Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

mne sa pacia na komplet :D ...nejako ma hned za srdiecko chytilo ze napis quartz je vacsi ako logo znacky, teda aj tomu menej znalemu je hned jasne ze musi nakupit zasobu baterii aby ho tieto "ukazovatele casu" nenechali v stychu. ale hlavne ten mini-date je boziii :P

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

rolex dobrý :D

Mně nedávno vyprávěl kolega, že zdědil po kamarádovi nějaký Longines, fakt parádní hodinky, kamarád se s nima všude chlubil. Po nějaký době je kolega odnes na servis a hodinář prý říká, že jsou fakt povedený... fejky. Uvnitř prý nějakej plastovej čínskej strojek, ale šlapou pěkně. Nechal mě na ně nedávno podívat, chronograf z heritage kolekce, vypadají dobře. Nosí je teď docela často. Musím přiznat, že mi to u něj až tak nevadí, nejen protože klidně přizná, že nejsou pravý, ale on má ty hodinky doopravdy rád

Odesláno

Napínavý příběh. Ještě že to dobře dopadlo. Slza mi ukápla.

:lol2: :lol2: :lol2:  díky za ranní pobavení, normálně bych ten příběh přešel, ale s tímto komentem se vážně řežu smíchy

• po 2 týdnech...
Odesláno

Hmm, díky za odkaz. Toto je opravdu použití fejků k oblbnutí veřejnosti na vysoké úrovni. Bohužel levný fejk je téměř vždy lehce rozeznatelný i z horších fotografií. Tak to chodí i u hodinek :-)

Odesláno

Právě teď koukám na dva fejkonoše u vedlejšího stolu v kavárně. Otec má fajk B navitimer a syn PAM Luminor a k tomu jsou oba oblečení jako Michal David :lol2:

Odesláno

Právě teď koukám na dva fejkonoše u vedlejšího stolu v kavárně. Otec má fajk B navitimer a syn PAM Luminor a k tomu jsou oba oblečení jako Michal David :lol2:

Fotku nemas? :)

Odesláno

.....a lochnesky před kavárnou sis nevšiml? :lol2:

Odesláno

Mám 16-letýho synovce a koukám, že fejkařina je mezi jeho vrstevníky regulérní sport. Oni spolu dokonce soutěží, kdo sežene lepší fejky všeho - brejlí, sluchátek, hodinek, bot..... :frusty:

Odesláno

Foto jsem chtěl udělat (bylo to výživné), ale nebyla možnost, protože po mě pokukovali asi proto jak jsem na ně se zaujetím čuměl :lol2:

Jo a oba byli zaujatí mými hodinkami :lol2: Asi si říkali, že dobrej fík :gora:

Odesláno

Před týdnem kopala parta občanů tmavší pleti okop v naši ulici. Byl jsem překvapený jejich výkonem od 7:00- 18:00 jedna malá přestávka kolem 12. Byl jsem na zahradě a jeden slušně pozdravil a poprosil zda mu můžu dát do PETky vodu. Jojo říkám a jaké bylo moje překvapení, natažená ruka s Petkou a tam Rolex zlatý :lol2:  omlácený, asi od krumpáče. Omlouvám se, ale já to nevydržel a začal se chlámat. Ze začátku jsem to zvládnul potlačit, ale nedalo se :lol2:. Chudák tam stál s krumpáčem v ruce a Rolex na pazouře. Musel jsem mu říct proč se chlámu, protože jeho pohled začal trošku rudnout. Pobral to celkem dobře, prý je dostal od bráchy. Přivezl prý z Ostravy plnou tašku Rolexů, jdou prý na dračku :lol2: . Já jsem myslel že umřu smíchy :lol2:. Každé ráno potom začal pozdravem Ahoooj Rolex dám slevu :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Jedno se musí uznat. Jejich pracovní tempo bylo ohromující ... to jsem u žádného dalšího roma nezaznamenal.

Odesláno

Jedno se musí uznat. Jejich pracovní tempo bylo ohromující ... to jsem u žádného dalšího roma nezaznamenal.

To viš,vydělat na takové "RLX" to už se musí sakra ohánět :)

Odesláno

Foto jsem chtěl udělat (bylo to výživné), ale nebyla možnost, protože po mě pokukovali asi proto jak jsem na ně se zaujetím čuměl :lol2:

Jo a oba byli zaujatí mými hodinkami :lol2: Asi si říkali, že dobrej fík :gora:

Tak to je škoda, ale dovedu si to představit, stejně, jako jsem nedávno fotil já zaručené origo Daytony ... chlapík byl hold neustupnej a tvrdošíjně mě přesvědčoval, že jsou origo, čímž mě trochu nasštval :).  Tak jsem to blejsknul, ale nic lehkýho to nebylo :D :D :D ...

Aspoň jsem se utvrdil v tom, že fotit spyfotos selebrit chce mít trochu posunutý hranice :D ...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...