financ Odesláno 14. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 (upraveno) Díky, ale mě to zas tak složitý nepřišlo. Když si pročtu vlákna o tvorbě některých limitek, tak se divím že se ty limitky realizovaly. Tady byl design od začátku jasný, řešily se jen detaily a jejich proveditelnost v požadované kvalitě. A přístup Eltonu byl na profesionální úrovni. Ještě jedna traktorová. Možná se někdy dokopu k tomu, abych je vyfotil všechny pohromadě. Třeba až budu mít ty zlatý :-)A odkaz na chlubící vlákno:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64050-prim-kal-66-limitovaná-edice-2013/?p=983800 Upraveno 14. srpna 2013 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2013 Jsou parádní a velikostně akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Then and now, věkový rozdíl víc než 40 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Díky, ale mě to zas tak složitý nepřišlo. Když si pročtu vlákna o tvorbě některých limitek, tak se divím že se ty limitky realizovaly. Tady byl design od začátku jasný, řešily se jen detaily a jejich proveditelnost v požadované kvalitě. A přístup Eltonu byl na profesionální úrovni. Ještě jedna traktorová. Možná se někdy dokopu k tomu, abych je vyfotil všechny pohromadě. Třeba až budu mít ty zlatý :-)A odkaz na chlubící vlákno:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64050-prim-kal-66-limitovaná-edice-2013/?p=983800 DSCN49651.JPGAle ale, neříkal jsi, že s Primkama končíš a ať se stavíme do řady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Ale ale, neříkal jsi, že s Primkama končíš a ať se stavíme do řady? Končím, dotáhnu pár renovací, nechám si Igeny(ES) a Traktory, zbytek dotáhnu do konce, ponosím a pustím do světa.Navíc jsem už vyčerpal svůj letošní hodinkový budget :-) Traktory na poličce se nepočítají :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Aháááááááááá Tak to jsem to teď teprve pochopil celý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Then and now, věkový rozdíl víc než 40 let IMG_20130819_182935_HDR.jpgObojí nádherný Davide, ty vpravo se mi líbí možna jeste víc, parádní stav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Aháááááááááá Tak to jsem to teď teprve pochopil celý... Dobrý den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalba Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Tak už je mám též doma Fajnovka, taky mně začínají nahlodávat Zetorky...gratulace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Chlapi, neblbněte s těma cenama. Potřebuju nějaký slušnější pouzdro na kal. 55, todle už se nedá http://aukro.cz/prim-traktor-velike-jako-nove-7-i3495656468.html#tabsAnchor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 ..nedá. Jak vidím k...4, tak beru nohy na ramena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Nojo, když je bohatej a strašně je chce... bejval to Zeneko, teď holt Kerob, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Mazec. Jdu si sečíst svoji sbírku traktorů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Mazec. Jdu si sečíst svoji sbírku traktorů... Taky jsem to v rychlosti sčotnul :-). Se vyplatí ještě počkat, to půjde nahoru :-))))Pětapadesátky začínají být nejdražší traktory, dřív to bývaly šedý a červený pruh. I když, bůhví jaká by byla cena pěkných kousků dneska, je toho čím dál míň :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Taky jsem to v rychlosti sčotnul :-). Se vyplatí ještě počkat, to půjde nahoru :-))))Pětapadesátky začínají být nejdražší traktory, dřív to bývaly šedý a červený pruh. I když, bůhví jaká by byla cena pěkných kousků dneska, je toho čím dál míň :-(Nojo, fakt škoda že to všechno prodáváš, čéče... za chvíli budou dražší než Igeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Nene, znovu zopakuju, traktory zůstanou. Mam nový kancl a velkou poličku :-). To si prodají děti až mě strčí do starobince.A k tomu si nechám už jen ES a prezidentský. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Nene, znovu zopakuju, traktory zůstanou. Mam nový kancl a velkou poličku :-). To si prodají děti až mě strčí do starobince.A k tomu si nechám už jen ES a prezidentský.Jojo, já zapomněl. No to se máš, že se od toho dokážeš utrhnout. Myslím, že asi záleží na stavu a momentálním poblouznění trhu. Nedávno jsem kupoval s červeným pruhem a taky jsem krvácel. Pak jsem potkal se šedým pruhem za naprosto směšný peníz v bazárku. Je to o tom štěstíčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 A jsou všechny :-)Původních 8 verzí a jedny nový.Pořád věřím v ty zlatý, asi by to chtělo ještě nějakou renovaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Nádhera, tiše závidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 A jsou všechny :-)Původních 8 verzí a jedny nový.Pořád věřím v ty zlatý, asi by to chtělo ještě nějakou renovaci. DSCN53041.JPGDevět je takový blbý počet,deset to je už pěkně kulaté číslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se