CEGY Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Trochu mi pripomina toho blba Archieho, nebo jak se jmenoval.
Pavelpu27 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Myslím že ani pan Theodore Schneider by si nenechal kazit den snídaní s takovouhle nulou. Chlapík, kterej zjistil, že existují statisíce lůzrů, kteří budou rádi věřit každý debilitě, kterou jim někdo podsune se slibem, že to zlepší jejich život.Ty hodinky jsou fíky na 100%. Měl jsem kdysi v ruce jedny skoro stejné, stály asi 30 EUR. Všechny zde zmiňované znaky naprosto neodpovídají jakémukoli modelu Breitlingu.Jestli Bretiling dělá personalizované limitky, je samozřejmě možné, ale stejně, jako jakákoli jiná firma by je odlišovala jen potiskem, resp. barvou. Určitě ne velikostí subdialů a jejich funkcí.
ondralbc Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 By mě zajímalo, jestli bude pán Casanova dál žít ve lži a na svých videích nosit nablýskané žluté fejkáče
gougy Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 By mě zajímalo, jestli bude pán Casanova dál žít ve lži a na svých videích nosit nablýskané žluté fejkáče a má i nějaké další "hodinky"? Že bychom se ještě pobavili no a ještě mi připadá, že fejkonoši mají svou extrémní kategorii a to fejkonoši Braitlingáčů - tak jasně a hlasitě vykřikovat do světa "já jsem BigBoy Wannabe" asi nic jiného neumí.No a taky si myslím, že Blesk by se tohoto vykuka chytnul rád, oni podobná "témata na pokračování" vyhledávají a aspoň bude srandy kopec. Kdo to tam posílal minule s Osmany Psychotou?
ondralbc Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Vytahovat ty věci na veřejnost (Blesk) = snížíš se na jejich úroveň. Na to se vyserme.
gougy Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Vytahovat ty věci na veřejnost (Blesk) = snížíš se na jejich úroveň. Na to se vyserme.Jenomže jak zastavit blba v pseudopodnikání jinak, než blbostí? Vždyť on tahá prachy za lži a výmysly (přičemž vzhledem ke způsobu komunikace je pravděpodobné, že vykrádá nějaké zdroje) z lidí, co nemají přehled a "žerou" mu to Každému co jeho jest, ale taky musíme si pomáhat
ondralbc Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 No nechci ho obhajovat, i když jsou to plky, tak je to vyloženě pozitivní web... Ale s těma hodinkama to si naběhl
gougy Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 No nechci ho obhajovat, i když jsou to plky, tak je to vyloženě pozitivní web... Jak dlouho.. ?Pokud je někdo podvodník, tak se jedná jen o otázku času, než z toho "pozitivního webu" bude další "letadlo"
Skopky-Sonny Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Nezkoumal jsem a ani zkoumat nehodlam co vsechno na tom webu je, ale buhvi co se deje v pozadi. Soukrome seminare, "odhackovani"... nekde na ty fejky vydelat prece musi
ondralbc Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Nezkoumal jsem a ani zkoumat nehodlam co vsechno na tom webu je, ale buhvi co se deje v pozadi. Soukrome seminare, "odhackovani"... nekde na ty fejky vydelat prece musi Vzhledem k tomu jakou to má návštěvnost, tak stačí příjem z reklamy IMHO
Skopky-Sonny Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 To mozna jo, ale takovej exot ma urcite neudrzitelnou potrebu kazat i zive. Ta empatie z neho vylozene tryska, vyraz miliuse a dobromila....a jak rad se posloucha
ensi Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Z tohoto určitě nějaká ta koruna taky bude.
SCIFI Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Z tohoto určitě nějaká ta koruna taky bude. tvl prý "žena uvažující o developerství" :-)))uplne to vidim jak čte mimibazar a topklas a uvažuje kam s prebytkem penez z mateřské
Denjl Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 No tvl.... Cim dal tim lepsi :-D ten typek je zralý na léčeni.... Sent from my iPhone using Tapatalk
lloffass Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Moc by mě zajímalo, kolik lidí se mu na tuto "vědu" a placené členství chytne... Ale jak říká moje žena, nejlepší je bussines s lidskou blbostí
Exiztence Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Musí být sakra arogantní aby hrozil právníkem
jungle Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Tak Olgu (Pyt)Lounovou se seminářem "jak uspět v umění" řádně potrolili, s tímhle by to mohlo být podobný, jen si toho musí všimnout správní trolové viz: http://www.tyden.cz/rubriky/lide/ceske-celebrity/ztrapnena-a-ponizena-olga-lounova-vzala-zpatecku-je-uz-ale-pozde_340726.html#.VVXdAkb5nW4http://www.tyinternety.cz/socialni-site/seminar-olgy-lounove-a-dalsi-trolling-jak-se-umi-bavit-cesti-uzivatele-do-takove-miry-ze-dokazou-vynervovat-umelce-i-firmy/
Návštěvník Mitak Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Řekl by, že jediná možnost, jak ho zostudit, je přes Facebook v komentářích jeho běžných příspěvků. Myslím, že má možnost potom dotyčnému zakázat komentáře, takže si každý škrtne asi jen jednou. Ale nás mnogo :-) Pokud někdo stvoříte rozumný příspěvek, který ho obviní a předloží důkazy o jeho lžích, tak stačí, když si to tady každý jen zkopíruje a na Facebooku vloží. A pokud nás bude dostatek, tak se to časem projeví, že se budou ty chuděry, co ho čtou, ptát. Jeho jediná obrana by byla zakázat všem komntovat jeho příspěvky, ale tím by jeho popularta hodně klesla, kdyby se ty jeho ovečky neměly kde vyplakat. Chce to ale koordinovanou akci, ať se síla nedrobí.
gougy Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Jeho jediná obrana by byla zakázat všem komntovat jeho příspěvky, ale tím by jeho popularta hodně klesla, kdyby se ty jeho ovečky neměly kde vyplakat. Chce to ale koordinovanou akci, ať se síla nedrobí.máte někdo k dispozici víc záběrů na ty jeho "krásky" Breitlingeny? Malování v komplu mám, to se dá
Frantik Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Kluci, diky, tohle vlakno mi zvedlo naladu :-))) Miluju, kdyz namachrovanej kokot dostává na prdel a kope kolem sebe a hrozi pravnikama. A pritom je to looser s fejkovejma Breitlingama. Paráda :-)))
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.