Jump to content

Recommended Posts

Posted

Všiml jsem si, že většina reklamních foto renomovaných výrobců mají nastaven čas na 10:13. Např. v posledním čísle Watch magazínu to tak má 90% výrobců. Proč zrovna čas 10:13? :)

Posted

OK, Díky. Občas po takové době to jsou hloupé otázky, ale fakt mi to nedošlo. Zajímavé, že to mají všichni na minutu přesně, jak kdyba mezi nimi byla nějáká dohoda"

Posted
Všiml jsem si, že většina reklamních foto renomovaných výrobců mají nastaven čas na 10:13. Např. v posledním čísle Watch magazínu to tak má 90% výrobců. Proč zrovna čas 10:13? :)

Hodinky s úsmevom.;)

Posted
Kdysi dávno Dušák na jednom srazu na podobnou otázku odpověděl, že dle výzkumů jde o nejideálnější

úhel ženských stehen.

a to exaktně vyjádřeno je? :-)

Posted

Hodinky mechanicke se aranzuji na 10:10 a datum na "8" je to podle nejakych pravidel ktere nekdo vymyslel a je to pry idealni.....

Baterky se ridi na aktualni cas......

Posted
Hodinky mechanicke se aranzuji na 10:10 a datum na "8" je to podle nejakych pravidel ktere nekdo vymyslel a je to pry idealni.....

Baterky se ridi na aktualni cas......

To jsem zvědavej, jak se to projeví v sekci Prodej. :)

Posted
:) Tak to pak chápu, a je to příjemné zjištění :)

Doufám, že si na chlupatý lýtko nanatáhneš hodinky a nezačneš fotit. :)

Posted

:D :D :D

Posted

Dnes je pátek, postýlky svátek. Tak uvidíme:) Ale spíš hodinky s gumovým tahem, aby si sousedi nemysleli, že jsem doma otevřel sběrnu železa.

Posted

Udělejte si malý pokus. Pořiďte si dvě stejné fotky stejných hodinek, jednou v 10:10 a podruhé v 18:33. Dejte si je vedne sebe a teď otázka, které si koupíte raději? ;)

Posted

No nevím nevím, jestli se toho dočkáme třeba v sekci přírůstky.

Já osobně jsem pro focení všech hodinek chtěl čas přenastavit na zmiňovaný, ale pak jsem od toho vždy pro měření odchylky upustil.