Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  midloch napsal:
Ano Breitling jsou nejhorší možný hodinky co ještě od roku 1884 nezkrachovaly..

Tak jen tak na okraj pro upresneni.. Breitling byl nekdy kolem roku 1979 v likvidaci a vetsinu jeho tehdejsich zasob zkoupila "neznama" znacka Ollech&Wajs, ktera se v podstate "udelala" na zasilani hodinek marinakum do vietnamu a na tom, ze nektere modely byly nakonec objednane a pouzivane armadou. Dodnes prodavaji Navitimery prejmenovane na Aviation a je to i dnes dost vyhledavany a ceneny kousek mezi sberateli. Znacka Bretiling se obnovila znovu kolem roku 1982. Takze jen tak o tom nezkrachovani.. ;)

BTW, nechci timto komentarem prilivat olej do ohne, jen informuju, bez jakekoliv podjatosti ;) A ackoliv Bretilingy fakt nemusim, Aviation bych si na ruku klidne dal :D

Odesláno

Jojo midlochu, alspoň historii tý svý modly by sis mohl přečíst, než se začneš ušklíbat nad nováčkem kennym. Autentický breile jsou pro mě i ollech&wajs - já mám tu značku moc rád, protože si na nic nehraje, přiznává odkud je a tak - prostě dobrá nižší střední třída porazí každou falešnou nafoukanou ..... :) :) :)

Odesláno

dneska rano na prime v relacke "Nekonečná blbost", teda.. "..šance", bol jouda co mal breitle. a brano mojsej ma tez brajtle. tazko moze byt niekdo celebrita ked nema brajtle.

Odesláno

V Ruské federaci, při budování kapitalismu po r. 1990, platilo, že abyste byl opravdu ten správný "bizňisměn", musíte mít Mercedes. Takže jak slušní, tak gauneři měli medvědy. Mědved byl víc než BMW atd. A ty Mercedesy taky za to nemohly, že...?

Odesláno

No a?

Royls Royce byl taky téměř v krachu a po koupi BMW které se ,,udělalo,, na prodeji svých levnějších modelů, nebo Lamborghiny koupil de facto Wolksvagen který se ,,udělal,, na prodeji lidového brouka. Co jako je toto za argument? To snad nic nemění na tom že Breitling byl ve své době jako hodně LUXUSNÍCH značek hodinek, aut a kdo ví čeho všeho v krizi když lidi němli prachy nebo je strkali do něčeho jiného? Co to mění na té celé obrovské historii značky? Je snad proto Lambo nebo Rols něco míň? Je snad nejznámější značka leteckých hodinek (navitimer) něco pro to míň? Nebo je Lambo něco míň když si ho koupí vypatlanej fotbalista?

Jiný argument kromě radosti malého školáčka když mu odpadne vyučovací hodina nemáte? Pro vás malé Československé závistivce jedna poučka: Psi štěkají karavana jede dál.

Odesláno

To Midloch - nevím, jestli jsi mě pochopil. Nebo jestli je No a... je na mě. Já ROZHODNĚ nevandruju do Breitlingu, rozuměno? Spíš jsem ho chtěl podpořit.

Chtěl jsem jen říci, že Breitling nedefinuje svého nositele jako idiota!!! Prostě podle mě Br. za to nemůže, že si ho koupí někdo, koho nějaká skupina považuje za trotla. A konec, už na to kašlu, nadávejte si mezi sebou klidně dál, já nikomu Omg ani Brtl nezávidím. A je mi líto, jestli diskuse směřuje zbytečně a neúčelně k tématu kdo je víc podle toho, co má.

Odesláno
  Viktor napsal:
  midloch napsal:
Psi štěkají karavana jede dál.

Obávám se midlochu, že v tomto případě nepředstavuješ karavanu :(

Ano ne tady, bohužel pro tebe ve světě karavana jede dál což dokládá počet ročně prodaných hodinek prestiž mezi jak mezi laiky tak mezi profesionály a fancluby Breitlingu třeba na Timezone. Haf haf...

Odesláno
  X-Bob napsal:
To Midloch - nevím, jestli jsi mě pochopil. Nebo jestli je No a... je na mě. Já ROZHODNĚ nevandruju do Breitlingu, rozuměno? Spíš jsem ho chtěl podpořit.

Chtěl jsem jen říci, že Breitling nedefinuje svého nositele jako idiota!!! Prostě podle mě Br. za to nemůže, že si ho koupí někdo, koho nějaká skupina považuje za trotla. A konec, už na to kašlu, nadávejte si mezi sebou klidně dál, já nikomu Omg ani Brtl nezávidím. A je mi líto, jestli diskuse směřuje zbytečně a neúčelně k tématu kdo je víc podle toho, co má.

V klidu, vím že nemáš uvažování čecháčka, a jsem rád že podporuješ jednu z legend hodinářství tak jako třeba i klidně jinou značku, protože někdo tady si tyto výrobky mylně spojuje s něčím co nejsou.

Díky

Odesláno

Jsem rád, že si rozumíme. Přeju krásné chvilky nad Breitlingy, kterí ti třeba tikají na zápěstí. S stejné přeju i majitelů Omeg. A dalším :D :D :D

Odesláno

konecne se nekdo vratil k tematu ;)

to jsou dobry nazvy Wuhrer and sons...proc tam nedali rovnou fuhrer and sun

Odesláno

Ježíšmarjá, odkud to je. Chtěl byc se jen přesvědčit jestli u těch prvních je ten ukazatel vlevo nahoře skutečně od palubního radaru.

Odesláno
  kenny napsal:
Taky si dovolím poslat dva kousky do sbírky. Mám pocit, že by to byly nejvhodnější hodinky pro manžele Paroubkovi...

Podobné jsem viděl včera v Lídlu. No nekupte to za 90,- :)

Odesláno

Výborně kenny - ty s barevnými sklíčky od přítele kočky jsou pro madam Paroubkovou obzvláště vhodné, nebude vidět, když je pocintá volebním gulášem.

Mnovace - hodinky se nenosí na čele, takže radši řemen.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...