Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Né úplně každýmu teda kupuje maželka hodinky za 400 kolíků :shutup:

A pak už nezbývá prostor pro orezlé šroubky, vady modření a daktyloskopické podpisy na cifru ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno

?Odhalili sklady falz i hodinářskou dílnu."

?Čtvrtým úspěchem byl podle ní krámek s hodinářskou dílnou, kde se nacházely nejen zkompletované hodinky, ale i samotné strojky."

?luxusní hodinky (Breitling, Rolex, Rado)"

ZDROJ: http://www.novinky.cz/ekonomika/348006-inspektori-coi-mluvili-nemecky-zmatenym-trhovcum-zabavili-rekordni-mnozstvi-padelku.html

a údajně se při odhalení tvářili takto :-)

flat,550x550,075,f.jpg

Odesláno

vzdy ma fascinuje ako napisu sumu za "zhabany" tovar ale nikdy mi ta konecna suma a pocet zhabaneho tovaru nesedi :)  

Odesláno

Já by jsem hlavně rozlišoval jestli má někdo něco falešnýho schválně, ví o tom a dělá machra, nebo vlasně ani neví, že má kopii nebo napodobeninu něčeho o čem ani nemá tušení, že to existuje. Asi nikdo není znalec všeho.

Pamatuju si, jak jsem si nějak těsně po revoluci coby puberťák koupil tričko Diesel jen proto, že se mi líbil ten motiv pankáče. Až o dost později jsem zjistil, že existuje nějaká taková firma. Paradoxně mi to tričko sloužilo dost dlouho, narozdíl od originálu, co jsem si koupil později, částečně ovlivněný dobrou zkušeností s falzifikátem. Originál byl šunt na pár vyprání.

Je určitě spousta lidí co hodinkám nerozumí a tak někde vidí nějaké co se jim líbí a prostě je koupí aniž by tušili, že jde o kopii. Značek hodinek, které znají i ti co se o to nezajímají je jen pár.

Pak je druhá skupina a to jsou spíš trochu smolaři. Měl jsem kamaráda co si kdysi koupil (už nevím jaký ) Breitlingy, s tím, že jiný známý potřebuje peníze, a tak mu výhodně nechá svoje hodinky do zástavy aby se nebál, že mu to nevrátí. Za asi 25000,- mu zbyl šunt v hodnotě 100 dolarů. To zjistil až po nějaké době, kdy hodinky hrdě nosil nic zlého netuše. Řekl mu to tenkrát nějaký jiný známý co v hodinkách frčel. Ani nevím co s nimi potom zjištění provedl :lol2:

Odesláno

Já by jsem hlavně rozlišoval jestli má někdo něco falešnýho schválně, ví o tom a dělá machra, nebo vlasně ani neví, že má kopii nebo napodobeninu něčeho o čem ani nemá tušení, že to existuje. Asi nikdo není znalec všeho.

Pamatuju si, jak jsem si nějak těsně po revoluci coby puberťák koupil tričko Diesel jen proto, že se mi líbil ten motiv pankáče. Až o dost později jsem zjistil, že existuje nějaká taková firma. Paradoxně mi to tričko sloužilo dost dlouho, narozdíl od originálu, co jsem si koupil později, částečně ovlivněný dobrou zkušeností s falzifikátem. Originál byl šunt na pár vyprání.

Je určitě spousta lidí co hodinkám nerozumí a tak někde vidí nějaké co se jim líbí a prostě je koupí aniž by tušili, že jde o kopii. Značek hodinek, které znají i ti co se o to nezajímají je jen pár.

Pak je druhá skupina a to jsou spíš trochu smolaři. Měl jsem kamaráda co si kdysi koupil (už nevím jaký ) Breitlingy, s tím, že jiný známý potřebuje peníze, a tak mu výhodně nechá svoje hodinky do zástavy aby se nebál, že mu to nevrátí. Za asi 25000,- mu zbyl šunt v hodnotě 100 dolarů. To zjistil až po nějaké době, kdy hodinky hrdě nosil nic zlého netuše. Řekl mu to tenkrát nějaký jiný známý co v hodinkách frčel. Ani nevím co s nimi potom zjištění provedl :lol2:

Ak by si bol začínajúcim ošetrovateľom v ZOO, asi by si sa nehrabal rovno ísť robiť manikúru levom, metať kozelce s medveďmi, alebo kobrám kydať hnoj z chlievika. Toto vlákno je taká malá ZOO. Sú tu levy, medvede a kobry.

Odesláno

Tak to byla pro onoho známého opravdu zlatá rána  :gora:  asi ty prachy nepotřeboval...

Odesláno

Dopisoval jsem si s týpkem, který vystavil na aukro inzerát ohledně "Breitlingů", které znalci ocení - kopie toho inzerátu je ve vlákně "pro zasmání - Aukro". Když jsem mu v prvním mejlu napsal, jestli ví, že má fejky, se mi vysmál. Má prostě originály a za tím si stojí. Tak jsem mu o tom něco (ve vší slušnosti) napsal. Podle odpovědi pochopil, že byl fakt mimo. A pokud překvapený nebyl, tak to překvapení hrál hodně dobře. 

Odesláno

V létě jsem sem psal o svých snahách o osvětu:

Můj synovec si předevčírem prohlížel mé Longiny a hned se mi chlubil, že si bude kupovat nové bondovky. Hned mi bylo jasné, odkud vítr vane, a tak jsem ho začal přemlouvat, ať si radši za tu cenu (asi 1200 Kč :D ) koupí originální Casia a na pořádné hodinky si pomalu šetří. Na to mi pohotově odpověděl, že přesně tak to má v úmyslu. "Bondovky" prý zatím bude nosit, protože stejně nikdo nepozná, že jsou falešné, a bude šetřit na Festiny. Další pokusy o osvětu jsem vzdal, protože jeho odhodlání k těmto krokům bylo tak pevné, že bych ho musel snad zabít, abych ho od nich odradil.

Jeden z nejhorších pocitů je BEZNADĚJ

...a takhle to dopadlo  :furious:  :furious:  :furious:

post-437-0-34104200-1411284943_thumb.jpg

post-437-0-46056900-1411284951_thumb.jpg

Odesláno

Bojím se, že nedocvakne. Nějak mu stále uniká podstata celého problému fejkonošství. Má prostě pocit, že na to vyzrál.

Odesláno

Nejsem znalec hodinek Omega. Přiznám bez mučení, že z fotky bych nic nepoznal. Ale mít to v ruce, to je jiný kafe!!! Ta spona - kus plechu, co bys v ruce ohnul. Ale kvarc to není. Dali do toho nějaký automat.

Odesláno

Super kauf, jestli to kupoval tady:

http://www.seamasteromega.com/de/hochwertige-replica-omega-seamaster-planet-ocean-600-m-omega-coaxial-42-mm-stahl-23230422101004-p-118.html

...tak ušetřil 98%, a to se vyplatí!

JInak je fakt k blití, že tento "business" jen kvete a takové šunty koupíš pohodlně z internetu...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...