Přejít na obsah

Čím se zastřelíme až se z Chronomagu zblázníme ?

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Problém je s tím, jak rozpoznat kdo je a kdo není morálně-volně zralý k držení zbraně. Psychiatr, resp. psycholog jsou také jenom lidé. Testy sami o sobě nejsou schopny odhalit nic jiného s vyjímkou "hraničních" osobností... ale to je málo. Stejně tak by jsme mohli uvažovat o řidičských průkazech a podobně (nedávno na mně gestikulovala elegantní 35 létá dáma, v zrcatku jsem odečetl "čuráku" "píča" a pod. V klidu jsem na světlech zastavil a s úsměvem se jí zeptal co by dělala kdybych byl magor a začal jí demolovat auto nebo fackovat. ´ˇCuměla pak jako sova, neřekla ani popel. V klidu jsem popřál jejímu synkovi a jí pěkný den a jel).

Je prostě problém zjistit jak se kdo chová v mezní situaci a to za mezní teď označuji "jen" běžný stres, nikoliv opravdový záhul... Stačí vzpomenout x filmů s touto tématikou... jen vzpomeňte na slavnou scénu dopravní zácpy a cesty vystresovaného ůčetního domů...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

To je fakt,rojí se hodně(zbroják nemá kdejaké hovado,tolik zbraní zase mezi lidma není....hovada mají klacky,auta,nože,získání střelné zbraně je pro ně moc a zbytečně složité)....než zavádět psychotesty(protože kolik je případů trestných činů spáchaných legálně drženou střelnou zbraní?),raději bych zavedl povinnost chodit se zbraní na přezkoušení z ovládání a pravidelný trénink.Když vidím,kolik lidí má zbraň a potom z nich vyleze,že choděj střílet jednou za rok,v tom lepším případě...... :grrr:

Střelba v mezní situaci.....mno....buď zbraň ssebou nosím pro sebeobranu,nebo ji nenosím vůbec.....

Vůbec by mne zajímalo,kdo už musel alespoň pohrozit zbraní......?????

Odkaz ke komentáři

Tohle tema je ted pro me velmi aktualni. Chystam se ted do centra resit nejake dobrnosti a pred par minutami prisla mi zprava od Dusaku, ze maji cerny Superocean Heritage skladem za 67. Pri nejakem to stesticku na slevu bych se dostal na 60. A co cert nechtel, prave mam tolik u sebe jako bokem vydelanou cash. Tedy takovou, co nezatizi rodinny rozpocet.

Asi jsem se uz docista zblaznil .. co jsem sem zacal chodit, moje posedlost dosahuje nevidanych meritek :suicide_anim:

Pomoc! Reknete mi neco, at je nekupuju - jinak me moje nastavajici asi prizabije ;).

Odkaz ke komentáři

Tohle tema je ted pro me velmi aktualni. Chystam se ted do centra resit nejake dobrnosti a pred par minutami prisla mi zprava od Dusaku, ze maji cerny Superocean Heritage skladem za 67. Pri nejakem to stesticku na slevu bych se dostal na 60. A co cert nechtel, prave mam tolik u sebe jako bokem vydelanou cash. Tedy takovou, co nezatizi rodinny rozpocet.

Asi jsem se uz docista zblaznil .. co jsem sem zacal chodit, moje posedlost dosahuje nevidanych meritek :suicide_anim:

Pomoc! Reknete mi neco, at je nekupuju - jinak me moje nastavajici asi prizabije ;).

Nekupuj je, ušetříš a můžeš si pak koupit nějaké lepší :)

Odkaz ke komentáři

Zadrž, když to třikrát vydržíš, bude na Íwécéčka.:lol:

Odkaz ke komentáři

Gilius> Hrozne se mi libi, mel jsem je na ruce dnes rano (kolega prinesl ukazat) .. maji 46 mm, jsou krasne, masivni a uplne z nich cisi jakesi podivne charizma, ktere me pritahuje :).

Ted jsem ve fazi, kdy se snazim alespon trochu otupit hranu slepeho odporu me drahe polovicky. Prestanu sem asi chodit, mam ja tohle zapotrebi? :D

Odkaz ke komentáři

Prestanu sem asi chodit, mam ja tohle zapotrebi? :D

Narovinu...to nefunguje...já to vydržel 11 měsíců,sem nevkročit....pak jsem si řekl,že už jsem "detoxikovanej"....a nejsem.....

Drahou polovičku nějak zpacifikuješ....snad ji znáš a tak víš,jak na ni..... ;)

Odkaz ke komentáři

Gilius> Hrozne se mi libi, mel jsem je na ruce dnes rano (kolega prinesl ukazat) .. maji 46 mm, jsou krasne, masivni a uplne z nich cisi jakesi podivne charizma, ktere me pritahuje :) .

Ted jsem ve fazi, kdy se snazim alespon trochu otupit hranu slepeho odporu me drahe polovicky. Prestanu sem asi chodit, mam ja tohle zapotrebi? :D

Sice zní nadpis tohoto vlákna jinak a tento příspěvek se do poněkud vyhrocené diskuse o vždy kontroverzním tématu zbraně ano či ne nehodí přesto jsem si ho nemohl odpustit .

Rozhodl jsem se totíž, že Tě drahý DaDrivo zbavím peněz a zároveň asi i Tvé přítelkyně :D . Posílám Ti tzv. motivační foto :D

Edit - nikdy, ale opravdu nikdy sem už nepřestaneš lést a nikdy a to si pamatuj už nikdy nepřestaneš utrácet za hodinky a možná se dokonce dostaneš do nejvyššího stádia tzv. YPOtismu :D .

23609940.jpg

23608376.jpg

23607905.jpg

Odkaz ke komentáři

Aáá, další panáček, který už předem ví kdo je hovado a patří do cvokhauzu.... Proč se poslední dobou tak rojíte? Odkud vylézáte a komu vlastně sloužíte?

Odkud a jak moc víš, že zrovna ty to máš v palici na jedničku a ostatní je třeba selektovat? Co když si představíš, že ani zbraň z tebe chlapa neudělá a občan záporňák ti naplácá dřív než ji vyndáš? Budeš pro zákaz bojových sportů? Nebo zakážeš psy, které venčil a kteří by tě mohli hryznout výš než do kotníku?

Kdo jsou ta kdejaká hovada se zbrojákem která znáš? Upozornil jsi na ně neanonymně příslušné orgány? Ještě ne?! Tak se pochlap a bonzni je!

Tvůj problém: střílet v mezní situaci, ano nebo ne...? To je věc, kterou si musíš rozhodnout sám, pokud jsi dostal zbroják bez úplatku, je to případ jaký musíš zvládnout ve zlomku vteřiny sám a ne ho řešit tady.

Pro 31682:

Jen ignorant může na můj příspěvek napsat takovouto odpověď. A na infantilní reakce už příště odpovídat nebudu. Jen naposled bych si dovolil na závěr pár reakcí.

ZP mám nabyt legálním způsobem, neb jsem pracoval u ozbrojených složek a udělal jsem všechny testy.

Mezi povinné procedury pro získání ZP je i psychlogické vyšetření a test.

Bonzovat anonymě to neumím, když se mi něco nelíbí tak se pod svůj názor podepisuju. Druhá stránka je to oficiálně dokázat, evidentě jen meleš kraviny a nevíš o čem píšu.

Bojový sport musíš napřed umět, ten si nemůžeš na rozdíl od pistole koupit a s jeho pomocí jen těžko někoho zabiješ na dálku v počtu X za čas Y (X=lidi, Y=sekundy, X>Y), pes dto.

Já tady nestřílím a ani to neřeším, tobě ZP nedali co? :) Smůla no. :D

Komu sloužím? Nikomu a ty? Nemáš náhodou holou hlavu, že? Tak pa a zase odepiš něco úchvatného.

Sbohem a peace.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Jeden "chytrák" začne moralizovat, a ostatní po tom skočí jako slepice po flusu. Trocha zdrženlivosti by neškodila, pánové. A klidně se tu přiznám, že když jsem před lety měl tu možnost, tak jsem si zbroják "koupil", tedy vlastně závěrečné zkoušky s tahákem. Absolvoval jsem je v houfu státních zaměstnanců na půdě jednoho významného státního úřadu. U svého doktora (žádného psychologa) jsem zaplatil tuším pětikilo, přečetl A E I O U, rozeznal modrou od zelené a štempl byl na světě. A teď se do mě můžete směle pustit.

Odkaz ke komentáři

koukám,že se tu píše i o mé osobě :) - jsem rád oblíben v kolektivu :rolleyes:

Nemyslel jsem to nijak zle :) , ba naopak, ber to jako projev toho, že Tě tady obdivuji jako absolutně největšího fandu do hodinek, který obměňuje, obměňuje, obměňuje,......................, aby dosáhl nakonec těch nejlepších hodinek, ber to jako hledání svatého grálu, Indiano :) .

Edit - zcela veřejně, domnívám se, že by nebylo od věci tohle vlákno zamknout, vyvolává příliš vášní a odvádí nás od toho proč tu vlastně jsme, od HODINEK, pánové !!

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...