patriknapr Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Původně jsem to nechtěl komentovat. Ale tim co jsi napsal jsi spadl na stejnou úroveň jako ten, co ti ty hodinky chce prodat.
habadej Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Sám nevím jak bych se zachoval, kdybych zjistil, že mě někdo tahá za nos z důvodu vlastního obohacení. Poslal bych na něho poldy? Na to moc nejsem. Nebo bych mu na dohodnutém srazu nakopal řiť? Na to jsem ještě míň. Nebo bych mu pouze znepříjemnil den, jako to udělal kolega? Nebo bych dělal po zjištění, že mi chce prodat fejk čehokoliv mrtvýho brouka a nechal ho, ať to zkusí jinde? Co s takovýma hajzlama? Máte někdo univerzální návod? Je to opatrnost a nutnost ke všemu přistupovat s nedůvěrou, že mě chce každej potencionálně vochcat?
Martin79 Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Tak to je asi přes čáru. Tohle má řešit policie, možná jsem idealista.Sám nevím jak bych se zachoval, kdybych zjistil, že mě někdo tahá za nos z důvodu vlastního obohacení. Poslal bych na něho poldy? Na to moc nejsem. Nebo bych mu na dohodnutém srazu nakopal řiť? Na to jsem ještě míň. Nebo bych mu pouze znepříjemnil den, jako to udělal kolega? Nebo bych dělal po zjištění, že mi chce prodat fejk čehokoliv mrtvýho brouka a nechal ho, ať to zkusí jinde? Co s takovýma hajzlama? Máte někdo univerzální návod? Je to opatrnost a nutnost ke všemu přistupovat s nedůvěrou, že mě chce každej potencionálně vochcat?
gunman Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 kdy to skončí, to chcaní do piva a plivání do bot stačilo mu možná zavolat, že ty hodinky nebereš a nebo mu to říct do očí ale na to asi nemáš koule Aukro je z velké části plné podvodníků, minulý týden jsem se jednoho takového ptal, kde udělali soudruzi v Enfeildu chybu, když na pušku vyrazili Enliefd. Chybu udělaly indické děti, když jim daly špatnou raznici.
Oliver333 Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 tak nějak přemýšlím nad tím jestli je špatné se takhle "mstít" podvodníkovi. Samozřejmě co člověk to názor - nicméně když se na to kouknu ze strany potenciálně podvedeného který by v dobré víře myslel, že kupuje origo hodinky tak to vidím jako jakousi pomstu za to, že mě chtěl někdo okrást. Bohužel takových vychcánků je mraky a když jim někdo občas znepříjemní život tak si myslím, že se nic tak hrozného neděje - rozhodně si nemyslím že by se tím podvedený snižoval na úroveň podvodníka.Ale jak jsem již říkal - co člověk to jiný názor
skalis Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Zdravím tak ..pána jsem tam nechal čekat cca hodinku ...omluvil sem se s tím,že dnes hodinky určitě koupím at přijde do jednoho baru kde pracuje známej ..sem s ním dohodnutej,že ho tam bude zdržovat co to půjde i za mého přispění ... co vím jistě je to,že krom objednaného pití ochutná též golden rain.Dál se jím nebudu zabývat .Hezký den všem a ještě jednou děkuji za pomoc. L.Von vojebal tebe, tak ty vojebes zas jeho, tomu rikam perfektni pristup. Hlavne, zes mu napsal, ze hodinky urcite koupis... ale to je asi stejny, jakoze jsou urcite pravy.
jacob Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Zdravím tak ..pána jsem tam nechal čekat cca hodinku ...omluvil sem se s tím,že dnes hodinky určitě koupím at přijde do jednoho baru kde pracuje známej ..sem s ním dohodnutej,že ho tam bude zdržovat co to půjde i za mého přispění ... co vím jistě je to,že krom objednaného pití ochutná též golden rain.Dál se jím nebudu zabývat .Hezký den všem a ještě jednou děkuji za pomoc. L.To je přístup internetového hrdiny :-)!
Frantik Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 To je přístup internetového hrdiny :-)!Presne tak :-) Drzet nekoho hodinu v baru, to je pomsta jako prase
Ondoni Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 No nevím, mít tam spojence, tak mu před příchodem nechám poručit vodečka (ať si to čekání zkrátí) a při příchodu se ho zeptám, jak mu chutnala loňská z likérky Drak...takovéhle nachcání do pivka není nic víc než urinoterapie, navíc bez nutného placebo efektu...
ricous Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 jacob+frantik: nevím, jestli jste to vyčetli, ale největší "pomstou" má asi být: "krom objednaného pití ochutná též golden rain", což mi přijde hodně ubohé...
jacob Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Richarde, já to samozřejmě myslím jako ironii. Proto jsem napsal "internetový hrdina", tj. pro mě člověk, který je mistrem světa za klávesnicí, když křičí do tmy. Realita bývá jiná .
Frantik Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 jacob+frantik: nevím, jestli jste to vyčetli, ale největší "pomstou" má asi být: "krom objednaného pití ochutná též golden rain", což mi přijde hodně ubohé...Ja tady asi nevim, co to je?
ricous Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Ja tady asi nevim, co to je?No, golden rain je zlatý déšť - a do pití...
Frantik Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 No, golden rain je zlatý déšť - a do pití... porad moc nerozumim - znamena to, ze mu nachcije do piva?
ricous Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 porad moc nerozumim - znamena to, ze mu nachcije do piva?Tak tomu rozumím já...
jacob Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Tak tomu rozumím já...Jo, říká se tomu tak. Pamatuji si to od doby, kdy jsem si myslel, že je to tequila a mistři v USA se mohli potrhat smíchy, když jsem řekl, že si občas dám .
pavča Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Tak tomu rozumím já... Jo takhle to je! Já ten termín neznám, tak jsem celou dobu žil v dojmu, že mu dali do pití projímadlo.
Frantik Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 boze.....to je ubohy doufam, ze tady pan hrdina potahne z fora nekam dál
pavča Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Aby to nevyznělo špatně - v žádném případě s takovým řešením nesouhlasím, protože je to taková pokrytecká srabárna a není to ani řešení, které by toho vykuka (pokud to byl opravdu podvod, to vlastně ani prokazatelně nevíme) nějak vedlo k nápravě a spojilo se mu v ponaučení: podvod => trest.
speedwalker Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 Můj názor je, že už z principu by si někdo kdo vůbec uvažuje nad tím, že si koupí PO za desítku a vodrbe celej svět, tuhle koupi asi zasloužil. Na to, aby bylo jasné o co se jedná, nemusí být člověk ani Einstein. Podvodníkům kvete pšenka jen kvůli takovým tupcům. A závěr celé té akce hovoří jen sám za sebe.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se