Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Různý tyhle carrery jsou dost fejkovaný, takže si dej bacha. Pokud je cena podezřele nízká, buď ostražitej dvojnásob. Pokud je to někde z ebaye či podobnýho serveru, může něco napovědět rating prodávajícího. Každopádně základem jsou detailní fotky, jak už zmínil TomAnt. Ty pak srovnej s fotkama originálu a projeď sériový číslo googlem, fejky maj často pár opakujících se čísel.

Každopádně až budeš mít fotky, hoď je sem. Jsou tu určitě lidi, kteří vědí, na co koukat.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Vyzeraju byt OK, viem to napriamo sice porovnat len s bielymi, ale ok. Krk za to samozrejme nedam, ale ak su to fejky, tak tu uz by vazne koncila vsetka sranda...

Ak by si ich kupoval, tak samozrejme, nie postou, osobne, totizto, fotky mozu byt stale fotky niecoho ineho. Druha vec, urcite by som chcel doklady o kupe, proste vsetky papiere (kazdy normalny clovek si ich necha kvoli zaruke a nevyhadzuje) (krabica nie je zaruka pravosti, krabica sa da kupit)

Odesláno

Nepoznám fíky od originálu, ale podle toho co psal kolega nademnou to asi fíky být nemusí, ale to že jsou bez papírů a krabice je dosti zvláštní. Nevím o nikom, kdo by se krabice a pírů od takových hodinek zbavoval. Možná nějaká čorka? Nevím, ale bez krabice a papírů bych se asi ptal i po zdroji odkud jsou... Jinak pravost se dá určitě ověřit i u kteréhokoliv autorizovaného hodináře a distributora téhle značky. Možná bych to udělal, než do něčeho vrazit 45 talířů a nevědět co vlastně kupuji.

V 28. 1. 2013 v 11:43, Rosta.Ondracka napsal:

Ja už jsem je měl v ruce a jsou to ony ty co na fotce. Pokud se mi prokáže že jsou original mám dát za ně za nové 45tis kč bez krabice a veškeré dokumentace ?

Odesláno

nedávno jsem si tyhle pořídíl z druhé ruky, a za podobnou cenu jsem měl originál krabici, karty, navíc ještě originál tah a k tomu doklad od zaplacení od Hanáka v Brně...... těžko říct proč nemají krabici.... že by nějaká čorka??

Odesláno

Přijde mě přinejmenším divné, že Ti někdo nabízí nové hodinky bez krabice, a papírů. A pokud by to měli být čórky, tak jako na úplně nových hodinkách mě chybý ochranné folie. A pokud je měli třeba někde vystavené, tak ano folie sundají, ale proč tam nechali na zadním sklíčku s průhledem na stojek tu nálepku s číslem. Osobně bych se chtěl domluvit s tím kdo Ti je prodáva, ať je zajdete ověřit k nějakému hodináři např. Dušák, Altman. A budeš mít jistotu.

Odesláno (upraveno)

Taky bych řekl, že jsou OK. Je to celkem divný s tou nálepkou vzadu a i podle řemenu je nikdo nenosil. Vzhledem k ceně bych řekl, že to může být čorka přímo z obchodu a je taky možné, že je autorizovaný distributor rovnou zajistí, možná to jsou zrovna TYHLE (i když píší CV2A10.FC6235 ale znáte novináře)

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Když pomineme to jestli si bude chtít AD dělat starosti s čórkou :) , tak hlavně Rosťa bude mít jistoutu a klid jestli jsou OK nebo fake. Myslim, že dát cca 45 litrů za fake by bylo trochu velký frajerství :-))

Odesláno

Cena je skvělá, ale když porovnávám fotku strojku s tím který mám v ruce, ať otáčím jak otáčím, můj vypadá jinak. Trochu, ale jinak.

Odesláno
  V 8. 2. 2013 v 15:44, Josef01 napsal:

Taky bych řekl, že jsou OK. Je to celkem divný s tou nálepkou vzadu a i podle řemenu je nikdo nenosil. Vzhledem k ceně bych řekl, že to může být čorka přímo z obchodu a je taky možné, že je autorizovaný distributor rovnou zajistí, možná to jsou zrovna TYHLE (i když píší CV2A10.FC6235 ale znáte novináře)

dobrá deteknivní páce, respekt Josef01 !. :)

Jinak nevím jak ostatní, ale já bych místo peněz vzal na schůzku s prodejcem, pana poručíka... pravděpodobnost, že někdo ztratil krabici s papíry od nových hodinek, např. při stěhování, jak občas čteme v prodejním vláknu, je stejná, jakože mi na terase sedí slon a čeká až mu namíchám drink wine.gif

Nechci Ti kecat do svědomí, ale čórka má pro mě stejnou hodnotu jako fejk, nechtěl bych je doma ani zadarmo. Mám sice doma pár hodinek i bez papírů a krabice ale buď to jsou značky, u kterých bych tu krabici klidně vyhodil i já, a nebo už si to ty hodinky vzhledem k věku a stavu můžou dovolit..

Odesláno
  V 12. 2. 2013 v 19:35, Micey napsal:

No tak k tomu něco napiš, co přesně ti tam nesedí nebo tak něco, zakroužkuj to tam.. ať to je co k čemu.

No co mi tam nesedí jsem psal. Ať s těmi svými kroutím jakkoliv, nemohu najít polohu, ve které by strojek vypadal stejně. Tedy ani nevím co bych kroužkoval.

Odesláno
  V 12. 2. 2013 v 19:35, Micey napsal:

No tak k tomu něco napiš, co přesně ti tam nesedí nebo tak něco, zakroužkuj to tam.. ať to je co k čemu.

ve vší ůctě ke členovi MaxT, už toho v tomto vlákně napsal až až, tak nevím co po něm chceš. 3 z 5 příspěvků za posledních 5 let. Inu Mlčeti zlato.... Taky Respekt! :)

jinak k té strojovně:

.. je to origo, strojek za rotorem je běžná 7750ka, rozdíl může ve zdobení, který ale není nijak extra,možná v rotoru, TH používá ke cal16 různý.

Odesláno
  V 12. 2. 2013 v 20:40, amateur napsal:

ve vší ůctě ke členovi MaxT, už toho v tomto vlákně napsal až až, tak nevím co po něm chceš. 3 z 5 příspěvků za posledních 5 let. Inu Mlčeti zlato.... Taky Respekt! :)

jinak k té strojovně:

.. je to origo, strojek za rotorem je běžná 7750ka, rozdíl může ve zdobení, který ale není nijak extra,možná v rotoru, TH používá ke cal16 různý.

Jak se říká: nečiň čertu dobře nebude ti zle. Já raději hodinky kupuju než bych o nich psal. Jelikož ty své právě zítra prodávám, kouknul jsem zde na forum abych zjistil za kolik se zhruba pohybují. No a jelikož jsem našel i tento příspěvek, snažil jsem se v mezích svých sil pomoci. Kdybych tušil, že se tu pohybuje tolik odborníků, neřešil bych to. A propos: jelikož mám tyto hodinky naprosto totožné, myslím že strojek by měl býti stejným. Staré jsou cca. 8. měsíců. Ale konec flame.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...