Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím jsem zde nováčkem a mrzí mě ,že hned otravuji z dotazem,ale jsem v prekerní situaci mám možnost dle mého názoru dobré koupě....tedy aspon si to myslím.Bohužel jsem v práci a schůzku mám s prodejcem večer a nemám čas zajít s hodinkam k odhadci zjistit jejich autencitu.

Jedná se o hodinky Omega Seemaster professional Planet Ocean Co-Axial Chronometerco mě znepokojuje,že majitel nemá k nim vůbec žádný doklad...potřebuje peníze a nabízí mi je za 10.000kč.Nerad bych si naběhl.Mimo jiné hodinky jsem vyhrál na aukru jako druhej a mám možnost je koupit nebot výherce nemá peníze a jsem ze stejného města jako prodejce...fotky jsou v malém rozlišení z aukra.

Ptám se zda se dělaj fake těchto hodinek a zda je cena úměrná....aspon zhruba ....prosím nekamenujte mne a skuste mi někdo znalej trochu pomoci.Děkuji Lada

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

patriknapr - proč?

Protože tohle forum existuje a ne všicni jsou znalci a jsem rád,že takové forum existuje....nebot bych jinak přišel o desítku a kopal bych se do hlavy.

Každopádně se pokusím prodejce dotlačit zítra k odborné prohlídce,protože nemám rád ojeby .Jsou to tedy 100 % levoty? Nevidím díky fotkam žádné rozpoznávací znaky .

Odesláno

I kdybys fotky neviděl, tak hodinky, které se prodávají za desetinu původní hodnoty nových, bez krabic a dokladů, na aukru, od někoho s 85,7% hodnocením... furt nic?

Odesláno (upraveno)

patriknapr - proč?

Protože tohle forum existuje a ne všicni jsou znalci a jsem rád,že takové forum existuje....nebot bych jinak přišel o desítku a kopal bych se do hlavy.

Každopádně se pokusím prodejce dotlačit zítra k odborné prohlídce,protože nemám rád ojeby .Jsou to tedy 100 % levoty? Nevidím díky fotkam žádné rozpoznávací znaky .

nemas ho naco tlacit k prehliadke, toto je naozaj jednoznacne.. ale pre tu srandu to skus, urcite sa zabavis :) a potom mozes prispiet do vlakna " ako sa tvaria odhaleny fakeari" :)

TU mas link na original, to co je na fotkach z aukra je fake a neni sa o com dalej bavit..

Upraveno uživatelem FiXilVer
Odesláno

Protože to je tak pokaždý, historka o tom, že někdo nemá peníze a proto prodává něco za 10 ceny. A jak říkáš byl jsi druhý na aukru, ale výherce si to rozmyslel.... To je mi ale naaahoda. Jestli to nebude tím, že si to prodávající jiným nickem vytáhl nahoru.

Odesláno

Na Aukru sem na tu aukci koukal a málem sem omdlel, když sem viděl kam vylítla cena za takovej hnus... Jdi od toho pryč nebo ještě líp, dej si s ním schůzku a kopni ho do vajec, že tě chtěl okrást... nic jinýho si nezaslouží...

Odesláno

nemas ho naco tlacit k prehliadke, toto je naozaj jednoznacne.. ale pre tu srandu to skus, urcite sa zabavis :) a potom mozes prispiet do vlakna " ako sa tvaria odhaleny fakeari" :)

TU mas link na original, to co je na fotkach z aukra je fake a neni sa o com dalej bavit..

Pravda ,nebudu strácet čas ... už jen to jak rychle reagoval na můj mejl,že pokud bude mít problem s kupujícím at se ozve,že jsem ze stejného města : ) Zasloužil by nakopat anál ,ale to bych ve výsledku v životě nedělal nic jinýho :) No nechám týpka čekat na místě domluvy at přemýšlí proč ..jistý zájemce nepřišel.Každopádně vám děkuji za dobrou radu a pomoc a jdu studovat a číst a je tu spoustu zajímavého počtení.

Odesláno

Ahoj, můžu se jenom zeptat, jak je z těch mizernejch fotek hned poznat, že to je fejk? Jasně, že cena a ostatní indicie dost jasně ukazují na fejk, ale co Vás tluče do očí na fotkách?

Ptám se abych se něco naučil, ne abych zpochybňoval to, že to je fejk.

Díky

Odesláno

Ahoj, můžu se jenom zeptat, jak je z těch mizernejch fotek hned poznat, že to je fejk? Jasně, že cena a ostatní indicie dost jasně ukazují na fejk, ale co Vás tluče do očí na fotkách?

Díky

Vcelku také již nepochybuji o tom,že jsou levý ,ale to je to co mě také zajímá...asi si fakt dam tu práci a zajdu s nim k hodináři ...sem zvědav jak se bude kroutit.

Odesláno

Zkusit to můžeš, myslím, že tam s tebou nebude chtít. Pak napiš jak to dopadlo.

Vcelku také již nepochybuji o tom,že jsou levý ,ale to je to co mě také zajímá...asi si fakt dam tu práci a zajdu s nim k hodináři ...sem zvědav jak se bude kroutit.

Odesláno

Díky

staci ti najst jednu jedinu vec, ktora nesedi a hladat dalsie uz nemusis.. ja som sa len pozrel na subciferniky a mal som jasno. Nemaju spravnu velkost a su dalej od seba ako by mali byt.. na lepsich fotkach by si nasiel kopu inych veci, z tychto fotiek myslim, ze aj ostatni hned kontrolovali subdialy.. no a ako som pisal, najdes jednu vec, co nesedi a nemas co dalej riesit..

Odesláno
staci ti najst jednu jedinu vec, ktora nesedi a hladat dalsie uz nemusis.. ja som sa len pozrel na subciferniky a mal som jasno. Nemaju spravnu velkost a su dalej od seba ako by mali byt.. na lepsich fotkach by si nasiel kopu inych veci, z tychto fotiek myslim, ze aj ostatni hned kontrolovali subdialy.. no a ako som pisal, najdes jednu vec, co nesedi a nemas co dalej riesit..

Díky, mám se ještě co učit.

Odesláno

Zdravím jsem zde nováčkem a mrzí mě ,že hned otravuji z dotazem,ale jsem v prekerní situaci mám možnost dle mého názoru dobré koupě....tedy aspon si to myslím.Bohužel jsem v práci a schůzku mám s prodejcem večer a nemám čas zajít s hodinkam k odhadci zjistit jejich autencitu.

Jedná se o hodinky Omega Seemaster professional Planet Ocean Co-Axial Chronometerco mě znepokojuje,že majitel nemá k nim vůbec žádný doklad...potřebuje peníze a nabízí mi je za 10.000kč.Nerad bych si naběhl.Mimo jiné hodinky jsem vyhrál na aukru jako druhej a mám možnost je koupit nebot výherce nemá peníze a jsem ze stejného města jako prodejce...fotky jsou v malém rozlišení z aukra.

Ptám se zda se dělaj fake těchto hodinek a zda je cena úměrná....aspon zhruba ....prosím nekamenujte mne a skuste mi někdo znalej trochu pomoci.Děkuji Lada

Jestli Ti psal, že má Seemastery a ne Seamastery, tak se není o čem bavit. :D

Odesláno

Zdravím tak ..pána jsem tam nechal čekat cca hodinku ...omluvil sem se s tím,že dnes hodinky určitě koupím at přijde do jednoho baru kde pracuje známej ..sem s ním dohodnutej,že ho tam bude zdržovat co to půjde i za mého přispění ... co vím jistě je to,že krom objednaného pití ochutná též golden rain.Dál se jím nebudu zabývat .Hezký den všem a ještě jednou děkuji za pomoc. L.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...