Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Návštěvník eloga
Odesláno

Nene, vypadal jinak. Zítra ho zkusím najít. Tu Toshibu jsem měl od r. 1988. Typ si bohužel taky nepamatuju. V té době jich i u nás bylo dost. Obrázek jsem hledal už několikrát, ale bohužel nic

díky, těch kazeťáků tady bylo hafo všech různých značek, ale tohle byl kult 70 let, tak mne to jen napadlo, co kdyby .... :photo:

Asi před 7 lety jsem na něj náhodou narazil v bazaru na Vyšehradě a ta japonská přitažlivost je podobná jakou mají GS. Musel jsem to vzít i když jsem musel letět těsně před zavírací dobou pro prachy do bankomatu. Je celej a hraje.....  :clap:

**

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Napíši jeden univerzální a příště se odkazujte na něj, ať se udělá pořádný Urban Legend a nemusíte si furt vymýšlet nové story...

Jeden příklad, která se opravdu stal:

Kolega/kámoš/šéf si koupil v Tunisu fejky Navitimerů. Všude s nimi machroval a smál se ostatním, že jsou blbci a dají za Brajtle kilopade. U nás v práci/posilovně/aeroklubu má totiž Brajtle skoro každý. Jednou u oběda/drinku/benchpressu se taky tak smál a omylem praštil rukou o stůl/švédskou bednu. Normálně - vyletěla mu korunka a zapadla mu do ucha, sklo se vysypalo a rozřezalo mu botu a dva prsty u nohou a ručičky se mu zapíchly pod žebra. Protože to všechno bylo z šajzmateriálu, tak se mu vytvořil zánět ucha, jeden prst mu museli amputovat (a boty musel vyhodit) a na bachoru má 20ti  centimetrovou plastiku. Z toho plyne poučení - kupujte hodinky od AD ! 

Tomu se mi snad ani nechce věřit.

**

Odesláno

díky, těch kazeťáků tady bylo hafo všech různých značek, ale tohle byl kult 70 let, tak mne to jen napadlo, co kdyby .... :photo:

Asi před 7 lety jsem na něj náhodou narazil v bazaru na Vyšehradě a ta japonská přitažlivost je podobná jakou mají GS. Musel jsem to vzít i když jsem musel letět těsně před zavírací dobou pro prachy do bankomatu. Je celej a hraje.....  :clap:

**

Tak to gratuluju ke skvělému úlovku. Zkouším teď hledat ten svůj. Našel jsem něco velice, velice podobného. Uspořádání ovládacích prvků identické. tvar skříňky taky. Nesedí jen barevné provedení. Ten můj byl celý černý. Stříbrné byly jen nápisy, loga a ucho. Také otvory na reproduktoru byly větší, ne takhle drobné:

business_00006_panasonic_rq_tape.jpg

Návštěvník eloga
Odesláno

siwi

ok, díky, mám z něj pocit a dojem, jako dnes z vintážních Seiko. Otočný chromovaný volič, to je ono... :santa:

Ale už to na nějakou velkou službu není, spíše tak jedna kazeta a zpět do chráněné krabice.

*

Ten model co ukazuješ - no takové si pamatuji, ale to na větší hudební prožitek fakt není. Chápal jsem to  jako takové hodně cestovně-sportovní záležitost, protože něco takového měla před vojnou moje squaw, ale poslouchat se to moc nedalo.... Já měl v té době  radimgf Sanyo s velkým reprákem takže tohle jsem moc nebral. jestli ten model dohledám, tak to postnu.  :notworthy:

Díky.

**

Odesláno

Eloga: Souhlasím. Hrálo to jako obyčejný tranzistorák. Žádné výšky ani basy. Vše slito do jednoho zvuku. Ale i tak jsem s tím vyrostl na Genesis, The Police. Dire Straits... Neměl jsem holt na výběr. Léta jsem toužil po něčem lepším.

Odesláno

Já si pamatuju, že tohle měl doma můj táta. A nikdo, jsme se kolem toho nemohli ani projít, natož si s tím hrát :)

Návštěvník Mitak
Odesláno

Já jsem to měl taky, abych mohl hrát hry na Didaktiku :-) Srovnávat tyto staré krámy s funkčníma hodinkama z té doby je blbost. Vyhodit to haraburdí!

Odesláno

Já jsem to měl taky, abych mohl hrát hry na Didaktiku :-) Srovnávat tyto staré krámy s funkčníma hodinkama z té doby je blbost. Vyhodit to haraburdí!

Vyhodit hodinky anebo kazeťáky? :)

Odesláno

Já jsem měl asi v r. 1972 něco podobného s rádiem. Jak jsem se ale po čase přesvědčil, ten otočný volič kovový nebyl.

post-29422-0-90182300-1428427552_thumb.jpg

Návštěvník eloga
Odesláno

Já jsem měl asi v r. 1972 něco podobného s rádiem. Jak jsem se ale po čase přesvědčil, ten otočný volič kovový nebyl.

jasně, volič je plastik, ale tady je takový akorátní, fajn.

**

Odesláno

Dušáková se nejmenuje Dušáková, hm. Abych byl upřímnej nevim jestli to byla zrovna Dušáková, ale byla to nějaká ta baba známá co prodává Rolex.. :) ...četl jsem to v nějakým speciálním číslu o hodinkách tak před rokem..bože jak se to jmenovalo... Mf dnes? hospodářky? Nepamatuju si jména no!

Odesláno

Ona už měla hodně jmen, málokdo ví, že byla manželkou i politika Petra Bendla což není asi zrovna období, kterým by se dalo chlubit. Carollinum (včetně dalších 4 společností) je ale její práce a určitě za tím stojí obrovské usilí.

Odesláno

Ona už měla hodně jmen, málokdo ví, že byla manželkou i politika Petra Bendla což není asi zrovna období, kterým by se dalo chlubit. Carollinum (včetně dalších 4 společností) je ale její práce a určitě za tím stojí obrovské usilí.

Ale ta nemá s Dušákem, potažmo jeho dcerou, nic společného, to je Kotvalová.

Odesláno

To spis mohla byt Bechynova.

Bechyňovou neznám, ale Kotvalovou ano, a ta byla manželkou Bendla, předtím Kotvala. Vy tady z toho ale děláte guláš...

Odesláno

Bechyňovou neznám, ale Kotvalovou ano, a ta byla manželkou Bendla, předtím Kotvala. Vy tady z toho ale děláte guláš...

Prostě nějaká schopná žena

Odesláno

Tak Rolexy v Cr prodává Bechyně, tedy i Bechynova. A to o dost déle než Carolinum. Nikdo tady nemluvil původně o primatorovi apod.

Odesláno

Mám kolegu (původem z Taiwanu), který už koupil snad třetí fejkové Panerai. Má myslím 2x Luminor Marina a 1x Radiomir.

Kupoval je za cenu v rozsahu 2000-6000 Kč.

Netají se tím, že to je falzifikát, říká že originál je moc drahý a že se mu líbí. Ukázal jsem mu pár hodinek třeba seiko za cenu jako stojí jeho fejky. Neměl zájem, nic moc se mu nelíbilo.

Že to je fejk ho vůbec netrápí. 

Pochopil bych hodinky, které vypadají jako originál, ale nemají logo. Že to někdo nosí kvůli designu. Sice je to zlodějna designu, ale ne komplet podvod určený k oblbování lidí.

To je prostě podvod a ten nechci podporovat.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...