Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 31. 3. 2016 v 9:32, Piplík napsal:

Přidám sem nový přírůstek do rodiny potápek.

BULER automat ze konce 60. a začátku 70.let, kal. Baumgartner 158/25 kamenů, 30ATM/300M

První fotky jen z iPadu

Jj ... velmi pěkné a super dynko ...

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hele ty jsou pěkný. Já jak vidím něco v modré... a ani mi to jako potápky nepřipadá. Co je to za potápky bez lunety.

Odesláno

Po dlouhé době na ruce také jedny potápky, z klasické éry :-)... značka Tarleton, tiká v nich Ronda 1317, jen škoda, že je to vše narvané v chromovaném pouzdru....

post-20230-0-84378500-1460718058_thumb.jpg

Odesláno

Z Itálie dopluly nové Sicury Supercompressor Diver Automatic oversized 42mm. Zatím jen první, ne moc dobré fotky. Dostaly riflák od Zrna. Ještě se s nimi a jejich popisem vrátím (-:

post-41349-0-24781600-1461168520_thumb.jpg

post-41349-0-58172700-1461168530_thumb.jpg

Odesláno

A jste si chlapi jisti, ze je to ocel?! V zivote jsem nevidel ocelove Sicury a hadam, ze ani neuvidim.....

To ze vypadaji dost dobre nezpochybnuji :-)

Odesláno

Jak by se ale udělal ten brus kdyby to nebyla ocel?

Popravdě jsem si ještě pořádně hodinky nestudoval, takže mi dejte čas a brzy přiložím fotky, popis i "příběh".

Odesláno

Takže je to chromovaná mosaz ve velmi hezkém stavu. Ta vnitřní luneta je opravdu povedená. Brus udělají jednoduše. Nejdřív mosazné pouzdro upraví, tak jak má vypadat a pak se chromuje. Ta vrstva chromu je malá, jestli je tam 20 um (mikronu), tak je to moc. Sicura má velmi hezké potápky. Celkově se mi jejich design líbí, ale... všechno rvali do mosazných pouzder :-(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...