Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja jsem na aukru nikdy nic nekoupil ani neprodal. Na eBay mám přes sto nákupů. Ale tady tenhle prodejce, co je v odkazu, mi zas tak nefér nepřipadá. Tím neříkám, že to co nabízí je stoprocentně oukej, ale nevidím zatím nic, co by svědčilo proti. Kdyby takový feedback měl na eBay, tak bych se toho moc nebál. Pravda, 100 není moc, ale nějak se začít musí. Jakou mají vypovídací hodnotu feedbacky na aukru ovšem netuším.

Osobně bych taky radši volil nákup přes chronomag nebo prověřené prodejce v zahraničí, jen mi nějak nesedí takhle příkře odsoudit aukro.

Odesláno

Mě ani nejde o aukro, ale prostě ta nabídka desatera hodinek ve mě nebudí důvěru. Nevím jestli jsou to nějaký skládačky či nikoliv, ale klidně by mohly být. Naproti tomu teď byly tady v inzerci SKX007 na tahu za asi 2000. Nové orienty Tě vyjdou na cca 120EUR. Takže já bych radši volil nákup na fóru nebo připlatil za nové a mám jistotu, že to proběhne v pohodě.

Odesláno

Musím říct, že za tohle vlákno jsem opravdu rád, na toho prodejce na Aukru jsem narazil taky, už několikrát, ty Seika mě jako dárek oslovili, ale bál jsem se fejku ( protože jich nabízel tolik ), ale rozhoupával jsem se optat ( v Seikách se nevyznám vůbec- nerozeznám monstra od čehokoli dalšího ) a nechtěl jsem se ztrapnit. Dík za rady, k Seikám už něco nastuduju, abych nebyl za w..a.

Odesláno

Co rikate na toto. Psal ze vse krom lunety, cifru a rucicek je puvodni.

Mel bych zajem o cerne. Asi to nebude kdovi co ale do prace na otloukani a na sport by stacilo.

http://aukro.cz/velke-potapecske-hodinky-seiko-scuba-s-aut-natahem-i3205622468.html

Ahoj, prodejce je OK, skládačka je to ale v každém případě, pokud s nimi půjdeš do vody, raději bych přetěsnil. Nicméně když je měl v sólo aukcích než v Kup teď, byla cena mezi 1,5-2.

Odesláno

Z čeho usuzuješ, že je dotyčný podvodník?

já se také stavím za podvodníka. A už vůbec nechápu, co vás neustále pudí, nakupovat hodinky na aukru a jiných pochybných portálech, když se dají objednat v Singapuru nebo Japonsku originály s prokazatelným původem a kolikrát i za lepší ceny, než u nás...

Odesláno

já se také stavím za podvodníka. A už vůbec nechápu, co vás neustále pudí, nakupovat hodinky na aukru a jiných pochybných portálech, když se dají objednat v Singapuru nebo Japonsku originály s prokazatelným původem a kolikrát i za lepší ceny, než u nás...

Já na Aukru nic neprodávám a nakupuji ojediněle, nicméně pokud kladeš rovnítko mezi prodejce na Aukru=podvodník, pak si myslím, že urážíš spoustu zdejších vážených členů. Podvod je podle mne něco jiného než kdy někdo prodává Seiko z aftermarket dílů Seika. Dotyčný ani nikde nepíše, že se např. jedná o původní 7002 apod.

Odesláno

Já na Aukru nic neprodávám a nakupuji ojediněle, nicméně pokud kladeš rovnítko mezi prodejce na Aukru=podvodník, pak si myslím, že urážíš spoustu zdejších vážených členů. Podvod je podle mne něco jiného než kdy někdo prodává Seiko z aftermarket dílů Seika. Dotyčný ani nikde nepíše, že se např. jedná o původní 7002 apod.

Nekladu rovnítko mezi prodejce na Aukru = podvodník a už vůbec nechci snižovat úroveň zdejších vážených členů. Nicméně Aukro pro mne není platforma, kde bych chtěl cokoli kupovat a to hlavně kvůli tomu, že není schopno ani přes upozornění např. odsud vyloučit ze svých řad podvodníky, kteří tam opakovaně nabízejí fejky všeho možného. Pokud bych si kupoval hodinky, tak buď zde, nebo na amazonu, příp. Ebay. Ale třeba je to jen můj úhel pohledu...

Odesláno

Nekladu rovnítko mezi prodejce na Aukru = podvodník a už vůbec nechci snižovat úroveň zdejších vážených členů. Nicméně Aukro pro mne není platforma, kde bych chtěl cokoli kupovat a to hlavně kvůli tomu, že není schopno ani přes upozornění např. odsud vyloučit ze svých řad podvodníky, kteří tam opakovaně nabízejí fejky všeho možného. Pokud bych si kupoval hodinky, tak buď zde, nebo na amazonu, příp. Ebay. Ale třeba je to jen můj úhel pohledu...

Pokud teda nekladeš to rovnítko,prodejce na Aukru = podvodník,tak potom nechápu tu zbytečnou hysterii kolem Seiko na Aukru.

Protože jestli koupíš TYTO nebo TYTO taky je mezi nima rozdíl  " 0 ",teda vlastně jen ten prodejce.

Tím pádem i kolega o pár postů výše by patrně musel osekat ruce většině majitelů 7002 apod. tady na foru.

Odesláno

Na aukru bych si taky osobne hodinky nekoupil.Nerikam,ze jsou vsichni podvodnici,ale tech dobrych zas tolik nebude

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...