Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Přemýšlím, co vynechat popis nad 6 a nahradit ho nějakým tool nápisem, něčím, co by dalo hodinkám další rozměr ..smoke.gifnapř. :

Něco v tom smyslu jsem měl namysli- kombinace názvu a jednoduchého loga, něco co by nám dávalo smysl, a dát do právě místo těch nápisů v dolní části

Upraveno uživatelem sashator
  • Odpovědi 195
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Chtelo by to anketu, ale jak jsem psal, jsem pro C1, jen pripadne zkratit ty submariner napisy ;)

Edit: mozna jeste upravit "12" index na vnitrni lunete jako na navrhu D2 = mensi.

Upraveno uživatelem spiderer
Odesláno

já bych byl pro nějakou subtilnější kombinaci červené a modré, moc se mi líbí jak to mají nové pam regatta - správný poměr cirkusu a decentnosti

Pan Kubson dobre vravi. Dajte nanho.

Odesláno

nemecky hodinky s napisy v latine to je fakt mazec - ze's mu na to skocil :)

kdyz to maji byt tool watches, pak tam potrebujeme nejake technicke popisy a ne 'seize the day' motivacni poucky...

Odesláno

nechces si to rozmyslet s D6 + zlutych 15 vterin? bez te zlute je to takove jednotvarne...

Ale možná i jo, zkrátka hlasuju pro variantu s indexama v kombinaci s 12 a 6....a ty vymysli něco s nápisy- ty klasický mi přijdou o ničem, jsem pro něco neobvyklého a zajímavého

Odesláno

skus zmenit font cislic, ta 6 a 12 je taka priteplena... a zvysne cisla su tiez take mrnave a splyvajuce do seba.

Tyto fonty jsou nejblíže fontům, které používá Sinn ve svých modelech, řešilo se to už dříve. Mně přijdou ok .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...