hejdik Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Komu jsem ještě neposlal odkaz na fotky ze včerejšího srazu.Pisněte mi prosím SZ.Nějak jsem si to všechno po včerejšku nezapamatoval Jinak dík za super akcičku těším se na další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 cyrda jeste spi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 cyrda jeste spi Pantáta se už zmátořil a jeví první známky života! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 lehká ochutnávka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 cyrda jeste spi ... já jsem si chtěl ráno počíhat na Matěje, jak se bude vracet od Cyrila ze statku, ale bohužel jsem musel hned při nástupu na vloupačku do vozidla ( 200m od statku ). Škoda, příště! Jinak super sraz, těším se na další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Jsem to tušil, že bys mohl dělat problémy, tak jsem si půjčil od Cyrdy jednoho defíka a jel do Brna raději po poli... Sraz super, akorát pak trochu zklamání, protože Cyril s Kubsonem furt slibovali, že si mě vyzkouší a nakonec nic nebylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 2. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Včera jste mi někdo určitě něco nasypal do té pivní věže co jsme měli ve finále na stole!..Dyť já potom padal únavou jako švestka...Naposledy jsem tohle zažil coby chrabrý mládenec......Ale akce byla super! Těším se na 8.3. 2013! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 ale, casanova vylezl z kanafasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Tak ještě něco málo fotek přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 13. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 Rezervačka zajištěna. Předběžně je pro 12 lidí. Kdyby se vás chtělo přijet podívat víc, napište se prosím do seznamu.8.3. Prostějov, začátek 18,00 hodin. Cyril jartop kubson čumil Eman2208 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 Rezervačka zajištěna. Předběžně je pro 12 lidí. Kdyby se vás chtělo přijet podívat víc, napište se prosím do seznamu.8.3. Prostějov, začátek 18,00 hodin. Cyril jartop kubson čumil Eman2208Gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 Pojedeš z fabriky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 Cyril jartop kubson čumil Eman2208Gashejdik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 Cyril jartop kubson čumil Eman2208GashejdikStýf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Rezervačka zajištěna. Předběžně je pro 12 lidí. Kdyby se vás chtělo přijet podívat víc, napište se prosím do seznamu.8.3. Prostějov, začátek 18,00 hodin. Bude to zase stejnej stůl,jako minule? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 15. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Nevím... Ale určitě v nekuřácké části. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 nepojede, ciste nahodou , nekdo z Ostravy, Valmezu, Hranic a podobne, kdo ma v planu jeste ten vecer/noc, ridit zpatky? Pridal bych se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 nepojede, ciste nahodou , nekdo z Ostravy, Valmezu, Hranic a podobne, kdo ma v planu jeste ten vecer/noc, ridit zpatky? Pridal bych se To by se mi taky hodilo, to bych se přidal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaarda Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Cyril jartop kubson čumil Eman2208GashejdikStýfjaarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 CyriljartopkubsončumilEman2208GashejdikStýfjaarda Vladimir P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se