Primm Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 pořád jsou nositelný, nejen k obleku k obleku seknou paradne... ted mam brouka, kde takove sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 Myslíš OtK?No jasně, narvi je sem, ať to máme komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 Jeste se tady na foru nekde vali fotka traktoru ve verzi Dul Julius Fucik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 No jasně, narvi je sem, ať to máme komplet.Jojo, až večer dorazím domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 Tak tady jsou - OtK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 Tak tady jsou - OtK No, pěkný, pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 Jeden člen je má se znakem města Plzně, doufám že dá foto. No a protože se jedná o zajímavý hodinky i v dnešní době, objevují se i renovace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 Hmmm, dobrý. Tohle mne tedy ještě nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 Elton umí i nerezový pouzdra, různý provedení ciferníků poslední fotky jsou Eltonu, snad prominou, když už tady dělám promoušn :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 Tvoje promoušn je fakt skvělá - nasadil jsi mi brouka do hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 Často přemýšlím jestli mám raději Traktory, nebo Sporty I....imho tohle jsou nejkrásnější Primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 Často přemýšlím jestli mám raději Traktory, nebo Sporty I....imho tohle jsou nejkrásnější Primky.Moje řeč. Je to nádhera.Mám všechny ty základní typy a taky jedny s černým cifrem (renovace) a občas je všechny vytáhnu z krabičky a kochám se a hledím na ně prý tak láskyplně, až moje drahá žárlí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 Moje řeč. Je to nádhera.Mám všechny ty základní typy a taky jedny s černým cifrem (renovace) a občas je všechny vytáhnu z krabičky a kochám se a hledím na ně prý tak láskyplně, až moje drahá žárlí O Tobě jsem nepochyboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 O Tobě jsem nepochyboval. Nojo, já vim že jsem nemocnej, ale mně se to líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 Blahoslavení chudí duchem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 Malá oprava, velká omluva. Díky rozdílným korunkám u fotek zlatých traktorů jsme zjistil, že mnou publikované zlaté dýnko nepatří k Traktorů, ale jiným hodinkám.Dýnko zlatých Traktorů vypadá takto. Vzhled dýnka a nožiček napovídá, že se jedná spíš o kusovou práci zlatníka, než o malosériovou produkci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 Blahoslavení chudí duchem ...tak nevím- to se mám jako urazit? no nevím, nevím, kdo z nás má doma víc kýblů hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 tak nevím- to se mám jako urazit? no nevím, nevím, kdo z nás má doma víc kýblů hodinek Nevím kdo má doma víc kýblů hodinek, ale s lodním kufrem do hospody jezdí jen jeden člověk . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 Blahoslavení chudí duchem ... tak nevím- to se mám jako urazit? no nevím, nevím, kdo z nás má doma víc kýblů hodinek Nevím kdo má doma víc kýblů hodinek, ale s lodním kufrem do hospody jezdí jen jeden člověk . To se Strášo omlouvám, jestli jsem se tě dotknul - to jsem nechtěl, jen jsem citoval bibli. No a já za to nemůžu, že jsem chudej a na kufr a krabičky mi nezbývá. Já bych taky radši počítal hodinky na kufry, ale jakožto chudina musím bohužel počítat na kýble. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 To se Strášo omlouvám, jestli jsem se tě dotknul - to jsem nechtěl, jen jsem citoval bibli. No a já za to nemůžu, že jsem chudej a na kufr a krabičky mi nezbývá. Já bych taky radši počítal hodinky na kufry, ale jakožto chudina musím bohužel počítat na kýble. Tak tomu se říká ofenzíva na obou křídlech. Ustupuju. Máte pravdu. Myslíte, že mi v Bohnicích povolí nějaké hodinky? Jen asi tři, čtyři kila-jen ty nejnutnější, jako součást terapie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se