Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Sám nevím jak bych se zachoval, kdybych zjistil, že mě někdo tahá za nos z důvodu vlastního obohacení. Poslal bych na něho poldy? Na to moc nejsem. Nebo bych mu na dohodnutém srazu nakopal řiť? Na to jsem ještě míň. Nebo bych mu pouze znepříjemnil den, jako to udělal kolega? Nebo bych dělal po zjištění, že mi chce prodat fejk čehokoliv mrtvýho brouka a nechal ho, ať to zkusí jinde? Co s takovýma hajzlama? Máte někdo univerzální návod? Je to opatrnost a nutnost ke všemu přistupovat s nedůvěrou, že mě chce každej potencionálně vochcat?

Odesláno

Tak to je asi přes čáru. Tohle má řešit policie, možná jsem idealista.

Sám nevím jak bych se zachoval, kdybych zjistil, že mě někdo tahá za nos z důvodu vlastního obohacení. Poslal bych na něho poldy? Na to moc nejsem. Nebo bych mu na dohodnutém srazu nakopal řiť? Na to jsem ještě míň. Nebo bych mu pouze znepříjemnil den, jako to udělal kolega? Nebo bych dělal po zjištění, že mi chce prodat fejk čehokoliv mrtvýho brouka a nechal ho, ať to zkusí jinde? Co s takovýma hajzlama? Máte někdo univerzální návod? Je to opatrnost a nutnost ke všemu přistupovat s nedůvěrou, že mě chce každej potencionálně vochcat?

Odesláno

kdy to skončí, to chcaní do piva a plivání do bot

stačilo mu možná zavolat, že ty hodinky nebereš a nebo mu to říct do očí

ale na to asi nemáš koule

Aukro je z velké části plné podvodníků, minulý týden jsem se jednoho takového ptal, kde udělali soudruzi v Enfeildu chybu, když na pušku vyrazili Enliefd. Chybu udělaly indické děti, když jim daly špatnou raznici.

Odesláno

tak nějak přemýšlím nad tím jestli je špatné se takhle "mstít" podvodníkovi. Samozřejmě co člověk to názor - nicméně když se na to kouknu ze strany potenciálně podvedeného který by v dobré víře myslel, že kupuje origo hodinky tak to vidím jako jakousi pomstu za to, že mě chtěl někdo okrást. Bohužel takových vychcánků je mraky a když jim někdo občas znepříjemní život tak si myslím, že se nic tak hrozného neděje - rozhodně si nemyslím že by se tím podvedený snižoval na úroveň podvodníka.Ale jak jsem již říkal - co člověk to jiný názor

Odesláno

Zdravím tak ..pána jsem tam nechal čekat cca hodinku ...omluvil sem se s tím,že dnes hodinky určitě koupím at přijde do jednoho baru kde pracuje známej ..sem s ním dohodnutej,že ho tam bude zdržovat co to půjde i za mého přispění ... co vím jistě je to,že krom objednaného pití ochutná též golden rain.Dál se jím nebudu zabývat .Hezký den všem a ještě jednou děkuji za pomoc. L.

Von vojebal tebe, tak ty vojebes zas jeho, tomu rikam perfektni pristup. Hlavne, zes mu napsal, ze hodinky urcite koupis... ale to je asi stejny, jakoze jsou urcite pravy.

Odesláno

Zdravím tak ..pána jsem tam nechal čekat cca hodinku ...omluvil sem se s tím,že dnes hodinky určitě koupím at přijde do jednoho baru kde pracuje známej ..sem s ním dohodnutej,že ho tam bude zdržovat co to půjde i za mého přispění ... co vím jistě je to,že krom objednaného pití ochutná též golden rain.Dál se jím nebudu zabývat .Hezký den všem a ještě jednou děkuji za pomoc. L.

To je přístup internetového hrdiny :-)!

Odesláno

No nevím, mít tam spojence, tak mu před příchodem nechám poručit vodečka (ať si to čekání zkrátí) a při příchodu se ho zeptám, jak mu chutnala loňská z likérky Drak...takovéhle nachcání do pivka není nic víc než urinoterapie, navíc bez nutného placebo efektu...

Odesláno

jacob+frantik: nevím, jestli jste to vyčetli, ale největší "pomstou" má asi být: "krom objednaného pití ochutná též golden rain", což mi přijde hodně ubohé...

Odesláno

Richarde, já to samozřejmě myslím jako ironii. Proto jsem napsal "internetový hrdina", tj. pro mě člověk, který je mistrem světa za klávesnicí, když křičí do tmy. Realita bývá jiná :).

Odesláno

jacob+frantik: nevím, jestli jste to vyčetli, ale největší "pomstou" má asi být: "krom objednaného pití ochutná též golden rain", což mi přijde hodně ubohé...

Ja tady asi nevim, co to je?

Odesláno

Tak tomu rozumím já...

Jo, říká se tomu tak. Pamatuji si to od doby, kdy jsem si myslel, že je to tequila a mistři v USA se mohli potrhat smíchy, když jsem řekl, že si občas dám :D.

Odesláno

Aby to nevyznělo špatně - v žádném případě s takovým řešením nesouhlasím, protože je to taková pokrytecká srabárna a není to ani řešení, které by toho vykuka (pokud to byl opravdu podvod, to vlastně ani prokazatelně nevíme) nějak vedlo k nápravě a spojilo se mu v ponaučení: podvod => trest.

Odesláno

Můj názor je, že už z principu by si někdo kdo vůbec uvažuje nad tím, že si koupí PO za desítku a vodrbe celej svět, tuhle koupi asi zasloužil. Na to, aby bylo jasné o co se jedná, nemusí být člověk ani Einstein. Podvodníkům kvete pšenka jen kvůli takovým tupcům. A závěr celé té akce hovoří jen sám za sebe.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...