Tikal Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 (upraveno) Každopádně pouzdro je nádherné, ale té oceli se na Sicurách asi už nedočkáme Upraveno 22. dubna 2016 uživatelem Tikal
vintage Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 (upraveno) No je to velká škoda, protože mají fakt parádní hodinky :-( Ono v 70. letech byla ocel asi podstatně dražší než dnes, ne? Protože jak si jinak vysvětlit, že ocelový pouzdro dnes mají už každý módní mr*** za litr... hm? Upraveno 22. dubna 2016 uživatelem vintage
Tikal Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 I technologie obrábění byla podstatně složitější, než v měkké mosazi
Argon Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Odesláno 21. května 2016 Nikdy jsem nebyl příliš velký zastánce Orientů. Docela mi vadila jejich super barevná, téměř až pouťová provedení. Navíc i ten jejich znak je tak nějak cirkusácký..... ovšem jak je sem pravidelně dáváš, tak mě nějak začínají lákat... tvůj model kingdiver je naprosto perfektní...
Piplík Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 Dneska naposledy než si je začne užívat nový majitel. Sicura Supercompressor.
guzmic Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Když je teplo, tak potápky. :-)
guzmic Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Díky,fotka je nic moc, ale reálně jsou fakt peckovní. :-)
villain83 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 (upraveno) Ja tyhle pouzdra zeru, takovy ala Aquadive, Aquastar... jo, takhle krasny hodinky uz asi nikdo neumi:-(Mne dneska 90% diveru pripada na jedno brdo, bez invence... Upraveno 12. července 2016 uživatelem villain83
Piplík Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 V 12. 7. 2016 v 15:28, guzmic napsal: Když je teplo, tak potápky. :-)Super Bulery! Moc se mi líbí ta luneta.Jsou to monoblocky nebo mají otvíravé dýnko?
guzmic Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Jsou fakt krásný a luneta je Top. Dýnko je šroubovací, korunka má pouze těsnění. :-)
Piplík Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Když se tady objevily Bulery, tak jsem taky dnes jedny provětral. Hezčí potápky-leštěnky neznám. Monoblock pouzdro. A nejvíce mě baví ten zvuk strojku a setrvačky (-:
martar Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 (upraveno) Tak tyhle Bulery jsou luxusní, zda se, že trochu jejich DNA skončilo v Crepasech.. což není vůbec na škodu. V 12. 7. 2016 v 16:39, villain83 napsal: Ja tyhle pouzdra zeru, takovy ala Aquadive, Aquastar... jo, takhle krasny hodinky uz asi nikdo neumi:-(Mne dneska 90% diveru pripada na jedno brdo, bez invence...Když je řeč o Aquastarech, tyhle JeanRichard na ch24 jsou fakt luxusní.. slintám nad nimi už pár dní...http://www.chrono24.cz/aquastar/jean-richard-for-cressi-sub-10atm-37mm-diver--id4494058.htm Upraveno 15. července 2016 uživatelem martar
honza440 Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Po faceliftu - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/82130-pochlubte-se-renovac%C3%AD-vintage-hodinek/page-18&do=findComment&comment=1739538
Argon Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Aby tu těch Mirexalů nebylo málo :-), ta ocel na potápkách je prostě super věc :-)
Piplík Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Dneska dorazil bratříček k mým diver BULERům, tentokrát však se strojkem s ručním nátahem. BULER Beryllium Balance Jemaflex diver. Nádherná vteřinovka a dýnko i ciferník. Bude to chtít očistu sklíčka i se řízení strojku, ale aspoň budu vědět co uvnitř tiká za kalibr.
Tikal Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Mirexaly skončili u mě. Parádní potápky, ale nějak jsem pořád nemohl překousnout tu blyštící se lunetu. Pro srandu jsem to zkusil vyplnit, ale je to fakt moc mělké a za chvilku se to setřelo. Takže nastala otázka co s tím. Měl jsem naladěný laser a lunetu překreslenou do křivek, ale to by znamenalo zbrousit totálně lunetu a nechat to s poměrně nejistým výsledkem vypálit. To nenávratné poškození se mi fakt nechtělo riskovat. Tak jsem laboroval dál a náhodou našel dojebanou vložku lunety ze starých SMP, co jsem měnil kamarádovi. Rozměrově to tak ňák sedlo, tak jsem to zkusil, jak se s tím zžiju. Z mého pohledu to jde a luneta pod tím zůstane jak je, takže vlastně idál. Ta odřená luneta tomu dala teprve ten výraz starých potápek. Uvidíme jak se mi to bude zdát a neodřenou vložku si mohu sehnat na e-bay, nebo jí odlepit a vrátit se k původnímu vzhledu....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se