdo bloudit, zavolej mi na č. 776 197 699, ale všechny informace jsou zde: http://www.kolibautrikralu.cz/kontakt/ Těším se na Vás, Laďóš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se