algy Odesláno 8. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Díky všem za pochvalné reakce Před koupí jsem samozřejmě sjížděl všechny dostupné informace a setkával se pouze s kladnými ohlasy na AT. Je ale zajímavé, že přesto žijí jaksi ve stínu PO.Hanák nabízí AT s 8500 Si14 za stejnou cenu jako s běžným cal.8500. To je docela prima.
algy Odesláno 8. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2013 (upraveno) Nádhera. Gratuluji! Mohu poprosit o detail toho uhrančivého cifru? TADY jsou dost dobré obrázky, já bych něco takového nesvedl Upraveno 8. února 2013 uživatelem algy
kloubik Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Musím se přidat ke gratulantům, spousta nádherných hodinek v tomhle vlákně poslední dobou a nějak mám skluz.... Tohle jsou perfektní univerzálky, pokud by to bylo možné, tak více fotek prosím, hlavně na ruce a ideálně s větším odstupem. Vždycky jsem si myslel, že bych preferoval ty mid-size, ale díky vyššímu pouzdru působí naživo fakt dost malým dojmem, i když by si člověk asi po pár dnech na ruce zvykl. A jinak za mě preferuju tyhle teak-gray, ty modré mě naživo trošku zklamaly, ale zase jsem je neviděl na přírodním světlem. Užívej si je, bomba hodinky. (jinak myslím že cena za Si14 nikdy nebyla vyšší, byl to jen postupný vývoj při výrobě a Omega o tom ani oficiálně nikde nemluví, a běžný kupující vůbec neví).
Sorbus Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Také se připojuji ke gratulacím, je to výjimečně povedený model. Šedý číselník dělá čest své teakové předloze a navíc k němu půjde černý i hnědý řemínek.
algy Odesláno 8. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2013 (upraveno) (jinak myslím že cena za Si14 nikdy nebyla vyšší, byl to jen postupný vývoj při výrobě a Omega o tom ani oficiálně nikde nemluví, a běžný kupující vůbec neví). Je to možný, Si14 začali do AT 8500 montovat snad v polovině 2012, takže tady v česku jich zatím asi moc nebude. Každopádně, na nějakou dobu mě to teď už nemusí trápit. Ale další zájemci už tu možnost mají. 2Sorbus: Díky! Moc se mě líbila recenze tvých GS. Taky jsem o nějakých uvažoval, je to podobný styl, který se mi líbí, navíc nejsou tak profláklé jako omega, no ale dopadlo to takhle. Dal jsem přednost snadnější dostupnosti i servisu Upraveno 8. února 2013 uživatelem algy
Zdeneli Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Tak nezávisle na tomhle vlákně, jsem si byl dnes u Hanáka rozšířit obzory a zkusit hlavně Terru. To jaký jsou to univerzálky mě rozsekalo. Překvapilo mě, že na mojí ruku beru jako ideal 42, ale Omegy musím mít min. 44. Celou cestu zpět sem na ně musel myslet a došel do bodu, že nevím co chci.
African Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Tak toto je ovšem velká parádička, Aqua Terra mě fascinuje čím dál tím více, takže velká gratulace
Sorbus Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 2Sorbus: Díky! Moc se mě líbila recenze tvých GS. Taky jsem o nějakých uvažoval, je to podobný styl, který se mi líbí, navíc nejsou tak profláklé jako omega, no ale dopadlo to takhle. Dal jsem přednost snadnější dostupnosti i servisuTaké díky. Ano, AT bývají často posuzované jako alternativa k některým modelům GS. Profláklost neřeš, co by potom měli říkat majitelé Rolexek :-) Dobré hodinky jsou prostě dobré hodinky bez ohledu na známost značky a velikost produkce. Omega je ctihodná firma s dlouhou tradicí a podstatné je, co člověk ke svým hodinkám cítí. Mimochodem, já o AT už také delší dobu uvažuji a tyto úvahy postupně směřují k nevyhnutelnému závěru :-)
Daemonultimate Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Máš pravdu,že jsou maličko ve stínu PO,třeba v poslední bondovce byly PO jen na začátku a pak je nahradil model AT přičemž je Bond všude prezentován právě s PO,zřejmě i kvůli reklamě na stejnojmenou limitku.Za mě jsou oboje parádní a jen záleží na nutnosti a používání divers lunety.
lastam Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Perfektní volba, AT budou k obleku skvělý!
JDenver Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 TADY jsou dost dobré obrázky, já bych něco takového nesvedl Děkuji.
Denjl Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 krasny cifr!!! nadherne hodinky, super kalibr.... u me za 1
Denjl Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 krasny cifr!!! nadherne hodinky, super kalibr.... u me za 1
ASV Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Krásný kus! Gratuluji, ať Ti dobře slouží AT bych si také rád v budoucnu pořídil
algy Odesláno 12. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Přestože nejsem nijaký vteřinový závislák, nedá mi to a už na necelých 14 dní starých hodinkách sleduju odchylku. Při nošení a ve všech polohách jdou do plusu, zatím cca tak 4-5 vteřin denně. Což je sice v toleranci COSC, ale nezlobil bych se, kdyby se to dalo zkorigovat nějakou odkládací polohou. Ale já se na ně nezlobím, jsou skvělý
Micey Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Neblbni:) Mě dělaly přesně ty samý taky kolem čtyř vteřin plus a upřímně, nic mi nemohlo bejt víc fuk.. aspoň se jednou za čtrnáct dní můžeš pomazlit s korunkou.
Daemonultimate Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Ještě jsou v záběhu tak vydrž.Třeba si sednou.Na 8500 je to dost,toleroval bych 2 denně.
Micey Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Daemonultimate: To by mě fakt zajímalo, co přesně bys dělal, kdyby ses ty čtyři vteřiny denně rozhodl netolerovat:)
Daemonultimate Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 Daemonultimate: To by mě fakt zajímalo, co přesně bys dělal, kdyby ses ty čtyři vteřiny denně rozhodl netolerovat:) Otravoval a otravoval a otravoval.A já umim otravovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se