matt81 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 mne sa pacia na komplet ...nejako ma hned za srdiecko chytilo ze napis quartz je vacsi ako logo znacky, teda aj tomu menej znalemu je hned jasne ze musi nakupit zasobu baterii aby ho tieto "ukazovatele casu" nenechali v stychu. ale hlavne ten mini-date je boziii
moravep Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 rolex dobrý Mně nedávno vyprávěl kolega, že zdědil po kamarádovi nějaký Longines, fakt parádní hodinky, kamarád se s nima všude chlubil. Po nějaký době je kolega odnes na servis a hodinář prý říká, že jsou fakt povedený... fejky. Uvnitř prý nějakej plastovej čínskej strojek, ale šlapou pěkně. Nechal mě na ně nedávno podívat, chronograf z heritage kolekce, vypadají dobře. Nosí je teď docela často. Musím přiznat, že mi to u něj až tak nevadí, nejen protože klidně přizná, že nejsou pravý, ale on má ty hodinky doopravdy rád
Denjl Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Zdědit po kamarádovi fejky... No tvl... Sent from my iPhone using Tapatalk
moravep Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 vtipný je, že to ani jeden z nich netušil
SCIFI Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Napínavý příběh. Ještě že to dobře dopadlo. Slza mi ukápla.
Bells Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Napínavý příběh. Ještě že to dobře dopadlo. Slza mi ukápla. :lol2: díky za ranní pobavení, normálně bych ten příběh přešel, ale s tímto komentem se vážně řežu smíchy
JAJA Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Dědění fejků je teda už vysoký level.
ivan_989 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 No uvidime ako sa zatvaria odhaleni fejkonosi http://www.aktuality.sk/clanok/300653/primitivna-ruska-propaganda-americke-zbrane-boli-len-atrapy-z-pocitacovej-hry/
Vlcak Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 No uvidime ako sa zatvaria odhaleni fejkonosi http://www.aktuality.sk/clanok/300653/primitivna-ruska-propaganda-americke-zbrane-boli-len-atrapy-z-pocitacovej-hry/Hmm, díky za odkaz. Toto je opravdu použití fejků k oblbnutí veřejnosti na vysoké úrovni. Bohužel levný fejk je téměř vždy lehce rozeznatelný i z horších fotografií. Tak to chodí i u hodinek :-)
BlablaB Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 hlavne, ze ma tvoj kolega spomienku na kamosa a ze to berie "sportovo"...
JAJA Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Právě teď koukám na dva fejkonoše u vedlejšího stolu v kavárně. Otec má fajk B navitimer a syn PAM Luminor a k tomu jsou oba oblečení jako Michal David
Maxmillian Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Právě teď koukám na dva fejkonoše u vedlejšího stolu v kavárně. Otec má fajk B navitimer a syn PAM Luminor a k tomu jsou oba oblečení jako Michal David Fotku nemas?
Tondaa73 Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Právě teď koukám na dva fejkonoše u vedlejšího stolu v kavárně. Otec má fajk B navitimer a syn PAM Luminor a k tomu jsou oba oblečení jako Michal David .....a lochnesky před kavárnou sis nevšiml?
Pavelpu27 Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Mám 16-letýho synovce a koukám, že fejkařina je mezi jeho vrstevníky regulérní sport. Oni spolu dokonce soutěží, kdo sežene lepší fejky všeho - brejlí, sluchátek, hodinek, bot.....
JAJA Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Foto jsem chtěl udělat (bylo to výživné), ale nebyla možnost, protože po mě pokukovali asi proto jak jsem na ně se zaujetím čuměl Jo a oba byli zaujatí mými hodinkami Asi si říkali, že dobrej fík
daur Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Před týdnem kopala parta občanů tmavší pleti okop v naši ulici. Byl jsem překvapený jejich výkonem od 7:00- 18:00 jedna malá přestávka kolem 12. Byl jsem na zahradě a jeden slušně pozdravil a poprosil zda mu můžu dát do PETky vodu. Jojo říkám a jaké bylo moje překvapení, natažená ruka s Petkou a tam Rolex zlatý omlácený, asi od krumpáče. Omlouvám se, ale já to nevydržel a začal se chlámat. Ze začátku jsem to zvládnul potlačit, ale nedalo se . Chudák tam stál s krumpáčem v ruce a Rolex na pazouře. Musel jsem mu říct proč se chlámu, protože jeho pohled začal trošku rudnout. Pobral to celkem dobře, prý je dostal od bráchy. Přivezl prý z Ostravy plnou tašku Rolexů, jdou prý na dračku . Já jsem myslel že umřu smíchy . Každé ráno potom začal pozdravem Ahoooj Rolex dám slevu :lol2: :lol2: Jedno se musí uznat. Jejich pracovní tempo bylo ohromující ... to jsem u žádného dalšího roma nezaznamenal.
bobi Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Jedno se musí uznat. Jejich pracovní tempo bylo ohromující ... to jsem u žádného dalšího roma nezaznamenal.To viš,vydělat na takové "RLX" to už se musí sakra ohánět
Sphinxx Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Foto jsem chtěl udělat (bylo to výživné), ale nebyla možnost, protože po mě pokukovali asi proto jak jsem na ně se zaujetím čuměl Jo a oba byli zaujatí mými hodinkami Asi si říkali, že dobrej fík Tak to je škoda, ale dovedu si to představit, stejně, jako jsem nedávno fotil já zaručené origo Daytony ... chlapík byl hold neustupnej a tvrdošíjně mě přesvědčoval, že jsou origo, čímž mě trochu nasštval . Tak jsem to blejsknul, ale nic lehkýho to nebylo :D ... Aspoň jsem se utvrdil v tom, že fotit spyfotos selebrit chce mít trochu posunutý hranice ...
Jettero Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Dnes jsem potkal na oslavě slečnu, která měla Diesel fejky. Úžasný Neřeknu kdyby rolex nebo Béčka ale Diesel
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.