kandrdas Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 já toto přetahování zákazníků strašně nesnáším, a je mi jedno co kdo u toho má za ruce.Snášet to můžeš anebo ne. To je věc pohledu. Jestliže ve městě bude jedna trafika, tak to nemůže znamenat, že už si nikdo další v tom daném městě další trafiku neudělá. Tohle si odcinkali naši rodiče (možná i Ty) v osmdesátýmdevátým Navíc, každý má svobodnou volbu se rozhodnout s kým bude spolupracovat, jestli se mnou anebo s konkurencí Ale tohle sem do vlákna už nepatří, takže se tu o tom rozepisovat nebudu.......
Josef01 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 V posledních letech je tohle běžný postup, odejde z firmy větší část (nebo celé) obchodní či technické oddělení, přetáhne nejen zákazníky, ale i smluvní dodavatele. To co firma budovatala 10 let oni ukradnou za tři měsíce - tohle neberu. Pokud si člověk vybudoval vlastní klientelu, kterou do firmy sám přinesl, je to něco jiného. Co se týká fejků, rovnou se zeptám majitele hodinek, zda jsou pravé, dnes to člověk dost těžko pozná, zvlášť z jednoho metru. Řada lidí se přizná, že má fejky, že by hodinky za 200 tis. nenosili a nebo se nepřiznají, ale vzhledem k jejich přijmům se to dá dost často poznat. Nedávno jsem byl na schůzce, chlapík měl zlaté Hublot, na stole telefon Vertu a venku auto Bentley a řekl, že jsou pravé, tak tomu věřím i když to tak třeba být nemusí.
wizard-ov Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Tak to jo... Hublot se fejkuje, Vertu se fejkuje, ale ten Bentley snad ne.Sakra teď mne napadá, oni mu k tomu nedali BfB ?
Josef01 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Fake Tudor jsem neviděl, to už raději padělají Rolex.
gougy Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Tudor je značka jako každá druhá, takže fejků požehnaně, stačí se kouknout na Google
wave ceptor Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 V posledních letech je tohle běžný postup, odejde z firmy větší část (nebo celé) obchodní či technické oddělení, přetáhne nejen zákazníky, ale i smluvní dodavatele. To co firma budovatala 10 let oni ukradnou za tři měsíce - tohle neberu. Pokud si člověk vybudoval vlastní klientelu, kterou do firmy sám přinesl, je to něco jiného. Co se týká fejků, rovnou se zeptám majitele hodinek, zda jsou pravé, dnes to člověk dost těžko pozná, zvlášť z jednoho metru. Řada lidí se přizná, že má fejky, že by hodinky za 200 tis. nenosili a nebo se nepřiznají, ale vzhledem k jejich přijmům se to dá dost často poznat. Nedávno jsem byl na schůzce, chlapík měl zlaté Hublot, na stole telefon Vertu a venku auto Bentley a řekl, že jsou pravé, tak tomu věřím i když to tak třeba být nemusí.přesně toto co josef01 napsal jsem myslel.
kandrdas Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 přesně toto co josef01 napsal jsem myslel.Generalizovat to nemůžeš. Jestli se Ti stalo něco podobného, je potřeba taky uvažovat nad tím, proč to ti lidé udělali.......
zhrado Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Presne tak. Ja to viem pochopiť, hlavne keď vidím aké vzťahy sú medzi zamestnancami a zamestnávateľmi. A jeden miestny policajt hodinky U-Boat. Tak som mu ich pochválil a na rovinu sa priznal, že sú fejky. Že ich kúpil niekde na dovolenke. Vravel, že za originál by toľko nikdy nedal a toto je presne ako origoš Raz bol meniť baterku, tak ho aj hodinár pochválil, že vyzerajú super. Hodinár asi ani netušil o čo ide.
Josef01 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Generalizovat to nemůžeš. Jestli se Ti stalo něco podobného, je potřeba taky uvažovat nad tím, proč to ti lidé udělali....... Aha, pokud k tomu mají nějaký důvod (třeba je šéf oddělení málo platí), tak je to v pořádku? Pokud mám malou výplatu tak je potom i v pořádku, že nosím fejky? Je to otázka morálky a bohužel u nás, až na vyjímky, jsou lidé bez morálky, studu a poctivosti.
kandrdas Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Aha, pokud k tomu mají nějaký důvod (třeba je šéf oddělení málo platí), tak je to v pořádku? Pokud mám malou výplatu tak je potom i v pořádku, že nosím fejky? Je to otázka morálky a bohužel u nás, až na vyjímky, jsou lidé bez morálky, studu a poctivosti.Mícháš hrušky s jablkama...... Osobně si myslím, že fejky by se nosit neměli. Jak jsem četl někde nahoře v tomto vlákně - kluci to tu psali - , tak souhlasím s tím, že jsou ty dvě skupiny fejkařů..... Jedni Ti, co to nosí záměrně a machrují a zvyšují si ego a pak Ti druzí, kteří třeba ani neví,že fejk nosí........ Já jsem v té své větě narážel na ten odchod z firmy (obchodní oddělení atd....). Ona pravda, je asi vždy někde uprostřed. Jinak souhlasím s Vámi s tím, že ten kdo nosí fejky a nosí je záměrně, tak je to vlastně zloděj. Prostě, když na něco nemám, tak si to nekoupím. Anebo počkám nějaký ten pátek a ušetřím si na to. Holt si budu muset odpustit nějaké jiné věci. O to víc, si pak originálu budu vážit.
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 V posledních letech je tohle běžný postup, odejde z firmy větší část (nebo celé) obchodní či technické oddělení, přetáhne nejen zákazníky, ale i smluvní dodavatele. To co firma budovatala 10 let oni ukradnou za tři měsíce - tohle neberu. Pokud si člověk vybudoval vlastní klientelu, kterou do firmy sám přinesl, je to něco jiného. Co se týká fejků, rovnou se zeptám majitele hodinek, zda jsou pravé, dnes to člověk dost těžko pozná, zvlášť z jednoho metru. Řada lidí se přizná, že má fejky, že by hodinky za 200 tis. nenosili a nebo se nepřiznají, ale vzhledem k jejich přijmům se to dá dost často poznat. Nedávno jsem byl na schůzce, chlapík měl zlaté Hublot, na stole telefon Vertu a venku auto Bentley a řekl, že jsou pravé, tak tomu věřím i když to tak třeba být nemusí.Plus kazdej novej obchodak ti vyklada, jaky ma skvely vztahy s poslednim zamestnavatelem a jak se krasne a slusne rozesli. A ze nema zapotrebi mu pretahavat (svoje bejvaly) zakazniky. Nejdyl do mesice to zacne delat.
stalker Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Mám kamaráda.Je to již starší pán.Auto nemá,příjem spíše podprůměrný.Podle způsobu oblékání by nikdo neřekl,že jeho Rolex Daytona jsou pravé.
Kid_A Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 dalsi vlakno, ktere bych exemplarne zavrel
villain83 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Ja tomu s tema Daytonama klidne verim.Prd vime,kdy a za jakych okolnosti k nim prisel.
Jörg8X Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 To jo a třeba 2 roky nejedl ani nic neplatil a koupil si je normálně na krámě
villain83 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 A to jako proc?Mohl se k nim dostat pred 20lety,nevim,treba je dostal,vymenil...moznosti je more.Prece neznamena,ze kdo ma hodinky za 2kila,musi bejt milionar.Ja taky znam borce,kterej obchoduje se starozitnostma,chodi voblikanej jako normalni starsi pan,ma pulku zubu v prdeli a ma hodinky od Langeho.Nosi zlaty Omegy,Longiny,ma toho plnou kabelu,proste s tim dlouho kseftuje.Mel v ruce vic hodinek,nez ja kdy videl.A zadnej milionar to neni.Jenom se vyzna a pohybuje se v tom dlouho,zna spoustu lidi...
siwi Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 To jo a třeba 2 roky nejedl ani nic neplatil a koupil si je normálně na krámě Ty mě udivuješ. Je nás tu takových podobných málo? Je to konec konců otázkou priorit.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.