straspol Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 (upraveno) Jdu si koupit velkou sadu fixek a myslím, že tak v pondělí by mohly být. Minutové indexy chcete do vnitřní strany ciferníku?Nezapomeň že tenhle typ má mít echt červenou fteřinovčičku s okýnečkem s lumi. Ne, fakt, pánové, jestli je někdo najdete, je ze mně mrtvej Straspol. Upraveno 22. března 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Myslim ze tvuj "avatar", Straspole, presne vystihuje stav nekterych znas po uverejneni zpravy od Accutrona. To nebyl zkusebni balonek to byl spise Zeppelin plny vodiku, takovy Hindenburg... Honza se mozna tvari ze se nic nedeje, ale za dnesek uz urcite prohrabal vsechny sufliky, kufry, krabicky a kazety.. co kdyby nahodou. Proto jinde pise, ze dnes jiz neni na pocitaci... ps: Honzo, ja bych si pral, aby jsi "nasel" ty ruzovy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 Myslim ze tvuj "avatar", Straspole, presne vystihuje stav nekterych znas po uverejneni zpravy od Accutrona. To nebyl zkusebni balonek to byl spise Zeppelin plny vodiku, takovy Hindenburg... Jo, obří, a rovnou ho nahřál a škrtnul pod nim!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 Krása, jedna krátká zpráva a co to všechno způsobí Ale teď vážně, nejsem zas takový odborník přes traktory, sám mám v použitelném stavu zatím jen dvoje - ale pořád jsem si říkal, jestli existují od všech typů varianty s datumovkou i bez - zjevně ne. Zajímalo by mě, jestli se datumovka dělala i u jiné varianty, než té "klasické" (nejtypičtější bílé traktory plus ty dvě barevné variace). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2013 Robe, vsechny (zatím) známé traktory mas v tomto vlakne. 8 zakladnich typů ciferniku ze seriove výroby, jedny zakazkove zlaté a par dobových skladacek, obliba bruselskych ciferniku v traktorovym pouzdru byla asi velka.TRaktory s datumovkou znam jen uvedene 3 typy, čistý cifernik a s sedym, nebo ruzovym kruhem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Jsi mě rozesmál Davide tou hláškou "(zatím) známé traktory",pak se jeden zeptá jestli jste /jsme/ neviděli traktory bez datumu s růžovým kruhem a už to jede nanovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Financi, díky. Myslel jsem si to, ale myslet znamená prd vědet, tak jsem se zeptal. Mimochodem, ta pouzdra asi opravdu hodně sváděla k bastlení, jedno ke mně doputovalo dokonce s ciferníkem z auto-prim. Přilepeným na strojku, ble. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Robe, vsechny (zatím) známé traktory mas v tomto vlakne. 8 zakladnich typů ciferniku ze seriove výroby, jedny zakazkove zlaté a par dobových skladacek, obliba bruselskych ciferniku v traktorovym pouzdru byla asi velka.TRaktory s datumovkou znam jen uvedene 3 typy, čistý cifernik a s sedym, nebo ruzovym kruhem.Hele přiznej si konečně, že se traktory s bruselským ciferníkem dělaly a ty je prostě jen nemáš a nevystrkuj mi je za dveře jóó. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Nedělaly:-). Neni moc narocny je zbastlit, jen uz nemam misto na poličce. A musel bych koupit stojánky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Nedělaly:-). Neni moc narocny je zbastlit, jen uz nemam misto na poličce. A musel bych koupit stojánky.Jak si můžeš být tak jistý? Honzo, máš ten cifr změřený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Vy jste to jeste nepochopili? Nejdrive musite Davidovi sehnat vetsi policku a nejaky stojanky... Pak "voila", budou novy traktory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Vy jste to jeste nepochopili? Nejdrive musite Davidovi sehnat vetsi policku a nejaky stojanky... Pak "voila", budou novy traktory... Ahaaaaaaa tak to ani , je to šikula a poličku si určitě umí udělat sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Proč bych měřil cifr? V těch traktorech přesně sedí - vždyť jsi je držel v ruce Strášo. A je nebo není bastl - každopádně se mi moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Proč bych měřil cifr? V těch traktorech přesně sedí - vždyť jsi je držel v ruce Strášo. A je nebo není bastl - každopádně se mi moc líbí.No právě, že TENHLE v těch traktorech sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 No právě, že TENHLE v těch traktorech sedí.Chapu to spravne, ze jiný bruselský sedět nebude? Poslete mi nekdo cifr do bruslí a ja to spácham :-)))Ale na policku si to nedam, tam je mistecko uz jen na zlatý a prezidentský. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 (upraveno) Chapu to spravne, ze jiný bruselský sedět nebude? Poslete mi nekdo cifr do bruslí a ja to spácham :-)))Ale na policku si to nedam, tam je mistecko uz jen na zlatý a prezidentský.Moment, sakra, nemůžu najít šupléru... Ty brusely jsou celkově menší hodinky, ale dělá to především velikost pouzdra. Rozdíl na sklíčku je jen půl milimetru brusel 31,5 traktor 32. Ale u bruselů je kraj cifru vidět, zatímco u traktorů je cudně zakrytý rámečkem- no, je to voříšek. Dokud to nezkusíš, přesvědčenej nebudu. Upraveno 24. března 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Chapu to spravne, ze jiný bruselský sedět nebude? Poslete mi nekdo cifr do bruslí a ja to spácham :-)))Ale na policku si to nedam, tam je mistecko uz jen na zlatý a prezidentský.Tak si ji koukej zvětšit, čéče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2013 Tak si ji koukej zvětšit, čéče... Posíláš mi ciferníček? :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Kluci moji..... Jaká do vás asi patří správná korunka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Kluci moji..... Jaká do vás asi patří správná korunka? Do mě tahle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se