Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 132
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak jsem uvedl v prvním příspěvku v tomhle vlákně - Valjoux 7750 v Apollonech udělá při běžném denním nošení a nočním odpočinku ve windru +4sec/den.

8 dní jsem je neměl na ruce a byly jen ve winderu a za tu dobu udělaly +10sec.

• po 2 týdnech...
Odesláno

...tak Steinhart asi dobrý,jak to tu čtu. Mé skoro 3leté Nav B chrono +3sec denně. Kdyz ale o víkendu mám ošklivou práci a ony leží na stole-

v pondělí jsou +/- 0sec.

Odesláno

Tak jsem zkontroloval Steinhart Nav. B-Uhr Limited Edition, které mám právě na ruce a seřizoval jsem je v pondělí ráno. Za 72 hodin je na nich -4 vteřiny.

Takže naprosto v pohodě smile_anim.gif

• po 2 týdnech...
Odesláno

prosím, jen k tématu

Až dorazí, změř a pochlub se.

Díky

Tak se tedy chlubím. Jsem konečně majitelem Steinhart Nav B Uhr 47 ruční nátah. Plný nátah, 24hodin šli hodinky do mínusu -4s, měřil jsem je teprve po dvou denním nošení. Možná za nějaký ten měsíc se čas ještě lépe srovná.

Odesláno
Ahoj, Steinhart Nav B-Chrono II mi dělají cca +2s/24 hodin, někdy i méně (počítáno v průměru cca 14 dní), naprostá spokojenost.

Tomas

Odesláno

Ahoj, Steinhart Nav B-Chrono II mi dělají cca +2s/24 hodin, někdy i méně (počítáno v průměru cca 14 dní), naprostá spokojenost.

Tomas

Ja myslim, ze ve 14denim prumeru, to tak bude asi u vetsiny Steinu, ja je serizuju cca 1x za 14 dni a malokdy je odchylka vetsi nez +/- 20s ;)

Jinak mne na ruce delaji, prepocitano na 24h -5s denne, pri odlozeni se to zase vetsinou srovna, pripadne udelaji neco malo do + :speak_cool:

Odesláno

me hazi Unitas -10s/den , to uz je dost ne ? Premejslim o servisu, ale zase se mi nechce byt mesic bez hodinek .)

Odesláno

Steinhart marine 38 měsic staré +23s/d :-(. Odnesu je na seřízení, eta 2824 jde rozhodně seřídit líp.

Odesláno

Steinhart marine 38 měsic staré +23s/d :-(. Odnesu je na seřízení, eta 2824 jde rozhodně seřídit líp.

Stejný problém mám u Seiko. Dělají mi nějakých +20s, akorát mají 200m a přetěsnění by mě už stálo dost peněz, tak co dva dny seřizuju a počkám si, až budu dělat celkový servis.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Apollon, stáří cca 2 roky, při běžném nošení a nočním spánku ve winderu -5s/týden. Moooc se mi to líbí.

Odesláno

Zdravim.Mel bych dotaz pro skalni a znale cleny.Jak lze nastavit na sek.cas na manualnich Stejnech.Cetl jsem neco o pseudo-hackingu,pri nastavovani otocit korunkou proti a sekundovka se zastavi,jde to?Diky

Odesláno

Pseudo hacking funguje, hodinky by mely byt spis min natazene, korunkou pomalu toc zpet a vterinovka by se mela zastavit, zadna veda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...