Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

Děkuju za veselé a poučné čtení.Pan Petr Casanova je falešný jako ty jeho hodinky.Sám mám jen Seika SNZH55 ale pro mě to jsou krásné a vcelku přesné(+2s/d)mechanické hodinky.Vím že se najdou takový kteří by si je nekoupily protože inspirace Tudor fifity fathom je jasná.

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

No snad je Tudor dělat nebude :) asi jsi myslel Blancpain. Seiko Sport 5 vypadají za ty peníze pěkně a není to vyloženě kopie.

Odesláno

Nicku neboj, Blancplainy a pětky Seika si splete málokdo - Seiko tam má totiž jako pojistku tu velkou pětku, aby si náhodou lidi neřekli "Fuj socka - nosí Blancplainy"   :cheers:

Odesláno

No vidíte jsem prosě ještě začátečník-taková chyba Tudor a Blancplain :evil2: no vzhledem k tomu že jsem před cca 2 měsíci nevěděl vůbec, že něco takového existuje, je to velký pokrok.Přijdete mě tady fajn parta a moc rád si to čtu.Vždy jsem nosil Primky(a kdo ne že)pak Casio Edifice(ještě je beru na práci-10let baterka,nerozbitelné a vodotěsné,mám jedny modní Joop!no a teď ty Seika-jsem z nich nadšený :guitar: .

Odesláno

v nové práci koukám kolegovi na packu a pak mu řeknu: "pěkný Navitimery"

a on na to, "ty mi daroval kolega z Německa" ... a   " asi nebudou pravý" ...

ale jinak   moc fajn kluk :-)

Odesláno

Já znám pár lidí co nosí nebo nosili fejky a přestože jsou v pohodě tak jsem u nich měl jistotu, že mě při nejbližší příležitosti hodí "přes palubu".

Návštěvník Mitak
Odesláno

To je paráda koupit si falešné Tudory za čtvrtinu ceny originálu :-)

Odesláno

v nové práci koukám kolegovi na packu a pak mu řeknu: "pěkný Navitimery"

a on na to, "ty mi daroval kolega z Německa" ... a   " asi nebudou pravý" ...

ale jinak   moc fajn kluk :-)

Alespoň se přiznal :-)  Zdravím brette,Tebe jsem tu neviděl ani nepamatuju. Jak se mají Omegy ve vitrínce,nějaké přibývají? 

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Co to ? Ten příspěvek, na který jsem reagoval, zmizel ?!

Než ten link zmizel tak sem si ho prohlíd a zajímavý tam bylo to, že tam bylo všechno, jen ne Panerai - místo toho jen Marina Militare. Že by se Panéristů bál i Číňan.....?

Návštěvník Mitak
Odesláno

Když na to přijde, tak vědí co dělají, když Marina Militare jsou ty nejdražší Panerai limitky :-)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...