paia Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 za týden cca -1 minuta, dost zlý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 +7s u B-Uhr 44 manualu......tyden stareho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 15. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Jak jsem uvedl v prvním příspěvku v tomhle vlákně - Valjoux 7750 v Apollonech udělá při běžném denním nošení a nočním odpočinku ve windru +4sec/den.8 dní jsem je neměl na ruce a byly jen ve winderu a za tu dobu udělaly +10sec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalilamc Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 ...tak Steinhart asi dobrý,jak to tu čtu. Mé skoro 3leté Nav B chrono +3sec denně. Kdyz ale o víkendu mám ošklivou práci a ony leží na stole-v pondělí jsou +/- 0sec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Begi Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 mam ich dva tyzdne, zatial robia -5s/den (aviation chrono) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Tak jsem zkontroloval Steinhart Nav. B-Uhr Limited Edition, které mám právě na ruce a seřizoval jsem je v pondělí ráno. Za 72 hodin je na nich -4 vteřiny. Takže naprosto v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 prosím, jen k tématu Až dorazí, změř a pochlub se.DíkyTak se tedy chlubím. Jsem konečně majitelem Steinhart Nav B Uhr 47 ruční nátah. Plný nátah, 24hodin šli hodinky do mínusu -4s, měřil jsem je teprve po dvou denním nošení. Možná za nějaký ten měsíc se čas ještě lépe srovná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin22 Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Mám obyčene steinhart Marine s eta 6498 Není to COSC,Chodi mi asi 2sekundy Za den bez odchylky . Jsou necele 4 Měsíce staré. Chronoshopu díky ' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enicar2 Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Ahoj, Steinhart Nav B-Chrono II mi dělají cca +2s/24 hodin, někdy i méně (počítáno v průměru cca 14 dní), naprostá spokojenost. Tomas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Ahoj, Steinhart Nav B-Chrono II mi dělají cca +2s/24 hodin, někdy i méně (počítáno v průměru cca 14 dní), naprostá spokojenost. TomasJa myslim, ze ve 14denim prumeru, to tak bude asi u vetsiny Steinu, ja je serizuju cca 1x za 14 dni a malokdy je odchylka vetsi nez +/- 20s Jinak mne na ruce delaji, prepocitano na 24h -5s denne, pri odlozeni se to zase vetsinou srovna, pripadne udelaji neco malo do + Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 NAV B Uhr II = 1s+/den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 me hazi Unitas -10s/den , to uz je dost ne ? Premejslim o servisu, ale zase se mi nechce byt mesic bez hodinek .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wimpi Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Steinhart marine 38 měsic staré +23s/d :-(. Odnesu je na seřízení, eta 2824 jde rozhodně seřídit líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Steinhart marine 38 měsic staré +23s/d :-(. Odnesu je na seřízení, eta 2824 jde rozhodně seřídit líp.Stejný problém mám u Seiko. Dělají mi nějakých +20s, akorát mají 200m a přetěsnění by mě už stálo dost peněz, tak co dva dny seřizuju a počkám si, až budu dělat celkový servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoelse Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Nav B chrono: +4 sec/den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Ocean 1 po cca roce kdyz na noc pokladam sklem dolu +1s/den ... Za me super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasirka Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Apollon, stáří cca 2 roky, při běžném nošení a nočním spánku ve winderu -5s/týden. Moooc se mi to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul67 Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Zdravim.Mel bych dotaz pro skalni a znale cleny.Jak lze nastavit na sek.cas na manualnich Stejnech.Cetl jsem neco o pseudo-hackingu,pri nastavovani otocit korunkou proti a sekundovka se zastavi,jde to?Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Pseudo hacking funguje, hodinky by mely byt spis min natazene, korunkou pomalu toc zpet a vterinovka by se mela zastavit, zadna veda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipgnosis Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Ahoj, jsem cca 2 týdny majitel Steinhart Nav B-Uhr 47 a odchylka se pohybuje okolo +1s/den, což je myslím perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se