spiderer Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Jsem tu chvili nebyl a neodolal jsem si precist poslednich cca 30 stranek a fakt dobre jsem se bavil ) caliho hlaska "drahy fik je ako nechat si vytetovat na celo "kokot", kazde rano za zakryt mejkapom a dufat ze dnes nezaprsi." je naprosto vsevystihujici a dobra. No a posledni afera Casanova to je taky pikantni zalezitost - asi mi to tady chybelo
safi Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 tvl prý "žena uvažující o developerství" :-)))uplne to vidim jak čte mimibazar a topklas a uvažuje kam s prebytkem penez z mateřské
ivan_989 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Miluju, kdyz namachrovanej kokot dostává na p...l a kope kolem sebe a hrozi pravnikama. )))no zatial dostava na prdel asi tak ako otravna mucha po ktorej sa zazenies rukou a bzuci dalej. Skratka vlazna slabota. Od poriadnej akcie typu zasah placackou to ma dost daleko. Je to zatial velke hecovanie "napisali sme mu mail a ked sa fakt nastveme tak mu dame aj komentar na facebook!", ja sa bavim skor na tomto pristupe
gougy Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 no zatial dostava na p...l asi tak ako otravna mucha po ktorej sa zazenies rukou a bzuci dalej. Skratka vlazna slabota. Od poriadnej akcie typu zasah placackou to ma dost daleko. Je to zatial velke hecovanie "napisali sme mu mail a ked sa fakt nastveme tak mu dame aj komentar na facebook!", ja sa bavim skor na tomto pristupe Na to, že máš bejt "apoštol", jsi nepřinesl nic moc řešení Ale jsme tu pro zábavu, proč ne
ivan_989 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Na to, že máš bejt "apoštol", jsi nepřinesl nic moc řešení Ale jsme tu pro zábavu, proč ne Su tu ovela mocnejsie bytosti, sekty a ich privrzenci, ako ja...v tomto vela nezmozem, toto je praca pre inych, nie pre apostola....
villain83 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Ja na FB profil nemam a kvuli nejakymu klaunovi si ho zakladat nebudu.To neni alibismus,ale fakt.Nebudu.To je takovej problem na tom fejsbuku mu udelat vostudu,nebo co?Vsak to tady ma kazdej druhej,ne?Netreba dukazu,ten hnup se shodil sam uz jen tim,ze vyhrozuje,kdyby ty hodinky nebyly fejk,bude se branit fotkama detailu,verim,ze by se jen tak nedal.Tak uz mu tam nekdo napiste,ze je blb a bude klid,ne?To nejde zalozit nejaky "vlakno"?Nevim,jak to tam chodi...
Frantik Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 no zatial dostava na p...l asi tak ako otravna mucha po ktorej sa zazenies rukou a bzuci dalej. Skratka vlazna slabota. Od poriadnej akcie typu zasah placackou to ma dost daleko. Je to zatial velke hecovanie "napisali sme mu mail a ked sa fakt nastveme tak mu dame aj komentar na facebook!", ja sa bavim skor na tomto pristupe Asi ti nerozumím :-( To ze spoustu lidi ví, ze je to looser se za chvíli roznese. Sociální sítě jsou v tom super. A hlavne se tim bavíme, tak co to meleš :-)
ivan_989 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Asi ti nerozumím :-( To ze spoustu lidi ví, ze je to looser se za chvíli roznese. Sociální sítě jsou v tom super. A hlavne se tim bavíme, tak co to meleš :-)Comu nerozumies. Bavim sa na tom pristupe ze "napisal som koment, to som mu ale nandal, co?!". Skratka tiez sa bavim, sak sam pises ze sa tu vsetci bavia A troska aj na tej naivite ze nejake komenty na FB typka tohto typu polozia a zmizne z obehu
Denjl Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Tak co, Jdem do toho společně? Sent from my iPhone using Tapatalk
villain83 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 V jednote je sila!Nepreju nimomu nic spatnyho,jen to,co si zaslouzi!Takze jo...
mAra_ Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Sesmolte někdo nějaký smysluplný text a budeme tapetovat... To já si zase nějaký ten acc navíc založit dokážu...
tommas4 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 To je docela zbytečné, pokud někdo spravujete nějakou stránku na FB tak víte, že i kdyby tampsalo 100 lidí a tapetovalo nějaký text nebo foto nebo cokoliv, tak mu zabere asi tak minutu nežzablokuje tuto aktivitu u všech přispěvatelů. Myslím že jediná možnost je napsat na svou zeď komentář nebo lépe - dát foto a k němu komentář -ve kterém se o jeho stránce zmíníte, respektive ta se k tomu nalinkuje.Mu dorazí notifikace že jste jeho stránku zmínili ve svém příspěvku, ale ten neodstraní ani nezablokuje,pokud nejste fanouškem stránky.Notifikace že jste zmínili jeho stránku ve svém příspěvku ale také dorazí fanouškům stránky a to je asinejvětší důsledek takové akce.
petr_cha Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Nejsem moc zdatny na FB, jak dam do sveho prispevku link na nej ? To je neco jako webovy odkaz ? Takže kdyz zverejnim u sebe svuj prispevek v duchu "Potrebujete poradit ve svem zivote? Stradate ve svem luxusu? Guru s falesnymi hodinkami Vam urcite dobre poradi + link", tak to uvidi vsichni jeho příznivci? To myslim pro zacatek bohate stačí :-)
tommas4 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Takto by to mělo fungovat, u stránek co spravuju to tak je.Nalinkovat by se to mělo automazicky, něco jako když ti při psaní textu jména nabídne výběr přítele k označení, stejně tak jdou přidat k příspěvku lidé či místa nebo stránky a přinejhorším natvrdo ten link.
Lu2cz Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 +1 jo to vidim jako cestu! Jdu do toho s Vama!
badus Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Tak ten pan C me teda pobavil...vedel jsem, ze existuje...ale ty videa me dostaly..
Lobber Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Sem mu taky psal a odpověděl me, ze sme banda zavistivejch individuí s iq pod 100 co v životě poradny hodinky neviděli, co maj jen katalogy a výlohy obchodu - ze on nejezdi ma dovoleny s cestovkama a ze snida v hotelu Central s CEO Breitlingu a tim pádem ma od nich hodinky na míru :-D :-D on těm svým zvastum snad normálně věří :-D :-DSent from my iPhone using Tapatalk.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------Tvl ... Tak ted jsem si poprskal display To uz si nic lepsiho nemohl vymyslet ??? Jinak zabavna diskuze, pobavil jsem se. A diky za poskytnuti fotta, pan P.C. vse zablokoval, tak jsem nejak nevedel voco gooo ...A taky bych si kdyztak rad zabookoval listek do prvni rady pri soud. stani
roland0 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Jdu do toho taky, už jenom z toho důvodu, že ho nepochopitelně sleduje mnoho mích přátel...
Pavelpu27 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Tvl já jsem si včera kvůli kvůli téhle akci znovu aktivoval FB účet
tommas4 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 Ještě doporučím foto než samotný text, má mnohem lepší "viralitu" asi tak 6 až 15x větší "zásah" podle vlastních zkušeností.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.