Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 151
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

pouze 1 hodinky mít nelze, také se stavím za to, na každou příležitost něco vhodného, vč. oblekovek. Takto může uvažovat teoreticky pouze člověk bez dg. Chronobundus, resp. neznalý zdejšího fóra...:smile_anim:

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno (upraveno)

Já došel k tomu, že nejšťastnější bych přibližně se 4 kousky - potápky, pilotky, oblekovky, vintage (Samurai, Stowa Flieger A, Sarb, Omega Geneve - když se budeme držet v nižší cenové hladině), kdyby nezáleželo na penězích tak Blancpain FF, IWC BP, JLC?!, vintage netuším

Na sport/sekání dřeva si hodinky klidně sundám :smile_anim:, ale kdyby měly být opravdu jen jedny tak asi Omega AT a střídat kůži, tah a možná i nato

Upraveno uživatelem brownwld
Odesláno (upraveno)

Čím míň tím líp.

Ideální je pořídit si v rámci možností "pořádné" hodinky a řádně si jich užít.

Jinak furt řešíš jestli ty či ony,nebo tam ty, a stejně sem byl furt jak na trní jestli jsem si nakonec neměl vzít ty druhé.

Když máš jedny tak to všechno odpadá,protože máš na ruce ty pravé.

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

Dva sou dva! Jedny bile sportovnejsi na tahu na rekreacni sportovani, jedny cerne oblekovky na kuzi celorocne.. Nebo to bylo naopak?

Odesláno

Myslel jsem si, že jo... A to nejdřív, když jsem koupil Eterny KonTiki GMT.

KonTiki-GMT-3.jpg

Ale pak jsem zase dokupoval a dokupoval...

Pak jsem si znovu myslel, že jo... A to, když jsem koupil Rolex Sea Dweller.

rolex_seadweller.jpg

Jenže k těm jsem už dokoupil Datejusty a sháním Expy... Co příjde dál, nechci ani domýšlet.

Takže, pokud bych měl mít jen jedny hodinky, byly by to Sea Dwellery.

Pokud bych měl zápěstí alespoň 20 cm, byly by to Deep Sea.

Ale stejně je lepší mít zásobičku. :)

Odesláno
  V 8. 2. 2013 v 20:10, kamilb napsal:

Čím míň tím líp.

Ideální je pořídit si v rámci možností "pořádné" hodinky a řádně si jich užít.

Jinak furt řešíš jestli ty či ony,nebo tam ty, a stejně sem byl furt jak na trní jestli jsem si nakonec neměl vzít ty druhé.

Když máš jedny tak to všechno odpadá,protože máš na ruce ty pravé.

moja rec!

iba jedine hodinky ked mam tak si ich viem uzit poriadne... je ale fakt ze som nemal nikdy len jedny hodinky viac ako par tyzdnov alebo mesiacov. Momentalne to dopadlo tak, ze mam viacero hodiniek ktorych sa proste vzdat nechcem a nemozem (sentimentalna hodnota), ale vsetky rovnakeho druhu (diverky). Nemam tuzbu ani potrebu vlastnit specialne do baru, na turistiku, oblekovky, na bike, pilotky, gshocky....

Odesláno

... zda-li je vubec mozne, aby chronomagor byl spokojeny 'pouze' s jednema hodinkama??? ...

Z pohledu hodinkoveho ANO.

Jsou preci minimalne dvoje hodinky, jejichz univerzalnost dovoluje plnohodnotne furtnoseni.

Vsichni je tu dobre zname. RLX Datejust a Omega Aqua Terra mid size.

Z pohledu chronomagorskeho NE.

To se preci neda vydrzet, mit jen jedny, kdyz hezkych hodinek a dobrych duvodu si je koupit existuje tolik. :D

Odesláno

nene, trebas Honza71 je toho jasny dukazem - pokud si koupite jedny hodinky, koupite je na krame za skoro plnou cenu a je to znacka, kera se blbe prodava jeta, tak vam rok dva vydrzi :)

Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 9. 2. 2013 v 8:20, honza71 napsal:

... zda-li je vubec mozne, aby chronomagor byl spokojeny 'pouze' s jednema hodinkama??? ...

Z pohledu hodinkoveho ANO.

Jsou preci minimalne dvoje hodinky, jejichz univerzalnost dovoluje plnohodnotne furtnoseni.

Vsichni je tu dobre zname. RLX Datejust a Omega Aqua Terra mid size.

Z pohledu chronomagorskeho NE.

To se preci neda vydrzet, mit jen jedny, kdyz hezkych hodinek a dobrych duvodu si je koupit existuje tolik. :D

Vic univerzalni, nez DJ, jsou suby IMO.

Odesláno (upraveno)
  V 9. 2. 2013 v 10:49, dlubix napsal:

Vic univerzalni, nez DJ, jsou suby IMO.

Tak nejak jsem cekal, ze se nektery z hrdych majitelu techto potapek ozve. :)

Nechci byt nezdvorily ani protivny, ale potapky k obleku nositi, prijde mi ponekud buranske. :cheers:

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno
  V 9. 2. 2013 v 10:54, honza71 napsal:

Nechci byt nezdvorily ani protivny, ale potapky k obleku nositi, prijde mi ponekud buranske. :cheers:

Tak tak...

Aqua Terra, potažmo jejich vyspělejší bratranec Datejust, jsou rozhodně to, co si představím pod "univerzálními hodinkami". Možná spíš ty AT - DJ už se moc blejskaj'.

Ale Suby to samozřejmě chce, to je jasný... A pak nějaký outdoorový hodinky... A vintážky... A chrona... A... jsme f p...li. :)

Odesláno

Vydržet s jedněma hodinkama se dá. Bez hodinek taky.

Ale potřebuju jich víc.

Vždyť ani ty "univerzální" SUBy se nehodí ke všemu (minimálně kvůli tomu, že černej ciferník k hnědým doplňkům se mi ekluje).

Odesláno (upraveno)
  V 8. 2. 2013 v 11:54, Cyber napsal:

Spokojený ne, ale pokud jen jedny a žádné jiné, tak DSSD !

V 8. 2. 2013 v 12:19, vrcan napsal:

Ale DSSD ako jedine hodinky by som prijal vsetkymi desiatimi... :)

Prošlo mi už rukama hodně, ale buď byly moc obyčejný, nebo jsem na ně byl moc opatrný ... a vždycky jsem nakonec skončil u SDDS ... a mám jen tyto a jsem úplně nejspokojenější :)

edit: překlep

Upraveno uživatelem Jarett
Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 9. 2. 2013 v 10:54, honza71 napsal:

GP možná, suby ne :-) Ony DJ ke kratasum a tilku taky nejsou zrovna pecka.

Ale obecne rolex jsou hodne univerzalni hodinky. Vetsina modelu teda.

Odesláno (upraveno)

Všichni tady včetně mě musí mít vícero hodinek, protože se o ty svoje milášky bojíme. Každý má na svém levelu nějaký Top a pak minimálně jedny záložní. A ty má vyšinutý směrem, který není pro něj standartním nošení . Bud oblek nebo těžkej outdoor. Nejlépe oba póly. Já bych byl asi spokojený s PAM 312 na všechno. Oblek s aligatorem,casual s vintage řemeny, bar s nějakou krajtičkou a rubat je při outdooru na gumě. Všechno snesou včetne potápění. bohužel na toto nemám koule.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno
  V 9. 2. 2013 v 11:03, dlubix napsal:

GP možná, suby ne :-) Ony DJ ke kratasum a tilku taky nejsou zrovna pecka.

Ale obecne rolex jsou hodne univerzalni hodinky. Vetsina modelu teda.

Ale jo. Ty moje vecny "utoky" na RLX nejsou nic jinyho, nez zoufalej zpusob, jak se branit tomu,

abych u nich skoncil. :D

Doufam, ze se mi to podari a skoncim u Omega AT. ;)

Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 9. 2. 2013 v 11:30, honza71 napsal:

Ale jo. Ty moje vecny "utoky" na RLX nejsou nic jinyho, nez zoufalej zpusob, jak se branit tomu,

abych u nich skoncil. :D

Doufam, ze se mi to podari a skoncim u Omega AT. ;)

AT jsou nadherny hodinky, ale vykasli se na to, at se zbytecne netrapis a naber ty rolady uz konecne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...