mischa Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 To ne, tak daleko stráša ještě nedolezl, má jen Poljoty s 3133, tak můžu klidně spát, těch mám dostatek. Ruhly mám asi ve všech verzích, většinou dva až třikrát a občas si je i beru na ruku, nový stávaly v NDR 120 marek, tj. 360 Kč a byla to jedna z mála možností, jak si koupit vodotěsný hoďky /vodotěsnost překvapivě dobrá i přes ty čudlíky chrona/ a prakticky jediná, jak se tehdy daly koupit hoďky s frajerským metalickým cifrem. O stopkách už nemluvím, jediné, co se dalo tehdy občas sehnat byly Heuer Monza, Carrera, Verona, Autavia a výjimečně Omegy. ale za úplně jiný peníze...
straspol Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 (upraveno) To ne, tak daleko stráša ještě nedolezl, má jen Poljoty s 3133, tak můžu klidně spát, těch mám dostatek. Ruhly mám asi ve všech verzích, většinou dva až třikrát a občas si je i beru na ruku, nový stávaly v NDR 120 marek, tj. 360 Kč a byla to jedna z mála možností, jak si koupit vodotěsný hoďky /vodotěsnost překvapivě dobrá i přes ty čudlíky chrona/ a prakticky jediná, jak se tehdy daly koupit hoďky s frajerským metalickým cifrem. O stopkách už nemluvím, jediné, co se dalo tehdy občas sehnat byly Heuer Monza, Carrera, Verona, Autavia a výjimečně Omegy. ale za úplně jiný peníze...Veeeeedle... Já se teď nemůžu odloučit od těch vyhranejch...nojo, já vím že jsem tvrdil že kvarcáče mi domů nesmějí, ale tyhle Certinky přišly úplně samy a zaklepaly na poštovní schránku, no tak je přece nevyhodím na mráz, žejo... Ale Primkám nevěrnej nejsem, pravidelně je mazlím. Jen nemůžu všechny naráz, každý večer si otevřu jinou krabici... Upraveno 14. května 2013 uživatelem straspol
ouskavl Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Tak jsem polstroval, polepoval a mám krabičku na Primky.
JZED Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Tak jsem polstroval, polepoval a mám krabičku na Primky.Tak to je velka parada. Gratulace. Nechces postnout planky, pripadne vyrobit maloserii. Kupci by se tady urcite nasli.
Mipa Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Nádherná krabička na Primky přímo s profesionálním luxusním vzhledem. Nebylo by možné uvést nějaké podrobnosti z výroby? Kde se dá sehnat taková pěkná dřevěná krabička s rozměry vhodnými pro uložení Primek?
atomicsteve Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Tak jsem polstroval, polepoval a mám krabičku na Primky. Vypadá to výborně, hned bych si jednu koupil. Ta guma je původně na kšandy?
ouskavl Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Já jen vyrobil polštářek s gumou a přelepil původní nápis, krabička je Cretacolor, ani nevím kde se to doma vzalo.
Jarda_Prim Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Moc pěkné, vypadá to zcela profesionálně.
Milog Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 (upraveno) Mě by ještě zajímalo, jak je řešený ten polep (logo PRIM), to je asi vyřezáno na zakázku co?Jinak je to paráda, působí to profesionálně, nápad i provedení, tleskám. Upraveno 24. května 2013 uživatelem Milog
ouskavl Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Mě by ještě zajímalo, jak je řešený ten polep (logo PRIM), to je asi vyřezáno na zakázku co?Jinak je to paráda, působí to profesionálně, nápad i provedení, tleskám.Zakázka byla asi takhle, bratře profi-grafiku chci nálepku Prim na krabičku, no a bylo to.
bohus76 Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 A je to udělaná jen šablona a nastříkáno nebo jaký byl postup,přeháněj
dadama Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 A je to udělaná jen šablona a nastříkáno nebo jaký byl postup,přeháněj Vypadá to jako řezaná fólie, nemýlím-li se...
Chobot Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Tak jsem polstroval, polepoval a mám krabičku na Primky. Vážně povedená práce. Všechna čest. Můj plán byl podobný. Přetransformovat nějakou krabici. Ale jakožto, že jsem žádnou vhodnou nenašel, tak už se jakou dobu dokopávám zalézt do dílny a vytvořit ji. Po měsíci přemýšlení jak udělat uložení(polštářky, prořezy, rovná podlaha), jsem dnes konečně udělal jakýsi nákres. Tak snad se budu mít v brzké době také čím pochlubit.
ouskavl Odesláno 25. května 2013 Nahlásit Odesláno 25. května 2013 A je to udělaná jen šablona a nastříkáno nebo jaký byl postup,přeháněj Ahoj, jo jo, je to jen vyříznuté ve zlaté fólii, a to vyříznutý je vevniř na víku.
odjinud Odesláno 2. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Jak v sobotu lilo a nebylo co dělat, tak jsem při čekání na fotbal vylepšil tu moji "hodinkovnici". Koupil jsem v OBI hranolky 1x1cm a udělal z nich takovou mřížku, do které se zapasují ty mirelony s hodinkama. Drží to v tom dobře, i když bych to pověsil třeba na zeď. Navíc jde manipulovat s hodinkama po jednom. Byla to trochu pakárna, práce skoro 2h, vzhled sice tak nijak extra, ale účel to podle mě splňuje, takže spokojenost. Chystá se výroba dalších.
olin001 Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 našel sem tohle kdyby ti to pomohlo http://www.edekor.cz/cz/truhla-na-hodinky-cerna-nebo-bila
odjinud Odesláno 3. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Jo, už jsem na to koukal. Není to vůbec špatný, ale už půjdou cestou těch "urob si sám", když už jsem se do toho pustil.Možná ale koupím jednu - dvě na nějakou top sadu (sérii) hodinek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se