Přejít na obsah

Čím se zastřelíme až se z Chronomagu zblázníme ?

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Tada

Ty jsi na nejlepší cestě někoho zabít, nezapomeň se ohánět zákonem.

Tak to můžu celkem snadno i bez střelné zbraně nebo ne? :)

A ohánění se zákonem mě má jednou živit, tak se nediv :P

EDIT:

Jestli se tak bojít toho, že budu legálně vlastnit a nosit zbraň a myslíte si, že jsem typ člověka, který bude při sebemenší provokaci střílet, tak byste mě spíš neměli provokovat, ne? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to můžu celkem snadno i bez střelné zbraně nebo ne? :)

A ohánění se zákonem mě má jednou živit, tak se nediv :P

Jednou tady někdo psal, že máš asi 50kg tak dovol, abych se pousmál.

Pokud budeš obhajovat sám sebe tak jak se zde prezentuješ, obnoví pro Tebe speciálně trest smrti Ty frajere.

Teď mě napadlo, Ty bys mohl někoho usmrtit svýmí řečmi nebo dokonalým řidičským uměním za volantem Mazdy MX5   :D.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Jednou tady někdo psal, že máš asi 50kg tak dovol, abych se pousmál.

Nojo, to by mě zajímalo kdo mi kouká přes rameno když se vážím :) Vážím 80kg.

A věř mi, že tohle vaše vztekání se mě docela baví :)

Uf, jak já se těším na střelnici :D

Odkaz ke komentáři

Mno...s Tadeášem jsem si na tohle téma psal......bere to celkem vážně a myslím si,že tak horké,aby okamžitě tasil,to nebude. Navíc,pokud opravdu zajde za člověkem,za kterým jsem jej poslal (Martin Mikolášek, www.rbsd.cz )-tak to už tuplem nehrozí.

Jinak,já osobně teď hodně uvažuju(kromě té vzduchovky/airsoftovky pro sebe a kluka) o tomhle.

Odkaz ke komentáři

Chlapi to bude nějaké velké nedorozumění. My nemusíme mít vítr z toho, že si Tada chce pořídit kvér a ještě s ním chodit po světě.

Tohle vlákno se přeci jmenuje " Čím se zastřelíme až se z Chronomagu zblázníme ? ".

Se domnívám, že tu první fázi má kolega za sebou a ta druhá je jeho problém, nikoli náš. ;)

P.S. Tadu neznám, soudit ho nechci a odsuzovat už vůbec ne. Mohu jen doufat, že se nyní mýlí a brzy přijde na to, že ji nepotřebuje. Nebo se mu co nejdříve život změní tak, aby ji nepotřeboval, pokud má dnes pravdu.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
Návštěvník Tada

Tak můj život se bohužel nezměnil a zbraň pořád potřebuju a chci. Za tři týdny jdu ke zkoušce.

A tuhle středu si jedu koupit zbraň. Nakonec to vyhrál Remington 1911 R1

Děkuji všem, křeří při výběru pomáhali, jmenovat je nebudu, aby je zdejší plénum nezatratilo.

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Tak můj život se bohužel nezměnil a zbraň pořád potřebuju a chci. Za tři týdny jdu ke zkoušce.

A tuhle středu si jedu koupit zbraň. Nakonec to vyhrál Remington 1911 R1

Děkuji všem, křeří při výběru pomáhali, jmenovat je nebudu, aby je zdejší plénum nezatratilo.

Posted Image

To stihneš i do Olomouckého srazu ...

Raději taky vezmu železo .... :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

To stihneš i do Olomouckého srazu ...

Raději taky vezmu železo .... :)

NEměj strach, na Olomouckém sraze nejspíš nebudu, ještě uvidím - zavřeli nám školu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Bandicoot: nezapominej na to, ze my dva mame precejonom rozdilne postavy ... Myslivost jsem zvazoval, ale nechce se mi do toho,mozna casem.

Chronologie sedet nemusi, staci se zamyslet :)

Odkaz ke komentáři

Bandicoot: nezapominej na to, ze my dva mame precejonom rozdilne postavy

tuhle hlášku bych chápal od kibiho, kterej je praktitk a ke svý postavě by mohl nosit i Desert Eagla - bouchačky různých velikostí mám 13 let a o pohodlí při jejich nošení něco vím

Myslivost jsem zvazoval, ale nechce se mi do toho,mozna casem.

nemusíš hned nutně kosit zvěř, na parkuru baterce a kole je taky sranda, časem přijdeš na výhody loveckýho lístku
Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...