villain83 Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Quido to chtěl vrátit k tématu vlákna a ty to tady zbytečně hrotíš. Smarja sorry,ja to nepochopil,tak se vomlouvam,jdu soupat nohama;-)
bohus76 Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 To máš v podstatě jedno. Až mne tu dostatečně poplivou pro pseudointelektuálnost, namyšlenost, debilitu nebo cokoli, tak mne chronomag přestane na chvíli zase bavit a za čas přijdu občůrávat patníky autoritám místní komunity pod jiným nickem.Asi se za své přítomné i budoucí nicky stydíš,že je musíš pořád měnit.Tam bych zakročil rázně.
ivan_989 Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Altruista pls bud taky dobry a napis mi len tak z hlavy znamy Kantov imperativ. Negoogli, newikipeduj, proste ho napis. Vlastnymi slovami. Celkom ma zaujima ci sa len hras so slovami alebo skutocne vies o com pises. Dmoc
Quido Morava Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 hm...osobne se spise pousmivam tem pribehum, nez nazorum k nim pripojenym, ono podle meho je naprosto zbytecne fejkarovi, ktery nosi fejky zamerne, neco vysvetlovat, naznacovat ci dokazovat, a navic je to precejen jeho vec, byt s nim treba nesouhlasime; a potom je spousta "nevedomych" fejkaru, o cemz uz tu byla rec... nechapu proc se tu rozjela takova kampan proti jednomu z nazoru...
Sphinxx Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Von je tady regnutej Steven? Si piš a umí česky :D . Ale stejně si myslím, že Altruista nemyslel mě .
Altruista Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Altruista pls bud taky dobry a napis mi len tak z hlavy znamy Kantov imperativ. Negoogli, newikipeduj, proste ho napis. Vlastnymi slovami. Celkom ma zaujima ci sa len hras so slovami alebo skutocne vies o com pises. Dmoc Asi se za své přítomné i budoucí nicky stydíš,že je musíš pořád měnit.Tam bych zakročil rázně. Vy se chlapci opravdu berete příliš vážně. Nechápu co má co dělat morálka s teorií znaku a ostenze a ani nechápu proč bych se měl někomu zpovídat o vlastní identitě. Občanku bys nechtěl? Ví o ní Ti, kteří chci aby věděli.
Sphinxx Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Já jsem jenom nepochopil, co je tak divnýho na tom, co napsal Skargard. Mám podobnou zkušenost. Namistrovanej, anabolicky nafoukanej pražák a na ruce chrastící """Béčka""" ... no co, mám rád tuhle značku, tak jsem chlapíkovi taky vyjádřil ironickou poznámku, že má nějakej vytahanej tah a místo krásnýho AR dno od jogurtu. Nepochopil to, což jsem ani nečekal, ale nějako je potřeba vyjádřit názor. Čili Skargarda naprosto chápu :) . Ale jak se říká, sto lidí, sto chutí.
bohus76 Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Vy se chlapci opravdu berete příliš vážně. Nechápu co má co dělat morálka s teorií znaku a ostenze a ani nechápu proč bych se měl někomu zpovídat o vlastní identitě. Občanku bys nechtěl? Ví o ní Ti, kteří chci aby věděli.Jednou se tu rozjela debata o více identitách a skončilo to banama a zablokovanými účty Nakonec,každému co jeho jest.Každý strůjcem svého štěstí.Ámen.
Lu2cz Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Asi se za své přítomné i budoucí nicky stydíš,že je musíš pořád měnit.Tam bych zakročil rázně.+1 btw: nebudeme resit radsi fakt ty fejkare? Ja fakt nechapu (to nic proti nikomu a nicemu, ale uz se to tady v nejakem vlakne resilo) proc ma nekdo potrebu mit vice nez jeden nick/registraci tady na foru... Altruista at zalozi lingvisticke vlakno, pripadne at si vytvori jeste jeden pracovni nick "Lingvista" at je to prilehavejsi, a my povzpominame na usmevne historky s fejkem, ktere jsme zazili, nebo slyseli...
ivan_989 Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Nechápu co má co dělat morálka s teorií znaku a ostenzedakujem, to mi staci skoda ale ved o nic nejde
Lu2cz Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Já jsem jenom nepochopil, co je tak divnýho na tom, co napsal Skargard. Mám podobnou zkušenost. Namistrovanej, anabolicky nafoukanej pražák a na ruce chrastící """Béčka""" ... no co, mám rád tuhle značku, tak jsem chlapíkovi taky vyjádřil ironickou poznámku, že má nějakej vytahanej tah a místo krásnýho AR dno od jogurtu. Nepochopil to, což jsem ani nečekal, ale nějako je potřeba vyjádřit názor. Čili Skargarda naprosto chápu :) . Ale jak se říká, sto lidí, sto chutí.Diky Stevene btw: kde a kdy ses naucil cesky? :)
Altruista Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Ale já nemám více identit, prostě a jednoduše jsem sem přestal chodit a po čase jsem se vrátil pod novým nickem. Nemám důvod tu někoho očůrávat a komunikovat sám se sebou. Na fóru jsem nikdy nic neprodával. Měl jsme poměrně podstatné osobní důvody ke změně, ale jak říkám... nemám důvod se komukoli zpovídat. Ať si spíš sáhnou do svědomí členové, kteří tu paralelně používají dva až tři prudící nicky. Víc klidně SZ.
Sphinxx Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Diky Stevene btw: kde a kdy ses naucil cesky? :) Heh, český kořeny ?
Sphinxx Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Multi-nicky mi přijdou trochu ojeb a trochu srabárna. Buď si za svými výroky stojím nebo jsem s*ačka a příště se regnu jinak. Pak je ještě jedna možnost, udělat ojeb - viz. PavelB a rozject to znovu . Více klidně v SZ .
Lu2cz Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 dakujem, to mi staci skoda ale ved o nic nejde Dobre ty... ale evidentne zustalo nepochopeno no u nas babina vzdycinky rikavala, ze potrefena husa se vzdycky ozve... tak chvilku pockame, jestli se ozve...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 To máš v podstatě jedno. Až mne tu dostatečně poplivou pro pseudointelektuálnost, namyšlenost, debilitu nebo cokoli, tak mne chronomag přestane na chvíli zase bavit a za čas přijdu občůrávat patníky autoritám místní komunity pod jiným nickem.Vo nic nejde akorat ta forma je takova trochu nabubrela, no... obsah je ok. S tim vstrebavanim mistnich teflonovejch exotu je to tak, jak rikas, je to smutny. Zajimalo by me, kdos byls ale sz ti kvuli tomu psat nebudu.
McStinger Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Dee... První skupina si drahé hodinky kupuje, prostě proto že na ně má a stejně jako ostatními nadstandardními věcmi se ubezpečuje o vlastním společenském statusu. Pak je skupina druhá determinována společenským diskurzem, kde je kapitál také měřítkem moci. Jelikož tolik kapitálu nemají a jsou tím deprivovaní tak se co nejsnadněji chtějí alespoň doměle vyčlenit z vlastní sociální třídy. Pro nižší třídu, která rezignovala, je přirozeně kapitál také základní hodnotou a proto i fake atribut kapitálu na neznalé okolí funguje. Díky tomuto vztahu funguje systém fake od hodinek po oblečení. Skupina sběratelů a koníčkářů má sběratelství taky jako reprezentant svého statusu. Sbírkotvorná a tezaurační činnost nikdy napříč historii nesloužila k ničemu jinému než jako zástupný symbol společenského, třídně sociálního a finančního statusu. Pekný popis . Chýbajú mi tam ešte dve ďalšie skupiny. V prvej sú ľudia, ktorým finančná situácia a prípadne plus spoločenské postavenie vôbec nebránia kupovať iba originály, poznajú originály a napriek tomu si fake kúpia a nosia, prípadne sa tým ani netaja. No a ďalšou prakticky totálne ignorovanou skupinou sú ľudia, ktorých ku kúpe vedie iba fun factor, pretože pre nich je skrátka zábavné niekde na trhu v Ázii sa hrabať v mrakoch značkových hodiniek, kým sa ženské kutrú v tonách handier a suvenírov.
Altruista Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Jak dělá husa? Kej kej. Je zajímavé jak obyčejná úvaha bez zájmu na hlubší rozbor dovede podráždit. Princi MIisi, já když takhle sedím moc hodin v kuse nad prací a v prokrastinačních pauzách s kafem čumím na hodinky, tak mé negativní povahové rysy vlivem nevyspalosti nabývají na síle... já totiž vlastně vůbec nemám rád lidi. No, ještě že je to jen fórum o hodinkách a nic důležitého, tím pádem můžu být klidný že jsem za pitomce jen tady.
bohus76 Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 V noci někdy nespím a civim do zahrady .....
relativ Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Aha, ak nás časom prestane baviť originálny nick, spravíme si kópiu. Tak preto toto vlákno...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.