Xampik Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 cody napsal: Ale no tak. Ja nejsem zastance sperku vubec, nenosim krome hodinek nic. Zrovna tak jsem nemel jedinou holku (myslim na vztah) ktera by se malovala ci nosila nausnice a podobne kraviny. Takze nic osobniho. Ale tyhle Brajtle me osobne prijdou (pro nekoho jineho nez me) hezci nez jakekoliv Navimetry. A vubec snad prvni hodinky ozdobene drahokamy ktere bych oznacil za "prijatelne". Tot pouze a vylucne muj pocit ktery nikomu necpu, tak me prosim nekamenujte!!! s těmi naušnicemi mi to moc nejde do hlavy, to je jako ... knížka bez listů . Prostě pro ženu si myslím, je automatické mít naušnice. Něco jiného je piercing - to je opravdu bordel na ksichtě (citováno z Pulp Fiction)
cody Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 No, taky uz mam po pi.. Zmena ucesu - nausnice na uchu. Alespon, ze se nezacala malovat:-(
jiriskopal68 Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Odesláno 29. března 2009 odklizec napsal: Koukam, ze jsi na to vytvoril specialni diskuzi Tak tohle asi neprebije nikdo.. Tak ty by se asi špatně čistily
FiXilVer Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 jiriskopal68 napsal: Tak ty by se asi špatně čistily Mne pridu celkom vydarene.. bol som v tinguely museum v basel a musm povedat, ze tam mal len taketo divne veci. Zvlastne "stroje" ktore hucali, blikali, cinkali, tocili sa, same ozubene koliecka a prevody, ja som sice nepochoil co tym cchel autor vyjadrit, no ked sa divam na tie hodinky tak rpesne splnaju moje ocakavania od hodiniek s menom Tinguely. Musim sice napisat, ze by som si ich na ruku urcite nedal , pridu mi hnusne, no tematicky sa podarili velmi dobre.. FiXilVer
Dantechno Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Vkládejte nějaké pochoutky... Já bych začal tímhle: Citizen ABBA Ultra Slim - z vysoce kvalitní nerezové oceli - ultra tenké, 6 mm tloušťky Viz.: http://aukro.cz/item620243794_citizen_abba_ultra_slim.html
Baker Odesláno 1. října 2009 Nahlásit Odesláno 1. října 2009 Kam se hrabou Prim TV, toto jsou spravne TV hodinky
jorix Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 Nový kandidát... odkaz dávat nebudu, je to tam samá reklama na fejky. Boucheron Bestiary Tourbillon Watch
utrejch Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 jorix napsal: Nový kandidát... odkaz dávat nebudu, je to tam samá reklama na fejky. Boucheron Bestiary Tourbillon Watch A to me se zrovna libi cela kolekce
jorix Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 utrejch napsal: A to me se zrovna libi cela kolekce Mě to přijde strašně kýčovitý...ale proti gustu...
1Lachtan Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2009 Baker napsal: Kam se hrabou Prim TV, toto jsou spravne TV hodinky Včera jsem je náhodou spatřil naživo a je to opravdu masakr
rednaxela666 Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Odesláno 20. září 2010 V 27. 9. 2006 v 13:14, 'odklizec' napsal: Mame tu dalsiho horkeho kandidata.. No nekoupite za 220.000USD? no nahodou, podla mna su tieto uplne fit 2
rednaxela666 Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Odesláno 20. září 2010 V 1. 7. 2008 v 19:33, 'Ubik' napsal: Prohlédnul jsem si všechny hrůzy i zajímavosti co jste našli a u mě jednoznačně vede "Horst Fuchs" nějak si nedovedu představit člověka co si to dobrovolně nasadí na ruku... No a za mě tu jsou dva přírustky První co bych sice na ruku nedal, ale musím ocenit vtip: A druhé, které já osobně považuju za hnusné, nehledě na firmu (která mi popravdě taky nijak neučarovala): horst je podla mna zasa uplne skvela zalezitost. ako skutocne zberatelsky kusok. niekam na firemny vecierok, ale s kratkymi rukavmi, aby to vyniklo. inak by to mohlo zostat bez povsimnutia. druha vec je ta, ze si viem predstavit, ako sa dali take hodinky ziskat....."ak zavolate do 15 minut po odvysielani tejto reklamy, pribalime Vam hodinky z limitovanej edicie v hodnote 27 korun uplne zdarma" :-D 3
I.AM.NOT Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 V 13. 9. 2006 v 9:21, 'Kocour' napsal: Naprostý souhlas
preezeetra Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 Tak tu jsem se svou troškou do mlýna, připadne mi to jak ze seriálu Návštěvníci:http://www.thetimetv.com/news-geneve-warp-automatic-159-74
volfda Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 (upraveno) Náhodou jsem narazil na a ty hodinky mi přijdou nehezké... Tuhle anketu asi nevyhrají, ale za mě Upraveno 15. dubna 2011 uživatelem volfda
Jay Doll Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2011 Jsou dost ujetý, ale že ošklivý bych asi netvrdil. Navíc je to Japonsko, a ne Čína jak by se mohlo zdát
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se