Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

copak, špatně ses vyspal? :)

cele vlakno o vlasoch je prd vo vetre proti tomu co davas v soferskom vlakne. pri otazke na doktora primalasku ci je ten jeho bavorak fakt o hodne lepsi ako tédei som uz prskal na monitor aj ja.. :)

pripadne "kluci jak funguje tempomat?", tiez dost dobre :D si osviezenim fora. nazivo v reali sme takych ako ty mlatili po zatylku ciapkami :D

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Tak to bych prosil o kontakt na toho levného krejčího, kde si necháváš šít obleky a toho levného ševce, co ti šije ty boty. Dík.

Když chceš levný oblek, tak levnou sériovku. HB není ani levná sériovka, ani kvalitní krejčovina.

Odesláno

Vysvětlení... jsi-li ochoten koupit předraženou sériově vyráběnou hadru v číně od firmy, kde platíš hlavně brand (navíc když v podobné kvalitě můžeš mít ve vedlejším obchoďáku s jinou nálepkou to stejné)... místo toho aby jsi šel ke krejčímu a za menší prachy si nechal ušít sako na míru, nebo šel k ševci, nechal si udělat svoje kopyto a dostal kvalitní řemeslně zpracovanou botu na míru... tak je to velký rozdíl ve vnímání hodnoty peněz, "luxusu", pózou atd.

A proto si HB vydobil svetove renome, protoze je v obchodacich a z Ciny a kazdej krejci na rohu je lepsi a levnejsi smile_anim.gif

Odesláno

cele vlakno o vlasoch je prd vo vetre proti tomu co davas v soferskom vlakne. pri otazke na doktora primalasku ci je ten jeho bavorak fakt o hodne lepsi ako tédei som uz prskal na monitor aj ja.. :)

pripadne "kluci jak funguje tempomat?", tiez dost dobre :D si osviezenim fora. nazivo v reali sme takych ako ty mlatili po zatylku ciapkami :D

těší mne tvoje uznání.. a jsem rád, že mým slovům rozumíš, já tvým občas ne, to přiznávám

Odesláno

Když chceš levný oblek, tak levnou sériovku. HB není ani levná sériovka, ani kvalitní krejčovina.

Promin, videl jsi nekdy nejaky oblek od HB?smile_anim.gifsmile_anim.gif

Odesláno

viděl už někdo na vlastní oči AAA high grade fejk? kolik tak můžou stát - půlku originálů? .. nebo spíš míň.. předpokládám, že strojky se nefejkujou, takže ve fejku PP bude ETA?

Ano viděl a nebyl jsem sám,hleděli jsme jak péra z gauče a mysleli,že jsou opravdu originál,a prý se nedaly rozeznat ani těsně vedle originálů /zasvěcení ví/,dál se v tom pitvat nebudu.A cena kolem 10 tisíc Kč.

Odesláno

Nepochopil jsi, já nechci levný oblek...

Chtěl bych kvalitní oblek na míru za cenu obleku HB. Vlastně za menší prachy, jak píšeš. Předpokládám, že jsi několik obleků HB ponosil, a pak jsi objevil toho krejčího, a teď mi na něj dáš kontakt. Díky.

Odesláno

Tak pěkně to vlákno začalo, docela p...l, a vy se tady začnete hádat a zavedete to jinam :-(

A YPO, dík, že jsi mi neodpověděl na moji SZ a dotaz ohledně mýho nešťastnýho statusu varování.

Odesláno

Ale Franto, CocaCola má taky celosvětové "renomé" a je to jistě dost dobrý a zdravý nápoj. Osobně si opravdu myslím že když člověk peníze má, tak by s tím měla na různých vlnách přicházet i určitá zodpovědnost nebo jak to říct. Nicméně moje věta byla názor k úplně jinému tématu, opět se našly tři potrefené husy co zakejhaly a chytly se příležitosti. Opravdu mě to vaše slovíčkaření mimo téma nebaví. A už vůbec mě nebaví polemizovat s lidmi co si kupují hodinky v ceně nad 100K že si kupují Hugo Boss protože je to levný oblek a že místní krejčí je finančně nedostupný.

Návštěvník YPO
Odesláno

A YPO, dík, že jsi mi neodpověděl na moji SZ a dotaz ohledně mýho nešťastnýho statusu varování.

až se budeš ptát jako dospělý člověk, tak budu reagovat, každopádně, když se takto otevřeně ptáš, tak až budeš mít tu "čárku" u konce, tak se už nepřihlásíš :smile_anim:

Odesláno

Nepochopil jsi, já nechci levný oblek...

Chtěl bych kvalitní oblek na míru za cenu obleku HB. Vlastně za menší prachy, jak píšeš. Předpokládám, že jsi několik obleků HB ponosil, a pak jsi objevil toho krejčího, a teď mi na něj dáš kontakt. Díky.

Krejčí Palackého třída, Brno, Krpole. Mladí oděvní návrháři ti za cenu HB udělají také originální oblečení. Doporučuji Kabo styl, Factory fashion markety apod. V současnosti se etabluje spousta řemeslníků prodavající originální a kvalitní výrobky. Co se týče obuvi, tak doporučuji kontaktovat některého z prodejců, kteří nabízí kvalitní kožené, ručně dělané boty třeba na Fler. Cena kolem 3000-5000 je srovnatelná s cenou obuvi nevalné kvality v obchodním domě. Není zač, impertinentním ignorantům vždy rád pomohu.

Odesláno

Ale Franto, CocaCola má taky celosvětové "renomé" a je to jistě dost dobrý a zdravý nápoj. Osobně si opravdu myslím že když člověk peníze má, tak by s tím měla na různých vlnách přicházet i určitá zodpovědnost nebo jak to říct. Nicméně moje věta byla názor k úplně jinému tématu, opět se našly tři potrefené husy co zakejhaly a chytly se příležitosti. Opravdu mě to vaše slovíčkaření mimo téma nebaví. A už vůbec mě nebaví polemizovat s lidmi co si kupují hodinky v ceně nad 100K že si kupují Hugo Boss protože je to levný oblek a že místní krejčí je finančně nedostupný.

Pockej pockej, ja reaguju jen na tvoje kategoricke vystupy, protoze si myslim, ze meles nesmysly. To neni nic osobniho. Ale rict ze HB je smejd proste neni pravda. Jejich oblekove rady Boss Black jsou legendarni a nasly si spoustu zakazniku prave kvuli kvalite. A Coca Cola neni propagovana jako zdravej napoj - ale dobra je, nebo snad ne? Neni to snad trochu individualni?

Odesláno

Pár let zpátky jsem tady o tom psal. Byl jsem u nich na návětěvě a viděl tu příšernost na její ruce. Nápadné to bylo tím, že zlato se malinko ošoupalo :D Byl to borec, co byl rozvedený, mojí známou tak nějak měl a tuším, že spolu stále tak nějak koexistují, k tomu měl ještě nějakou další babu v Praze. Krom těhle hodinek jí poskytnul Mercedes (originál), rodinný domeček, dovolené a další. o to víc mě to překvapilo. Způsobil jsem tím asi pěknou ránu do vztahu, ona to netušila, ale od tohoto okamžiku předemnou už nikdy neměla na ruce žádné hodinky, patrně toho od něj dostala víc. Hodinky mi tenkrát i půjčila na nafocení na forum a nikdy je nechtěla zpět, mam je někde v šuplíku :)

Hele to je ještě v poho..k nám do minulé firmy přišla jedna bývalá odejítá kolegyně a měla Nokiu 7210. Vzhledem k tomu, že nám ve skladu jedna chyběla, tak jsme jí projeli IMEI a zjistitli, že to je ta, co chybí. A ona na svojí obhajobu řekla, že jí to dal přítel k Vánocům, tzn. že ho asi ukradnul u nás ve skladu on a pak jí ho dal....čuměl jsem jak vůl.

Jinak taky dobrá hláška nositelů fejků je, že jsou pravý, ale stály málo proto, že jsou kradený a zloděj se jich rychle potřeboval zbavit. Tuhle vějičku sežral můj kamarád v Kladně, kdy nakopil fejky za 60 tis (10 ks). Na první pohled vypadaly jako pravý :-))))))))

Odesláno

až se budeš ptát jako dospělý člověk, tak budu reagovat, každopádně, když se takto otevřeně ptáš, tak až budeš mít tu "čárku" u konce, tak se už nepřihlásíš :smile_anim:

Já se tě neptal jako dospělý člověk? Já ti dnes poslal:

Ahoj, jen dotaz, jak dlouho mi v profilu bude strašit ten status varování? Nemám problém s tím, že jsem se provinil a mlsoun1 tehdy semnou, ale přeci jen :-) Díky za info, Radek

Já se tě zeptal normálně a slušně, to nepopřeš - to je spíš o tvý aroganci, to se nezlob. Pokud ti to udělá radost a zvedne to tvoje ego, tak mi to tu zablokuj klidně hned, protože takovejhle arogantní nadutej přístup se mi fakt nelíbí. Nebyl sem tu léta dosud, tak se obejdu dál, i když by mě to mrzelo, protože tu je s pár lidma fajn pokec.

Jo, udělal jsem z počátku blbost a snažil jsem se nabídnout k prodeji hodinky ač jsem na to neměl nárok, tys mě a i mlsouna1 opařil, beru, OK ale takhle arogantní bys bej nemusel, nevidím k tomu důvod ......

Odesláno

já zase nevidím důvod k tomu ti nic odmazávat = tady to není jako na dopravním inspektorátu = body se sčítají = zní to motivačně pro setrvání na fóru ? = myslím, že ano :smile_anim:

No a je problém takto slušně bez arogance mě odpovědět a napsat, že jednou jsem se provinil, tak mám cejch navždy? Tím bych se dozvěděl co mě zajímalo a hotovo. Tedy dík ti za odpověď a vše dobré, nemíním se tu hádat.

Návštěvník YPO
Odesláno
No a je problém takto slušně bez arogance mě odpovědět a napsat, že jednou jsem se provinil, tak mám cejch navždy? Tím bych se dozvěděl co mě zajímalo a hotovo. Tedy dík ti za odpověď a vše dobré, nemíním se tu hádat.
to sem šťastnej :smile_anim: pro klid tvé duše mám také spousty statusů z minulosti a i když bych si je mohl odmazat sám, tak je furt mám , páč nejsem úzkoprsej :smile_anim:
Odesláno

Pockej pockej, ja reaguju jen na tvoje kategoricke vystupy, protoze si myslim, ze meles nesmysly. To neni nic osobniho. Ale rict ze HB je smejd proste neni pravda. Jejich oblekove rady Boss Black jsou legendarni a nasly si spoustu zakazniku prave kvuli kvalite. A Coca Cola neni propagovana jako zdravej napoj - ale dobra je, nebo snad ne? Neni to snad trochu individualni?

Franto, to není kategorický výstup, ale jen vypíchnutý jeden bod z kontextu. V celku z toho bylo myslím dostatečně jasné že narážím na současné archetypy "rychlebohatých", úspěšných lidí, ke kterým se hodí rolexky... zatímco člověk jezdící šalinou je untermensch, který pravé RLX mít nemůže. Což zde padlo jako jeden z nesmyslných předsudků. Berete to zbytečně personifikovaně a osobně. Nebudu tu vypisovat svůj názor na obnovitelnost zdrojů, návratnost investice do místních řemeslníků atd atd. Věřím že ta narážka byla prostě jasná a rozhodně z toho nevyplývala touha polemizovat nad kvalitou obleků.

Opravdu nemám zapotřebí snášet nevychovance typu kolegy baza, takže za mne diskuse na téma HB skončena.

Jinak úplně OT, na CocaCola jsem v poslední době naštvanej. Zdá se mi že změnili recepturu a to rapidně. Je to přesycené vodovější a zároveň sladší. Jak jsem měl colu rád, tak už nee... přibližně od vánoc. Dlouhodobě nebyla u nás na skladě a teď naskladnili tuhle změněnou.

Odesláno

Franto, to není kategorický výstup, ale jen vypíchnutý jeden bod z kontextu. V celku z toho bylo myslím dostatečně jasné že narážím na současné archetypy "rychlebohatých", úspěšných lidí, ke kterým se hodí rolexky... zatímco člověk jezdící šalinou je untermensch, který pravé RLX mít nemůže. Což zde padlo jako jeden z nesmyslných předsudků. Berete to zbytečně personifikovaně a osobně. Nebudu tu vypisovat svůj názor na obnovitelnost zdrojů, návratnost investice do místních řemeslníků atd atd. Věřím že ta narážka byla prostě jasná a rozhodně z toho nevyplývala touha polemizovat nad kvalitou obleků.

Opravdu nemám zapotřebí snášet nevychovance typu kolegy baza, takže za mne diskuse na téma HB skončena.

Jinak úplně OT, na CocaCola jsem v poslední době naštvanej. Zdá se mi že změnili recepturu a to rapidně. Je to přesycené vodovější a zároveň sladší. Jak jsem měl colu rád, tak už nee... přibližně od vánoc. Dlouhodobě nebyla u nás na skladě a teď naskladnili tuhle změněnou.

ok, chapu

peace smile_anim.gif

Odesláno

to sem šťastnej :smile_anim: pro klid tvé duše mám také spousty statusů z minulosti a i když bych si je mohl odmazat sám, tak je furt mám , páč nejsem úzkoprsej :smile_anim:

Nejseš úzkoprsej, to je fajn, že mi prozrazuješ svůj intimní detail, že máš velký prsa, to se jako začínáme sbližovat? :wine: Jen mě to zajímalo zda se toho dá zbavit, nic víc a nic míň.

Odesláno

Hele, koukejte vytáhnout nějaký historky na téma jak se ve vašem okolí machruje s padělkama ať se pobavíme :-) Naschval, zda někdo trumfne "noční nečíslovaný"

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...