Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte vsetci,

par dni dozadu som rozsiril zbierku o dalsie hodinky...tentokrat som stavil na japonsku potapacsku klasiku Monster, updatovanu verziu predchadzajuceho modelu...pripajam dve fotografie a neskor pridam podrobnejsiu recenziu...prve dojmy su zatial fajn...hodinky vyzeraju dobre, stracaju 7 sek..d na den, co vobec nie je take strasne, radsej by som ale bol keby sa o trosku ponahlali ako meskali, ale co uz...dal som na nich takmer okamzite kozeny Hirsch liberty a takto to nateraz zostane kym neobjednam gumovy remienok...predchadzajuci strojcek bol nahradeny novym 4R36 ktory dovoluje hacking a manualny winding...ja som zatial spokojny :-)

post-26034-008448600 1360087829.jpg

post-26034-057268500 1360087883.jpg

Odesláno

s tou korunkou uplne suhlasim...povodna sa mi paci viac, ale vedel som ze od kupy ma to neodradi...

V 5. 2. 2013 v 19:02, Vladimír P. napsal:

Gratuluji, chválím pěkné nové indexy, lepší kalibr, ale ta korunka slušela Samurajům, tady mi nějak nesedí. To, ale neznamená, že si je nekoupím. Těším se na víc fotek.

Odesláno

Gratuluju. Korunka se dá při troše snahy vyměnit. Nemáš možnost porovnat lumi s původníma ? Mě se docela páčí oranžové.

Jestli fotky nelžou, tak ručky jsou bílé, ne jak u původních dozelenožluta?

Odesláno

bohuzial nemam moznost porovnat ale poviem ti ze lume je uplne perfektny na novych ,,priserach,, ...uplne bezkonkurencny a myslim ze rovnako dobry ako na povodnom modeli...lepsi ako na mojich keramickych seamastroch :-) mne sa na povodnych ta zelenozlta farba tiez nepacila, nova je viac do biela a oku viac prijemna...kup ich ak sa rozhodujes, neolutujes...spravim trosku podrobnejsiu recenziu, budu tam aj fotky s lumom tak uvidis...ale seriozne, su fakt skvele tie hodinky

V 5. 2. 2013 v 20:22, ggrand napsal:

Gratuluju. Korunka se dá při troše snahy vyměnit. Nemáš možnost porovnat lumi s původníma ? Mě se docela páčí oranžové.

Odesláno
  V 5. 2. 2013 v 20:22, ggrand napsal:

Kdyby jen ručky byly do zelenožluta. Nevíš, jestli to rozměrově zůstalo úplně totožné a šel by ten cifr nabastlit do starých monster?

Odesláno

Trojan: Tak mám takovou mlhavou představu, že je to klidně zaměnitelné na strojek 7Sxx. Ale proč dávat ciferník na horší strojek, s ručkama, které barevně neodpovídají novému cifru? Prý i pouzdro má o něco líp zpracované detaily.

bluesman: Díky za odpověď. Monstry jsem si dost překopal a jsem spokojený. Neuživil bych dvoje různé hodinky se stejným pouzdrem.

Odesláno

Ahoj,

mám taky nový Monstra, ale oranžády. Spokojenost je velká. O výměně korunky jsem už taky uvažoval, ta nová mi tam svojí "jemností" moc nesedí, ale zatím to asi nechám být.

f14b5872a1.jpg

Odesláno

gratuluji k new monstrům.

taky mám ještě v plánu opět černý monstra a rozhoduju se mezi novými a původními.

není náhodou ta bílá barva ruček přizpůsobená bílé barvě luminiscence?

na původních monstrech je do žlutozelena a tomu odpovídají ručky i nesvítící okraje indexů.

jinak ohledně designu jsem na vážkách, na nových je ciferník takovej uhlazenější a nevím jestli je to dobře.

Odesláno
  V 5. 2. 2013 v 21:46, ggrand napsal:

Trojan: Tak mám takovou mlhavou představu, že je to klidně zaměnitelné na strojek 7Sxx. Ale proč dávat ciferník na horší strojek, s ručkama, které barevně neodpovídají novému cifru? Prý i pouzdro má o něco líp zpracované detaily.

Protože nejsem ochoten se starých monsterů vzdát :D A zas bych musel kupovat safír atd.

Samo, že bych vyměnil i ručky. Otázka je, odkud to splašit.

Odesláno

Až doteď jsem si myslel, že nový Monstra jsou jenom takovej facelift pro posery, co nemaj koule na klasický Monstra, ale jak tak na ně teď koukám, tak se mi začínaj líbit čím dál tím víc. :) Hacking a ruční nátah? Na Monstrech? To z nich dělá další level kultovek. :)

Gratuluju a začínám závidět. Kde že se to dá pořídit? :)

Odesláno

ked na ne tak pozeram, ten lumi nie je uplne biely, skor nieco medzi bielou a slabo zltou farbou...mne sa na povodnych monstrach ten zeleno-zlty nadych nepacil a to ma odradzovalo od kupy...tento novy vzhlad lumi je podla mna oku ovela prijemnejsi nez povodny a pritom svetielkuje fantasticky...nove indexy su myslim tiez super v porovnani so starymi...pacia sa mi ,,zralocie zuby,, a som rad ze boli odstranene aj cislovky z ciferniku...co vsak na monstrach nemali menit je korunka...to bol krok vedla...stara vyzera ovela lepsie a viac sa hodi k celkovemu dizajnu hodiniek...celkovo kupu novych priser jedine doporucujem...su vsak dve verzie tzv K verzia a J verzia...J verzia je made in japan a K verzia sa vyraba mimo Japonska, myslim ze niekde v Malajzii alebo niekde tam naokolo...a myslim ze J verzia je o nieco drahsia, ale nie som si sto pro isty...

Odesláno

ja mam svoje z ebay UK ;-)

V 6. 2. 2013 v 14:56, emef napsal:

Až doteď jsem si myslel, že nový Monstra jsou jenom takovej facelift pro posery, co nemaj koule na klasický Monstra, ale jak tak na ně teď koukám, tak se mi začínaj líbit čím dál tím víc. :) Hacking a ruční nátah? Na Monstrech? To z nich dělá další level kultovek. :)

Gratuluju a začínám závidět. Kde že se to dá pořídit? :)

Odesláno

clap.gif super, nech sluzia!

V 6. 2. 2013 v 7:01, ondra.palas napsal:

Ahoj,

mám taky nový Monstra, ale oranžády. Spokojenost je velká. O výměně korunky jsem už taky uvažoval, ta nová mi tam svojí "jemností" moc nesedí, ale zatím to asi nechám být.

f14b5872a1.jpg

Odesláno
  V 6. 2. 2013 v 18:53, bluesman napsal:

,, a som rad ze boli odstranene aj cislovky z ciferniku...

Vidíš to, mě se ten ciferník zdá hrozně prázdnej bez těch čísle... :(

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...