financ Odesláno 5. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 A proč by to měl Elton dělat? Už to s tím do-do (dodělej doma) trochu přeháníme. Polotovarů mají plný šuple, nový ciferník není zas taková položka.Je možnost koupit nový komplet v Eltonu, nebo jetý v různých stavech na aukru (obvykle i s hodinkama).Buďme rádi, že si zatím můžeme servisovat strojky sami a že GO strojku není podmínkou renovace, jako třeba u Heueru. Tam za servis strojku (chronograf kal. 12) chtějí 20.500. Bez GO strojku to ani nepřetěsní, neprodají díly, nic. Nový sklíčko na Autavie stojí tisícovku, ale nejdřív si nech udělat GO strojku, až pak ti dají sklíčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Důvod jsme probírali u kal.55. Je snad normální že se MANUFAKTURA zabývá ruční prací. A že se snaží vyhovět přání zákazníka. Proto jim přece program renovací tak kvete. O tom srovnání s Hujerama nemám důvod nic psát. Je to přitažený za vlasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soulfish Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Zdravím Doma se mi na poličce válí (jestli se nepletu) také jedny traktory a hodlám je nechat zrenovovat - výměna skla (je ťuklé a poškrábané), vyčištění, seřízení + bych rád průhled dýnkem.Nemáte někdo alespoň přibližné tušení, jak moc drahé by to mohlo být? I to by mi částečně pomohlo rozhodnout se, zda teď pod stromek chci koupit Orisky divers date a nebo Longines hydroconquest. Primky po natažení jdou. Chudáci už na té poličce leží několik let a je mi jich líto, dostal jsem je v první třídě od taťky a proto je chci zrenovovat - byly to mé první (a zatím vlastně jediné) slušné hodinky (když nepočítám digitálky šmejd in čajna). Vlákno jsem prošel, ale nenašel jsem nic, co by mi na otázku mohlo odpovědět a pokud jsem to přehlédl, tak se omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Servis strojku bych aktulane odhadoval v Eltonu na 1500, sklicko taky nebude stat svet, napis Ing. Krskove, sdeli ti presne cifry, ale pruhledny dynko do puvodniho pouzdra asi nedaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Zdravím Doma se mi na poličce válí (jestli se nepletu) také jedny traktory a hodlám je nechat zrenovovat - výměna skla (je ťuklé a poškrábané), vyčištění, seřízení + bych rád průhled dýnkem.Nemáte někdo alespoň přibližné tušení, jak moc drahé by to mohlo být? I to by mi částečně pomohlo rozhodnout se, zda teď pod stromek chci koupit Orisky divers date a nebo Longines hydroconquest. Primky po natažení jdou. Chudáci už na té poličce leží několik let a je mi jich líto, dostal jsem je v první třídě od taťky a proto je chci zrenovovat - byly to mé první (a zatím vlastně jediné) slušné hodinky (když nepočítám digitálky šmejd in čajna). Vlákno jsem prošel, ale nenašel jsem nic, co by mi na otázku mohlo odpovědět a pokud jsem to přehlédl, tak se omlouvám. Průhled na Traktory Elton nedělá a v nedávné době ukončili servis kal. 50/52.Sklíčko samotný ti v Eltonu prodají, cena v řádu stokorun. Servis strojku ti udělá šikovný hodinář ve Tvém okolí (opět stokoruny)Můžeš mít i nový nerezový pouzdro, nový ciferník, ručky... Prostě celý nový hodinky. O konkrétní kalkulaci si napiš do Eltonu slečně Krskové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soulfish Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 (upraveno) Průhled na Traktory Elton nedělá a v nedávné době ukončili servis kal. 50/52.Sklíčko samotný ti v Eltonu prodají, cena v řádu stokorun. Servis strojku ti udělá šikovný hodinář ve Tvém okolí (opět stokoruny)Můžeš mít i nový nerezový pouzdro, nový ciferník, ručky... Prostě celý nový hodinky. O konkrétní kalkulaci si napiš do Eltonu slečně Krskové To je škoda, budu tedy muset šikovného hodináře v Brně najít (kdyby někdo věděl, nechám si doporučit), děkuji za radu, slečnu určitě kontaktuju. Upraveno 3. listopadu 2013 uživatelem Soulfish Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Průhled na Traktory Elton nedělá a v nedávné době ukončili servis kal. 50/52.Sklíčko samotný ti v Eltonu prodají, cena v řádu stokorun. Servis strojku ti udělá šikovný hodinář ve Tvém okolí (opět stokoruny)Můžeš mít i nový nerezový pouzdro, nový ciferník, ručky... Prostě celý nový hodinky. O konkrétní kalkulaci si napiš do Eltonu slečně KrskovéJen doplním,ta cena za nové hodinky je někde kolem 9-10 tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soulfish Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Jen doplním,ta cena za nové hodinky je někde kolem 9-10 tisíc.celé to předělávat nenechám - ručky jsou v pohodě, ciferník bez chybky, fakt mi jde jen o to nové sklíčko a seřízení/vyčištění, zda si nechám udělat i nové pouzdro z nerezu zatím nevím (není to úplně nutné) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Nerez pouzdro je ta nejvetsi polozka, cca 80% ceny renovace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soulfish Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 a právě proto se mi do toho moc nechce... leda kvůli tomu průhledu, když by jej do toho zvládli zamontovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2013 a právě proto se mi do toho moc nechce... leda kvůli tomu průhledu, když by jej do toho zvládli zamontovatNa pruhled zapomen, otoc si ty hodinky dynkem nahoru a zkus si to predstavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 přidám foto svých nově získané zemědělské techniky ....Korunka a ručky se doladí při případné další opravě či seřízení.....I ze spoda neošoupané pouzdro,ve velni solidním původním stavu,pravděpodobně málo nošené........Ten starosvětský design je pro mně TOP..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 a právě proto se mi do toho moc nechce... leda kvůli tomu průhledu, když by jej do toho zvládli zamontovatTaky jsem s tím váhal ale nakonec jsem si díly z Eltonu nechal poslat. Výsledek předčil mé očekávání, vypadaj fakt pěkně. Na průhled se vykašli. Kdybys chtěl víc info tak mi hoď SZ. Pro inspiraci přikládám pár fotek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soulfish Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Taky jsem s tím váhal ale nakonec jsem si díly z Eltonu nechal poslat. Výsledek předčil mé očekávání, vypadaj fakt pěkně. Na průhled se vykašli. Kdybys chtěl víc info tak mi hoď SZ. Pro inspiraci přikládám pár fotek...Ozvu se, v pátek si pro ně jedu domů do Krumlova a pak s nimi hurá domů do Brna a začít to pomalu řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Promazal jsem OT a dotaz přesunul kam patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Tak jsem zkoušel přehodit prim brusel do traktorového pouzdra.Jde to,ale ciferník u bruselských je o cca 1,2mm menší /traktory cca 31,8mm a bruselské pouze 30,5mm/ a u krajů vzniká mezera,takže to nevypadá dobře.Jediná možnost je nechat si natisknout ciferník Prim Brusel na traktorový ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Tak jsem zkoušel přehodit prim brusel do traktorového pouzdra.Jde to,ale ciferník u bruselských je o cca 1,2mm menší /traktory cca 31,8mm a bruselské pouze 30,5mm/ a u krajů vzniká mezera,takže to nevypadá dobře.Jediná možnost je nechat si natisknout ciferník Prim Brusel na traktorový ciferník. Máš foto?Konečně to někdo spáchal :-) Tím se kusy traktorů s bruselským cifrem zařadily do továrních výrobků. Už je jasný že to nezbastlil hodinář, ale přímo někdo v Eltonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Ale ten černej ciferník je přebastlenej z kalibru 55 na kalibr 50. Docela škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Ten cerny ma byt tovarni bastl, aplikace matrice brusel na traktorovy podklad. Mimostredka to kazi, principialne je to to samy jako ty svetly. Na traktorovy cifr si nekdo primo ve fabrice natisknul bruselsky motiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 A co to 17 jewels ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se