Serzi05 Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Dobrý večer,jsem tu nový a tak moc nevím jak to tady chodí a podobně, ale snad by mi mohl někdo z Vás poradit.Před několika lety mi příbuzný z Itálie, pživezl tyto hodinky značky Omega. Tenkrát jsem jim nijak zvlášť nedával pozornost. A tak jsem je schoval do skříně, kde ležely asi 4 roky.Dnes když jsem na ně náhodně narazil, tak jsem se snažil na internetu najít, jaký je to přímo model, případnou hodnotu a podobně, avšak nepodařilo se mi najít odpovídající hodinky nikde na webu.Tak bych se chtěl zeptat zde, jestli by mi byl schopen někdo poskytnout nějaké bližší info.Dejme tomu, RV, hodnota a podobně. Sám nevím, co s nimi udělám, zda se je budu snažit prodat, nebo si je nechám.Předem děkuji za veškeré informace. :-)
lib Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Vyrobni naklady cinskych deti vcetne materialu tak cca do 20 korun. Od toho si odvod prodejni cenu, ale tady to nebude ten spravny trh.
Serzi05 Odesláno 25. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 aha , chápu :-) hodinkám vůbec nerozumim, tak každopádně díky za info :-)
patriknapr Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Dovolim si říct, že tyto hodinky nemají žadnou hodnotu. Jedná se o fake. Ale jeden z místnich členů Sibir se specializuje na úpravu těchto typu tak mu dej vědět. Byla by jich škoda jen tak je vyhodit.
fermuello Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 To nie je rada Seamaster ale rada Seanaster ! Majú nevyčísliteľnú hodnotu ...
Serzi05 Odesláno 25. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 všiml jsem si toho, až když jsem se teď díval na ty fotky, co jsem uploadoval :-D
Johny111 Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Hnusný fake, zaslúži si krátky proces á la Sibir.
bandicoot Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Slavna edice Seanaster Deville se strojkem z plechovky Lanchmeatu.Ta petidenni datumka je taky super, kam se hrabe IWC se svoji tridenni stupnici... Serzi, vyhod to.
lib Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 Tak De Ville na dynku tohoto typu je jasny. Tady to mely i Pateky : :http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/22618-rozborka-fejku-pp/
rekib1 Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 To je tedy hnus velebnosti..az pojedes do Italie, tak je utop nekam hluboko do moře..
Daemonultimate Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 To je limitka Seanaster,neznáte?A to pověstné zpracování.Lahůdka.
01standa Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 můj vážený kolega Honza , lidověji Hanske , takovým to produktům říká "vojeb" - zde se omlouvám za tento výraz..............a patří na SIBIŘ :-)
Great_Peti Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Dobrý den, dostal jsem od otce hodinky Omega Seamaster 300 a měly by být cca z roku 1969 -1970, ale připadají mi až v moc dobrém stavu (bez škrábanců), jediné místo kde je na nich videt čas jsou ručičky, kde je lehká koroze. Mohli byste mi prosím říct k těmto hodinkám něco více, třeba typ, či jsou originál?
Pavlucha Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 (upraveno) No, podle tří fotek těžko hádat, ale z toho co je k dispozici: 1. Datumovka bez orámování2. Jiné dýnko3. Ručky taky nejsou původní4. Korunka jiná5. Podle mýho příliš tučný font číslic 6, 9 a126. Luneta nesedí... a našlo by se toho víc Zde odkaz na originál posuď sám Upraveno 22. března 2013 uživatelem Pavlucha
tondako Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 No, podle tří fotek těžko hádat, ale z toho co je k dispozici: 1. Datumovka bez orámování2. Jiné dýnko3. Ručky taky nejsou původní4. Korunka jiná5. Podle mýho příliš tučný font číslic 6, 9 a126. Luneta nesedí... a našlo by se toho víc Zde odkaz na originál posuď sámNo já bych nebyl tak rezolutní. Dokonce bych spíš pochyboval o originalitě tvého odkazu, minimálně to víčko na odkazu je hodně divné.Když si zvětším ty fotky z pohledové strany, tak mi příjde, že na skle je jedna z poznávacích značek Omegy. To sklo je Hesalit a má uprostřed malinkatou omegu. Z fotky to není stoprocentně vidět, takže Great Peti koukni na ty hodinky, jestli tam ta omega fakt je, tak budou pravý. Jistotu budeš mít pouze když to necháš otevřít, stroj není tak snadné okopírovat jako pouzdro.
Great_Peti Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Děkuji za poznámky. Ano znáček Omega je uprostřed víčka. Jinak stejné ručičky jsem našel i na googlu, viz. odkaz: https://www.google.cz/search?q=Seamaster+300+reference+2913&hl=cs&biw=1366&bih=643&bav=on.2,or.r_qf.&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=xVRMUdDtMvP64QTVioC4BgAle ty zase mají odlišnou lunetu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se