Diamondking Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 ja som pocul historku, ako sa chcel chlap z 6.35 browning zastrelit, strelil sa 2x do hlavy, neviem kolko krat do srdca a nasiel ho doma jeho brat ako laduje do pistolky 2. zasobnik Já byl u pokusu sebevraždy, kdy dotyčný měl to stejné a dopadlo to tak, že se střelil do spánku a střela vyletěla očním důlkem a urvala mu kus obličeje. Nicméně chlapík přežil. Chodil s tím zraněním po bytě, oplachoval vodou. Všude krve jak na jatkách. Ten byt je hodně zvláštní...objevuje se tam duch malé holky, byla tam už spáchána jedna vražda, jedna sebevražda a nakonec ten pokus.. fakt, hodně divné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Jinak časem k těmto dvěma přibude ještě klasika a to Ruger Super Redhawk .44Magnum 7,5" v nerezu To je nádhera,z tohohle střílet!!!! Ale tahat u sebe bych to teda nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 přibude ještě klasika a to Ruger Super Redhawk .44Magnum 7,5" v nerezu Hm, nebude to nějaký krátký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Hm, nebude to nějaký krátký? S tímhle, když se budeš chtít střelit do spánku, tak zjistíš, že máš krátký ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 S tímhle, když se budeš chtít střelit do spánku, tak zjistíš, že máš krátký ruce Šmarjá, kdo by se s tímhle chtěl střílet do spánku? Ta verze s 9,5" hlavní už je moc těžká na čumák, ale opticky vypadá líp... Ještě to pořád zvažuju, znáte to - to vybírání a přemýšlení nad možnostma je to nejlepší... Teda kromě samotný střelby čtyřiačtyřicítkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Ten byt je hodně zvláštní...objevuje se tam duch malé holky, byla tam už spáchána jedna vražda, jedna sebevražda a nakonec ten pokus.. fakt, hodně divné Fuuha, mne akurat predvcerom napadlo v podobnej suvislosti /strelba v Devinskej N. Vsi v Bratislave 30. augusta/ - ze kto si potom kupi byt kde sa nieco take stalo? Po mrtvych, ale tragicky mrtvych ludoch. Svojim sposobom verim na karmu a tieto miesta ju musia mat velmi zlu. V japonskej kulture existuje v nieco /parafrazujem/ take, ze miesto kde sa stala tragedia ostava touto tragediou akoby zatazene do buducna.. Ale ideme uz mimo topic riadne.. Harry, serialovy poloblb Sledge Hammer nemal prave Redhawka? Mne sa zda ze otvaranie bubna ma ine na obrazku, takze asi SW nejaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Sledge mel smith and wesson model 629 .44 mag - je to nerezova verze modelu 29 ktery mel dirty harry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 Teda kromě samotný střelby čtyřiačtyřicítkou Hele, už si začni šetřit na nový klouby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Jsou i větší ráže. A dokonce se dá střílet i oběma rukama najednou. A frajeři umějí střílet i zkříženejma rukama! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Jo, klouby... Po 130ti ranách z LCR mi natekla ruka tak, že jsem se večer ani nenajedl Tohle je pohodička... Po nekonečné době jsem konečně dodělal malorážku. Hrozně se to táhlo, ale už je to tam kde jsem chtěl... Včera jsem to testoval až do 150m a do 1MOA to drží soustřel s jistotou... No konečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Tak opět něco napíš, lidi beze zbraní asi popudím, lidem, co zbraň mají možná přinesu zajímavou informaci. Ve středu jsem se byl v Brně podívat na ten Remington 1911 R1. Dle slov Remingtonu by měla být pistole poměrně blízko prvoválečné specifikaci. Má bicí kohout s velkou "ostruhou" poměrně malý beaver tail, malou pojistku a plochý hřebet rukojeti (main spring housing). Oproti prvoválečné 1911 má jiné výhozní okénko, větší mířidla se třemi body bílé barvy a otvor v nábojové komoře pro kontrolu zda je tam náboj. Co mě naprosto dostalo bylo slícování zbraně, zvláště to vyniklo v porovnání s Glocky (které jsem taky zkoušel, protože dbám na dobré rady ). S Glockem když se zaklepalo, tak to v něm trošku chrastilo, závěr měl trošku vůli... U 1911 R1 nic takového . Bushing byl spasovaný tak natěsno, že skoro ani nešel ven. Za 19.900Kč - zaváděcí cena v Brně - se jedná o jediný takhle kvalitní klon 1911 co je na trhu... Pod ním je už jen Norinco a možná nějaké Tangofolio a další kvalitní 1911 začínají až od 25tis, takže je to snad dobrá volba. Zkusil jsem si jí i v kombinaci s vnitřním pouzdrem pro skryté nošení a seděla tam fajn, netlačila a nevypadla ani při předklonu nebo při dřepu. Není to nějak zvlášť skvělá věc pro skryté nošení, ale když má člověk takové ruce, že je neposkládá na malý Glock nabo Kahr 45, tak co má potom delat. 1911 není asi na skryté nošení ani pohodlná, ale ani nepohodlná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Súdruh vojín, a čo si predstavujete pod takým skrytým nošením?Aneb popiš pouzdro, pod rameno, s paddlem, dovnitř do gatí... Ď. Btw, aniž bych chtěl bouchačku obhajovat, 20k je fajn cena, norinca svým zpracováním na mazlení moc nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Súdruh vojín, a čo si predstavujete pod takým skrytým nošením? Aneb popiš pouzdro, pod rameno, s paddlem, dovnitř do gatí... Ď. Btw, aniž bych chtěl bouchačku obhajovat, 20k je fajn cena, norinca svým zpracováním na mazlení moc nejsou. Pouzdro na vnitřní stranu gatí... Tim jak jsem vysokej a hubenej tak dobře sedí na místě a nepřekáží. Navíc ta 1911 je fakt placatá, takže ani nevyčuhovala přes mojí hubenou siluetu. Ještě jsem zkoušel G21 a G21 SF, ale ty byly moc tlusté, stejně jako springfield XD 45 - který je mimochodem naprosto parádní, která jiná .45 ACP má 16 nábojů v zásobníku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Pořád nechápu proč budeš muset chodit ve dvaceti (?) ozbrojený. Přijde mi to víc než komické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Pouzdro na vnitřní stranu gatí... Pistoli nemám a vůbec tomu nerozumim, ale prosimtě, jak takový pouzdro funguje? To si jakože musíš nejdřív sundat kalhoty když na tebe někdo skočí? Nebo se (ta pistole) tahá poklopcem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 vnutorne puzdro: a pokial sa to nezladi proporcne s postavou cloveka, tak je to take 'trapne' a strasne napadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 vnutorne puzdro: Jo takhle..no, představu nějakýho velkýho pohodlí při nošení to ve mně teda nevyvolává.. zvlášť s tim velkym hovadem jako si bude kupovat Tada. Až si tak říkám že zdrhnout v případě nouze přestává bejt možnost, takže už pak fakt zbejvá akorát tasit, hehe. Ovšem jsem jenom hospodskej teoretik, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Pořád nechápu proč budeš muset chodit ve dvaceti (?) ozbrojený. Přijde mi to víc než komické. Za chvíli je mi dvaadvacet, to jen tak na okraj. Já to spíš beru tak, jestli mám nějaký důvod chodit neozbrojený... Nemám. Takže budu. Micey: 1911 je sice velký hovado, ale je placatá, takže v tom vnitřním pouzdře docela, opakuji docela, funguje... Kdybych měl menší ruce, tak bych mohl mít třeba G19 a byl by klid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 To je odpověď Snowovi teda, Tado - se Ti povedla. Je Ti za chvíli dvaadvacet a jsi skoro už právník - potřeboval bys pořádnou pumelici, ať se trošku probereš do reality normálních lidí. *přál bych Ti jít jako všem normálním studentům si vydělávat na kasu do hypermarketů, ať máš na skripta, případně pivko - ale chápu, že lepší je vymýšlet, proč už nemít pistoli, no né? Ony by Tě ty chujovinky přešly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Jo takhle..no, představu nějakýho velkýho pohodlí při nošení to ve mně teda nevyvolává.. zvlášť s tim velkym hovadem jako si bude kupovat Tada. Až si tak říkám že zdrhnout v případě nouze přestává bejt možnost, takže už pak fakt zbejvá akorát tasit, hehe. Ovšem jsem jenom hospodskej teoretik, no. NEJDE VO POHODLI,ALE BEJT PORADNE PRIPRAVENEJ.....delam si p...l,ja to taky uz roky nenosim-kdyz tahnu vic penez na vetsi vzdalenost tak si neco vemu,ale vetsinou to stejne zapomenu na botniku,nebo v aute-zajimavy-cigara nezapomenu nikdy..........ty kramy zabiraj akorad misto v trezoru.......................................MICEY-jestli se chces proslavit a ses hospodskej teoretik,prihlas se na pristi sraz-stejne to mas u baraku,pockej tak do desiti hodin a po peti koralkach flakni Tadu popelnikem.....urcite se zapises do mistnich dejin,protoze usetris nekolika zmrzacenejm starenkam utrpeni po stretnuti s tim individuem a jeho kabriem na prechodu.Kone na vychod od prahy ti budou rechtat slavu,ze je nerajtuje takove stvoreni.Nekolik spoluobcanu v miste bydliste a hlavne profesoru na skole si voddechne,ponevac magor a navic s kverem neni dobrej soused ani spoluzak.Mnoha lidem zde na foru usetris nervy.Ato hlavni-konecne se na srazech zacne vobevovat velky YPO ponevac dotedka nechodil, po tom co mu Tamtada slibil na sraze dat pres drsku :D :D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.