Jano Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Zdravím, keď ti môžem poradiť a si priemerne zručný stačí dať dole dinko, precízne pozeraj pri naťahovaní čo sa deje keď ti to preskočí. Moja skúsenosť je, zvyčajne býva povolené veľké ozubené koliesko, alebo protichodná západka. Len pozor! U veľkého ozubeného kolieska je ľavotočiví závit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jano Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Ešte chcel by som dodať, že môžu byť tam X možností čo to robí, ale to sa ťažko popisuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Pochybuji, ze by se Elton dopustil takove prasarny. Problem bych spise hledal u spatne delky osicky natahovani.Pokud strojek zkouseli mimo pouzdro tak toto je na 99%. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jano Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Ano, je to jedna z x možností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Pochybuji, ze by se Elton dopustil takove prasarny. Problem bych spise hledal u spatne delky osicky natahovani.Pokud strojek zkouseli mimo pouzdro tak toto je na 99%. ;-)Žij v blahé nevědomosti :-D já bych mohl vyprávět čeho všeho je Elton schopný :-D Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Uz jsi od nich dostal strojek s povolenym sroubkem? To snad ne ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 (upraveno) Uz jsi od nich dostal strojek s povolenym sroubkem? To snad ne !Ne, ale po celkové renovaci i včetně seřízení strojku + výměná vadných dílů se zastavovaly. Dále byla lehce ohnutá minutová ručička. Šly na reklamaci a když jsem si je po měsíci vyzvedl, po pár hodinách se zase zastavily. Ručička byla nová, ale na sekundové ručičce byl flek. Tak šly opět na reklamaci Po této už jedou v pohodě a jsou ve 100% stavu. Akorát mi nepřibalili můj nato strap, který putoval s nimi. Nevěřil jsem vlastním očím a na prodejnu jsem si pro něj už další týden nešel, protože jsem kvůli reklamaci projezdil víc než stál. Tolik k mé zkušenosti s Eltonem Někde jsem to tady popisoval celé. Tuším, že ve vlákně Renovované Igeny. Upraveno 2. května 2017 uživatelem Fade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Tak jsem sam zvedavy jak na kolegu Mocneho silne zapusobi reklamace v Eltonu a cim to vlastne bylo. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 ahojte mám doma traktory v pôvodnom top stave a už dlhšie mi vŕta hlavou ich ciferník, nakoľko je úplne iný ako na všetkých, ktoré som doposiaľ videl. Pri zmene uhlu sa krásne trbliece, ako by bol perleťový Môže sa jednať o nejakú špeciálnu úpravu, napr. s prímesou striebra? Vopred ďakujem za akúkoľvek odpoveď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Elton, reklamovat chci. Chtěl jsem vědět, zda je to normální u tohoto modelu. Elton občas reklamovat nechce.Moc DíkyJak to dopadlo? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalH Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Nevíte, prosím, zda jsou cifr a ručky u modelů 50 047 1 a 50 039 1 vzájemně zaměnitelné? Elton dělá renovaci Traktorů do varianty 039 - já mám velmi zachovalé pouzdro 047 a chtěl bych tu renovaci takhle udělat...lze to?Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Nemal by byť problém! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 ahojte mám doma traktory v pôvodnom top stave a už dlhšie mi vŕta hlavou ich ciferník, nakoľko je úplne iný ako na všetkých, ktoré som doposiaľ videl. Pri zmene uhlu sa krásne trbliece, ako by bol perleťový Môže sa jednať o nejakú špeciálnu úpravu, napr. s prímesou striebra? Vopred ďakujem za akúkoľvek odpoveď chlapi, nikto nemá žiadne info? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 (upraveno) Již jsem tady dříve psal, že po jedné přednášce pana Ing. Hovorky jsem se ho ptal na okolnosti výroby nových, jen nabídkových hodinek Prim a jejich ciferníků. Sdělili mi, že pro obchodní nabídková řízení se (z důvodu zmetkovitosti) dalo do výroby deset kusů nově navrženého ciferníku, a z nich se pak vybralo několik nejlepších ciferníků pro pár kusů nových jen nabídkových hodinek, které se pak ale sériově nevyráběly. Ty zbylé kusy nabídkových ciferníků se pak ale jistě nikam neztratily a pak se montují do těch "super rare" profesionálně vyhlížejících Primek, které se občas objeví v různých prodejních nabídkách, nebo různých sbírkách (nebo se jedná přímo o ty zkompletované nabídkové hodinky). Toť můj názor. Edit: Upřesnění textu. Upraveno 20. července 2017 uživatelem Mipa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yao_ming Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 vypadaji opravdu dobre a zachovale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Již jsem tady dříve psal, že po jedné přednášce pana Ing. Hovorky jsem se ho ptal na okolnosti výroby nových, jen nabídkových hodinek Prim a jejich ciferníků. Sdělili mi, že pro obchodní nabídková řízení se (z důvodu zmetkovitosti) dalo do výroby deset kusů nově navrženého ciferníku, a z nich se pak vybralo několik nejlepších ciferníků pro pár kusů nových jen nabídkových hodinek, které se pak ale sériově nevyráběly. Ty zbylé kusy nabídkových ciferníků se pak ale jistě nikam neztratily a pak se montují do těch "super rare" profesionálně vyhlížejících Primek, které se občas objeví v různých prodejních nabídkách, nebo různých sbírkách (nebo se jedná přímo o ty zkompletované nabídkové hodinky). Toť můj názor. Edit: Upřesnění textu.Ďakujem Ti za odpoveď Tieto traktory som kúpil v aukcii, boli úplne nenápadné a nebol pri nich žiaden popis typu "super rare", ako to tak zvyčajne býva. Predať sa ich rozhodne nechystám, doteraz boli pre mňa vzácnosťou, ktorú chcem raz nechať synovi a ak by naozaj boli z tej 10 kusovej limitky , ich hodnota (nie finančná) v mojich očiach neklesne, naopak ešte stúpne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watches Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Máte tu všichni krásné kousky, za kolik se dají tak sehnat že bych se po nich taky podíval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 ako vždy je to o náhode a o tom, ako veľmi dané hodinky chceš a koľko si ochotný za ne dať... dajú sa zohnať od 1500 - 10 000 záleží na konkrétnom modely, jeho stave a prípadne nejakej krabičke a záručáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watches Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 tak to je celkem dobrý rozdíl 1500 a 10 000 . Děkuji za odpověď určitě se po nějakých poohlédnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2175 Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Moje traktorky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se