Přejít na obsah

Vintage divers ...

M@chino

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 13. 5. 2017 v 13:05, Rodkopf napsal:

Jeste je Nemam u sebe, Ale mam velkou radost, jelikoz jsem je dlouho shanel za rozumnou cenu: LIP Nautic Ski - na hory a na lyze :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tak na ně už jsem taky několikrát měl políčeno, ale vždycky jsem cukl. Už se těším, až se tu s nima předvedeš...v jaký maj být kondici?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 15. 5. 2017 v 12:41, sashator napsal:

Tak na ně už jsem taky několikrát měl políčeno, ale vždycky jsem cukl. Už se těším, až se tu s nima předvedeš...v jaký maj být kondici?

To netuším, vizuálně ok, jen sklíčko přeleštit, zbytek se uvidí, až se otevřou...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  V 9. 6. 2017 v 9:31, radegh napsal:

Máte to všichni nádherný a vymazlený.

Neberte to jako rýpání, jen dotaz: kdo z vás se potápí? :-)

Berete si vaše vintage potápky k vodě? A hlavně do vody?

.... s vintážkami se do vody neleze ..... Aspoň s těmi mými to riskovat nebudu.

Ale na tvůj dotaz - když jsem se potápěl, tak jsem na ruce hodinky měl (myslím že to byly marinemastery od Seika). Ale vintážek by bylo škoda odřít je o dno nebo o automatiku (-:

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem si je vyzvedl u Tondy v Liberci z lázní. Jsem nadšený. Seiko Sportsmatic SilverWave ref.697990. První diversky od Seika! Vnitřní otočná luneta, průměr 37mm bez korunky, ale přitom tenké hodinky. Obě narozené v roce 1964, jedny v Evropě, druhé v Thajsku. Poznáte, které jsou z Asie?

post-41349-0-98562600-1497341176_thumb.jpeg

post-41349-0-28957300-1497341189_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

V 15. 5. 2017 v 9:12, Rodkopf napsal:

WOW, nádhera! Jak dlouho je máš? To vypadá i na origo GF tah, ne? 

Díky. Mám je asi rok, ale nějakou dobu mi ležely v šuplíku a potom byly v lázních. Tah je origo GF.

Nějaké to povídání mám tady:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/84839-dzos-moje-nejen-chrono-historie-a/?p=1800395

A jedny aktuálně na prodej. Ale požadovaná cena je nejmíň tak dvojnásobná jako reálná.

http://www.ebay.co.uk/itm/Vintage-Rare-Universal-Geneve-Unisonic-Sub-1960s-Diver-Ref-852105-Watch-Mens-/152578778579?hash=item23866765d3:g:PmIAAOSwT5xZOgXW

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...