Micey Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 MICEY-jestli se chces proslavit a ses hospodskej teoretik,prihlas se na pristi sraz-stejne to mas u baraku,pockej tak do desiti hodin a po peti koralkach flakni Tadu popelnikem..... Hele jak tak čtu ty tvý skrznaskrz logický argumenty, tak jsem se stejně jako Tada zamyslel - mám já vlastně nějakej důvod nefláknout ho tim popelníkem? Nemám, takže budu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Hele jak tak čtu ty tvý skrznaskrz logický argumenty, tak jsem se stejně jako Tada zamyslel - mám já vlastně nějakej důvod nefláknout ho tim popelníkem? Nemám, takže budu! Hele nebyl byl bys první ani poslední, kdo to zkusí... Když si myslíš, že na to máš... Peta-Biker: Zajímavé, neznám ani jednoho u nás v ročníku, kdo by makal aby zaplatil studia. Je nás tam 300... Asi je to špatnej ročník vyditelně a nikdy z nás nevyrostou kvalitní občané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Já na vnitřní straně gatí nosím akorát nůž a to ještě musí bejt maximálně placatej. Pokud bych neměl aspoň o 2 čísla větší gatě tak bych takhle nemohl nosit ani PPK. Leda že bych byl u svých gatí furt vydechlej. Leda to nosit na místě bifla, tam by se něco vešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Hele nebyl byl bys první ani poslední, kdo to zkusí... Když si myslíš, že na to máš... Já chci taky tolik sebevědomí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 To vnitri pouzdro me fakt pobavilo!!!!!!!!! To jako s tim ty lidi normalne chodej? Jako electric boogie nebo jako robot??? Jak si sedaj?! A kdyz to vyndavaj, tak s tim tasej i spodky, tričko, špeky, apod.?!?!? Neuveritelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 To vnitri pouzdro me fakt pobavilo!!!!!!!!! To jako s tim ty lidi normalne chodej? Jako electric boogie nebo jako robot??? Jak si sedaj?! A kdyz to vyndavaj, tak s tim tasej i spodky, tričko, špeky, apod.?!?!? Neuveritelný Normálně s tím lidi choděj, dokonce i těch 5% hubených američanů. Sednout si s tím jde, předlonit taky, do potřepu taky, ale v autě to bude opruz to je jasné. Ale kostnatýmu člověku jako jsem já to sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Normálně s tím lidi choděj, dokonce i těch 5% hubených američanů. Sednout si s tím jde, předlonit taky, do potřepu taky, ale v autě to bude opruz to je jasné. Ale kostnatýmu člověku jako jsem já to sedí. Nevim, myslim ze je to nesmysl. To jde uplne proti logice, pohodlí, praktičnosti, apod. Proc by to takto nekdo nosil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Nevim, myslim ze je to nesmysl. To jde uplne proti logice, pohodlí, praktičnosti, apod. Proc by to takto nekdo nosil? Protože se u nás zbraň musí nosit skrytě. Abys nosil skrytě full-size pistoli máš tyto možnosti: podpažní pouzdro (ale to pořád musíš být v bundě saku), ledvinka (nemáš zbraň úplně pod kontrolou) a vnitřní pouzdro které zbraň skryje i když máš jen košili. Proti logice to není. Nepohodlné to trošku je a praktické je to do té míry, do jaké budeš trénovat tasení, odjištění a výstřel... Kdyby u nás nebylo pocinné skryté nošení, tak by sis prostě dal na opasek pouzdro a byl by klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Za chvíli je mi dvaadvacet, to jen tak na okraj. Já to spíš beru tak, jestli mám nějaký důvod chodit neozbrojený... Nemám. Takže budu. ... Hele nebyl byl bys první ani poslední, kdo to zkusí... Když si myslíš, že na to máš...Tado, ty musíš bejt slušnej fracek. Předpokládám, že mezi lidma se budeš vyjadřovat jinak, protože za tohle bys dostal akorát přes držku. Ale ten tvůj probíraný "mediální obraz", ten si tady vytváříš jenom ty sám a dost to vypovídá, takže se nediv, že tě lidi berou tak jak tě berou. Nevim, třeba se za nad tím za pár let zamyslíš a dojde ti to. Možná ale taky ne... A jinak gratuluju, že znáš všech 300 spolužáků natolik, abys věděl že si nepřivydělávají. Nás bylo na oboru míň a všechny jsem takhle neznal. Ale viditelně práva v Olomouci na tom budou asi jinak A proč jde vlastně člověk z Poděbrad na práva do Olomouce? Hm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Teda noseni v tom vnitrnim pouzdre musi byt hooodne nepohodlne, v podstate si to dokazu predstavit pouze pokud nosi clovek kalhoty s hodne vysokym pasem. Ale predstava jak studenti prav chodi na brigadu na kasu do hypermarketu pobavila nemalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Tado, ty musíš bejt slušnej fracek. Předpokládám, že mezi lidma se budeš vyjadřovat jinak, protože za tohle bys dostal akorát přes držku. Ale ten tvůj probíraný "mediální obraz", ten si tady vytváříš jenom ty sám a dost to vypovídá, takže se nediv, že tě lidi berou tak jak tě berou. Nevim, třeba se za nad tím za pár let zamyslíš a dojde ti to. Možná ale taky ne... A jinak gratuluju, že znáš všech 300 spolužáků natolik, abys věděl že si nepřivydělávají. Nás bylo na oboru míň a všechny jsem takhle neznal. Ale viditelně práva v Olomouci na tom budou asi jinak A proč jde vlastně člověk z Poděbrad na práva do Olomouce? Hm... Copak Vojto, Ty nemáš pistoli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Teda noseni v tom vnitrnim pouzdre musi byt hooodne nepohodlne, v podstate si to dokazu predstavit pouze pokud nosi clovek kalhoty s hodne vysokym pasem. Ale predstava jak studenti prav chodi na brigadu na kasu do hypermarketu pobavila nemalo. Ono to jde, záleží jen na tom, jak moc tlustý máš zadek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Teda noseni v tom vnitrnim pouzdre musi byt hooodne nepohodlne, v podstate si to dokazu predstavit pouze pokud nosi clovek kalhoty s hodne vysokym pasem. Ale predstava jak studenti prav chodi na brigadu na kasu do hypermarketu pobavila nemalo. Asi nechápeš, co jsem tím chtěl říci - ten hypermarket jsem tam dal schválně, ať to vyzní, jak to běžně chodí mezi normálními studenty. Dál to nerozebírej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Asi nechápeš, co jsem tím chtěl říci - ten hypermarket jsem tam dal schválně, ať to vyzní, jak to běžně chodí mezi normálními studenty. Dál to nerozebírej. No, ono možná u studentů na fildě, kteří dohromady dělají prd to tak jde. Nám první den ve škole řekli, že studium práva je práce na plný úvazek a že nám důrazně nedoporučují pokoušek se napůl studovat a napůl pracovat. A autority ve škole by se měly ctít ne? A ano, vím o tom, že někteří studenti potřebují pracovat aby mohli studovat, ale co s tím mám dělat? Jít pracovat na úkor studia, i když mám to štěstí, že nemusím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Copak Vojto, Ty nemáš pistoli? Mám, asi dvě. Vodní Ale nemůžu na ně sehnat vhodný pouzdro, tak je nenosím. Jinak by mě teda zajímalo, jak to dělají kamarádi na PrF UK, kteří zároveň s ní dělají ještě jinou VŠ, když je studium práva práce na plný úvazek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 No, ono možná u studentů na fildě, kteří dohromady dělají prd to tak jde. Nám první den ve škole řekli, že studium práva je práce na plný úvazek a že nám důrazně nedoporučují pokoušek se napůl studovat a napůl pracovat. A autority ve škole by se měly ctít ne? A ano, vím o tom, že někteří studenti potřebují pracovat aby mohli studovat, ale co s tím mám dělat? Jít pracovat na úkor studia, i když mám to štěstí, že nemusím? Připadá Ti normálně odpovědět na to, co se Tě Snow ptal tak, jak jsi mu odpověděl? Nemusíš se tady obhajovat - mi je fuk, že nemáš brigádu. Co mi není fuk, jaké máš sebevědomí - to se skutečně jen tak nevidí. Někdy mám pocit, že jsi se nenarodil, ale vyskytl. * a nevykládej mi nic o tom, jaké jsou nároky... Když máš peníze, nemusíš se starat o další věci. Máš čas se jen věnovat studiu a neřešit existenční problémy... Jediné studim, které je fakt jen a jen o učení, je medina. To jsou chudáci, kteří to mají fakt vydřené a nezávidím jim to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Peta-Biker: Připadá mi to normální jako každá jiná odpověď, kterou jsem mu mohl napsat. Mohl jsem napsat "Ne, nepřijde mi to normální, ale stejně jí budu nosit" nebo "Co je Ti do toho?" (což mu nenapíšu, protože si ho vážím.) Asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Znám velký machry co nosí ledvinky a nemají pocit že zbraň nemají pod kontrolou. V dnešní době je to podle mě civilizovanější a pohodlnější řešení než co jinýho. A splňuješ zákon kdežto u vnitřního pouzdra ti kouká pažba takže i tak musíš mít bundu. Myslet na to jak máš či nemáš zabraň pod kontrolou aniž bys měl půlden praxe reálnýho života se zbrani ve městě je blbost. Kašli na teorii a počkej na praxi sama ti ukáže co je a není příjemný. Leda že bys žil v prostředí jako Walker, tam ta půl vteřina rozdílu v pouzdrech znamená 3 mrtvý parchanty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 OT ke studentum prav Studuju prava v Brne. Bud jsou brnensky a olomoucky prava uplne rozdilne skoly nebo fakt nevim jak si vysvetlit, ze u nas tak deset, mozna patnact procent studentu normalne pracuje a vetsina ostatnich si prividelava na brigadach. Tim nechci rict ze nekomu vycitam, ze pracovat nemusi, protoze ma penize od rodicu, to vubec ne. Ale jak ja rikam, ony ty brigady tak nejak zlepsuji charakter Jeste bych si dovolil malou poznamku k Tadovi. Zacinam opravdu vazne uvazovat o tom, ze on ty svoje prispevky mysli vazne :DDD Zbranim absolutne nerozumim, ale hlava mi nebere, proc by si nekdo na kazdodenni noseni se zamerem osobni ochrany kupoval velkou bouchacku s co nejvetsim zasobnikem ... asi zijeme uplne jine zivoty ...omlouvam se vsem, ze pisu bez diakritiky a se spoustou gramatickych a stylistickych chyb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2010 Protože se u nás zbraň musí nosit skrytě. Abys nosil skrytě full-size pistoli máš tyto možnosti: podpažní pouzdro (ale to pořád musíš být v bundě saku), ledvinka (nemáš zbraň úplně pod kontrolou) a vnitřní pouzdro které zbraň skryje i když máš jen košili. Proti logice to není. Nepohodlné to trošku je a praktické je to do té míry, do jaké budeš trénovat tasení, odjištění a výstřel... Nemůžu se ubránit dojmu, že už opravdu plácáš nesmysly - a to buď z neznalosti, nebo z hlouposti... Zaprvý - ledvinka je jeden z mála rozumných způsobů jak nosit zbraň jinak než pod bundou, kabátem, sakem či košilí a tak (pokud nepočítám speciality jako kotníkové pouzdro, kapsové pouzdra a podobně, které mají také své určení a opodstatnění, ostatně pouzder jsou kvanta typů) a to že nemáš zbraň "úplně pod kontrolou" je fakt blbost. Zadruhý - opaskové poudro je nejběžnější a nejuniverzálnější varianta. Pouzder pro toto nošení jsou hromady... Naprostá většina střelců je preferuje a mají k tomu důvody Zatřetí - podpažní pouzdra jsou dobrý do filmu nebo pod oblek, ale jinak nejsou úplně praktický... Začtvrtý - vnitřní pouzra opravdu nejsou příliš pohodlná. Mám malou zbraň a i tak je to za trest co se pohodlí týče, ale faktem je že pro "utajení nošení zbraně" je to bezva - skoro není poznat že jí mám. Ale to není primárně jen díky poudru, ale především díky velikosti zbraně (teda spíš nevelikosti)! Zapátý - jak jsi proboha přišel na to, že rukojeť 1911 je větší než Glocková??? Naopak, díky konstrukci zbraně a jednořadému zásobníku je rukojeť 1911 mnohem vhodnější pro lidi s menšíma rukama a kratšími prsty (jako třeba já ). Jistě, u 1911 lze narozdíl od starých Glocků měnit ergonomii rukojeti díky střenkám, domečku pružiny a dlaňovky, což je její výhoda... Jestli ten zbroják opravdu dostaneš, tak systém zřejmě nefunguje jak by měl (dle toho co tu předvádíš) Každopádně víc než doporučuju nějaký kurz obranné střelby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.