Přejít na obsah

Prim Traktor

Doporučené příspěvky

Díky, ale mě to zas tak složitý nepřišlo. Když si pročtu vlákna o tvorbě některých limitek, tak se divím že se ty limitky realizovaly. Tady byl design od začátku jasný, řešily se jen detaily a jejich proveditelnost v požadované kvalitě. A přístup Eltonu byl na profesionální úrovni.

Ještě jedna traktorová. Možná se někdy dokopu k tomu, abych je vyfotil všechny pohromadě. Třeba až budu mít ty zlatý :-)

A odkaz na chlubící vlákno:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64050-prim-kal-66-limitovaná-edice-2013/?p=983800

post-13546-0-54964700-1376495901_thumb.jpg

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 905
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Díky, ale mě to zas tak složitý nepřišlo. Když si pročtu vlákna o tvorbě některých limitek, tak se divím že se ty limitky realizovaly. Tady byl design od začátku jasný, řešily se jen detaily a jejich proveditelnost v požadované kvalitě. A přístup Eltonu byl na profesionální úrovni.

Ještě jedna traktorová. Možná se někdy dokopu k tomu, abych je vyfotil všechny pohromadě. Třeba až budu mít ty zlatý :-)

A odkaz na chlubící vlákno:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64050-prim-kal-66-limitovaná-edice-2013/?p=983800

attachicon.gifDSCN49651.JPG

Ale ale, neříkal jsi, že s Primkama končíš a ať se stavíme do řady? :lol2:

Odkaz ke komentáři

Ale ale, neříkal jsi, že s Primkama končíš a ať se stavíme do řady? :lol2:

Končím, dotáhnu pár renovací, nechám si Igeny(ES) a Traktory, zbytek dotáhnu do konce, ponosím a pustím do světa.

Navíc jsem už vyčerpal svůj letošní hodinkový budget :-)

Traktory na poličce se nepočítají :-))

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Mazec. Jdu si sečíst svoji sbírku traktorů...

Taky jsem to v rychlosti sčotnul :-). Se vyplatí ještě počkat, to půjde nahoru :-))))

Pětapadesátky začínají být nejdražší traktory, dřív to bývaly šedý a červený pruh. I když, bůhví jaká by byla cena pěkných kousků dneska, je toho čím dál míň :-(

Odkaz ke komentáři

Taky jsem to v rychlosti sčotnul :-). Se vyplatí ještě počkat, to půjde nahoru :-))))

Pětapadesátky začínají být nejdražší traktory, dřív to bývaly šedý a červený pruh. I když, bůhví jaká by byla cena pěkných kousků dneska, je toho čím dál míň :-(

Nojo, fakt škoda že to všechno prodáváš, čéče...  :lol2:  za chvíli budou dražší než Igeny...

Odkaz ke komentáři

Nene, znovu zopakuju, traktory zůstanou. Mam nový kancl a velkou poličku :-). To si prodají děti až mě strčí do starobince.

A k tomu si nechám už jen ES a prezidentský.

Jojo, já zapomněl. No to se máš, že se od toho dokážeš utrhnout.

Myslím, že asi záleží na stavu a momentálním poblouznění trhu. Nedávno jsem kupoval s červeným pruhem a taky jsem krvácel. Pak jsem potkal se šedým pruhem za naprosto směšný peníz v bazárku. Je to o tom štěstíčku...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...