M-72 Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Ahoj, jak si tak pročítám chronomag, narazil jsem před časem na toto starší vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/46232-tutima-military-einsatzuhr/page__p__712946__hl__%2Btutima+%2Bmilitary__fromsearch__1#entry712946 Alda vložil foto i jiného typu Tutim a píše, stále na ně musím myslet tak a já jsem na tom teď úplně stejně Navnaděn jsem začal projíždět různé nabídky,teď mám obrovské dilema. V Německu jsem objevil nenošené Tutimy z roku 1990.Stav hodinek je popisován, jako-nový. Ani s lupou na hodinkách nejsou žádné známky nošení. Pouze na původním řemenu je známka toho, že občas si je majitel nasadil na ruku. Počítám, hodinky budou potřebovat po 22 letech namazat, popř. vyměnit těsnění a to snad bude vše...? Tak ale nevím, cena je již vyšší-1800Euro... snad bych si je letos mohl nadělit k 5 Rád si vyslechnu nějaké názory, díky moc! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harry Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Hodinky jsou super, jenom pozor na servis - mají Lemanii 5100 a tu tady nikdo není schopen servisovat, musí se to posílat do Švýcar k výrobci... Prošel jsem si tím u Fortisů, trvalo to asi půl roku Nepošlou ani blbý těsnění...
jacob Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 To je opravdový sběratelský kousek. Já bych tu Lemanii bral jako plus. Dnes na takový stroj člověk narazí opravdu minimálně.
villain83 Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 tohle je bomba,já bych do toho šel hned!
M-72 Odesláno 2. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2013 (upraveno) Pokud byly opravdu minimálně nošené, být tebou vzal bych je. Podívej se, za kolik se prodávají dnes nové. Pokud nebude potřeba žádný díl vyměnit, což nejspíš ne, stačí promazat a jede se dál. A to už se zvládne udělat v ČR. Zde je původní text prodejce, již jsem s ním komunikoval, zdá se býti solidní, je to majitel firmy v Köln. Nabizel mi, ať se stavím na prohlídku do Kolína (ale Německého ) to mám trošku z ruky. Přikládám ještě i větší fotku samotného pouzdra, vypadá dobře. Ty Tutimy se daj koupit i levnější 1000-1500E, ale nechci nějaké obouchané pouzdro s hodně jetým strojkem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. února 2013 uživatelem M-72
instant Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 taketo hodinky si cavovia v posravackach a siltovkou do zakruty nekupuju, takze solidneho majitela tak nejak aj cakaj. Inac hodinky samozrejme paradne.
M-72 Odesláno 2. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Teď koukám, ujela mi ruka v nadpisu tématu. Prosím moderátora o změnu posledního písmenka v posledním slově, na správné - chronograph. Děkuji.
M-72 Odesláno 3. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Raději si ještě vyžádám lepší - detailnější fotografie. Z otvoru pouzdra vyčnívá stěžejka, či co.... Dýnko vypadá jako ušpiněné, včetně zářezů. Možná jde ale o obrazový klam. Pokud se fakt jedná o uloženky a tyto detaily se vysvětlí, tak do nich snad půjdu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 6. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2013 + je na nich o cislo mensi remen Ne ne, řemínek je Ok. I zcela nové Tutimky to tak maj, např. na Watch.de je to vidět.Ještě se mi nezdálo dýnko,(ražba) tak jsem hledal na netu a je to taky v pohodě. Přikládám foto dýnka z jiných hodinek, jedná se prostě o civilní provedení. Sehnat takto zachovalé vojenské, to je asi problém.(ty mají na dýnku označení BUND)Vyžádal jsem si nové lepší fotky, borec je na dovolené, tak budou někdy kolem 11. Garantuje, že hodinky doopravdy nebyly nošeny...to je vlastně i důvod, že mě zaujaly. Ale mám ještě jednoho kandidáta a to Sinn 142, na uhren-miguel jsou nyní k mání a podle popisu v perfektním stavu. Pouzdro vypadá pěkně. Ceny jsou srovnatelné... Tak mě trochu zajímá, kdo by spíše šáhnul po Tutima(ty bych určitě nosil na kůži) a kdo po Sinn. (přiložím fotku Sinn od miguel a něco z netu na porovnání. Díky všem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Sinn mam ako znacku vo vsetkej ucte ale tu by som bral Tutima. K tomu od Sinnu dajvre na kove a teutonske killer kombo je na svete.
M-72 Odesláno 12. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2013 (upraveno) Dnes přišlo z Německa 11 aktuálně udělaných fotek. Vlastně jsem to tak i čekal - Tuti jsou vážně jak nové a tak nevím zda vzít ty našetřené kačky a fakt je poslat do světa ... (plus jedna armádní cokpitovka ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. února 2013 uživatelem M-72
cigi Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 (upraveno) Tyhle Tutimy bych řekl jsou opravdu nejhezčí NATO letecko-kosmonatický chronagraf s lemánií 5100 ( Tutima, sinn, fortis ....). Jsou přísně účelný, dost originální, elegantně chlapácký durch dírky na stěžejky, ty velký čudlíky ( jako aby se asi mohlo v rukavicích) chronografu z nich dělají opravdu letecký speciály, nemají nadbytečnou otáčecí lunetu - prostě jednoznačně vymazlená paráda !!! Lemania 5100 je legenda, servis sice opravdu asi bude komplikovaně dostupný, ale stojí to rozhodně za to. Ještě pozor na to, že hodinky budou počítám vysoký asi jak konzerva májky. Upraveno 18. února 2013 uživatelem cigi
Viktor Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 Jsou super, cena vyšší, ale odpovídá super stavu. Servisu se neboj, s mými 142 s Lemanií si Mechano snadno poradil a šlapou jako nové.
M-72 Odesláno 21. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Děkuji moc všem konzultantům! Tuti zítra opouštějí Köln a čeká na ně nový majitel...už se těším
Kazaam Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Wow..ty jsou opravdu libový..veliká gratulace...určitě bych také pořídil tyto místo Sinn
shag Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Děkuji moc všem konzultantům! Tuti zítra opouštějí Köln a čeká na ně nový majitel...už se těším Tak to je super, ze si nasiel odvahu. Dufam, ze bude vsetko v poriadku a zahltis nas fotkami.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se