Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To ne, tak daleko stráša ještě nedolezl, má jen Poljoty s 3133, tak můžu klidně spát, těch mám dostatek. Ruhly mám asi ve všech verzích, většinou dva až třikrát a občas si je i beru na ruku, nový stávaly v NDR 120 marek, tj. 360 Kč a byla to jedna z mála možností, jak si koupit vodotěsný hoďky /vodotěsnost překvapivě dobrá i přes ty čudlíky chrona/ a prakticky jediná, jak se tehdy daly koupit hoďky s frajerským metalickým cifrem. O stopkách už nemluvím, jediné, co se dalo tehdy občas sehnat byly Heuer Monza, Carrera, Verona, Autavia a výjimečně Omegy. ale za úplně jiný peníze...

Odesláno (upraveno)

To ne, tak daleko stráša ještě nedolezl, má jen Poljoty s 3133, tak můžu klidně spát, těch mám dostatek. Ruhly mám asi ve všech verzích, většinou dva až třikrát a občas si je i beru na ruku, nový stávaly v NDR 120 marek, tj. 360 Kč a byla to jedna z mála možností, jak si koupit vodotěsný hoďky /vodotěsnost překvapivě dobrá i přes ty čudlíky chrona/ a prakticky jediná, jak se tehdy daly koupit hoďky s frajerským metalickým cifrem. O stopkách už nemluvím, jediné, co se dalo tehdy občas sehnat byly Heuer Monza, Carrera, Verona, Autavia a výjimečně Omegy. ale za úplně jiný peníze...

Veeeeedle...   Já se teď nemůžu odloučit od těch vyhranejch...nojo, já vím že jsem tvrdil že kvarcáče mi domů nesmějí, ale tyhle Certinky přišly úplně samy a zaklepaly na poštovní schránku, no tak je přece nevyhodím na mráz, žejo...

Ale Primkám nevěrnej nejsem, pravidelně je mazlím. Jen nemůžu všechny naráz, každý večer si otevřu jinou krabici...

Upraveno uživatelem straspol
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem polstroval, polepoval a mám krabičku na Primky.

Tak to je velka parada.   Gratulace.  Nechces postnout planky, pripadne vyrobit maloserii.  Kupci by se tady urcite nasli.

Odesláno

Nádherná krabička na Primky přímo s profesionálním luxusním vzhledem. Nebylo by možné uvést nějaké podrobnosti z výroby? Kde se dá sehnat taková pěkná dřevěná krabička s rozměry vhodnými pro uložení Primek?

Odesláno (upraveno)

Mě by ještě zajímalo, jak je řešený ten polep (logo PRIM), to je asi vyřezáno na zakázku co?

Jinak je to paráda, působí to profesionálně, nápad i provedení, tleskám.

Upraveno uživatelem Milog
Odesláno

Mě by ještě zajímalo, jak je řešený ten polep (logo PRIM), to je asi vyřezáno na zakázku co?

Jinak je to paráda, působí to profesionálně, nápad i provedení, tleskám.

Zakázka byla asi takhle, bratře profi-grafiku chci nálepku Prim na krabičku, no a bylo to.  :) 

Odesláno

A je to udělaná jen šablona a nastříkáno nebo jaký byl postup,přeháněj :smile_anim:

Vypadá to jako řezaná fólie, nemýlím-li se...

Odesláno

Tak jsem polstroval, polepoval a mám krabičku na Primky.

Vážně povedená práce. Všechna čest. Můj plán byl podobný. Přetransformovat nějakou krabici. Ale jakožto, že jsem žádnou vhodnou nenašel, tak už se jakou dobu dokopávám zalézt do dílny a  vytvořit ji. Po měsíci přemýšlení jak udělat uložení(polštářky, prořezy, rovná podlaha), jsem dnes konečně udělal jakýsi nákres. Tak snad se budu mít v brzké době také čím pochlubit.

Odesláno

A je to udělaná jen šablona a nastříkáno nebo jaký byl postup,přeháněj :smile_anim:

Ahoj, jo jo, je to jen vyříznuté ve zlaté fólii, a to vyříznutý je vevniř na víku.

Odesláno

Jak v sobotu lilo a nebylo co dělat, tak jsem při čekání na fotbal vylepšil tu moji "hodinkovnici". Koupil jsem v OBI hranolky 1x1cm a udělal z nich takovou mřížku, do které se zapasují ty mirelony s hodinkama. Drží to v tom dobře, i když bych to pověsil třeba na zeď. Navíc jde manipulovat s hodinkama po jednom.

Byla to trochu pakárna, práce skoro 2h, vzhled sice tak nijak extra, ale účel to podle mě splňuje, takže spokojenost. Chystá se výroba dalších.

post-22024-0-13626600-1370187743_thumb.jpg

Odesláno

Jo, už jsem na to koukal. Není to vůbec špatný, ale už půjdou cestou těch "urob si sám", když už jsem se do toho pustil.

Možná ale koupím jednu - dvě na nějakou top sadu (sérii) hodinek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...